Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar
espoir,selva inşallah sonuçlarınız bol bol sperm olur burada bebişlerinizi kutlarız
belgin sana da güzel haberler verir kaan hoca inşallah biz proxeede devam ediyoruz iyi geceler

nasılsınız kızlar
cicek sana bişey sorcam siz mtese oldunuzmu sperm çıktımı merak ettim

slm kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu buraya gelmeyeli ,yada gelmek pek istemiyorum ,hic bir sonucumuz olumlu olmadigi icin bu konu uzerinde devamli konusmak istemiyorum ,her seferinde daha fazla moralim bozuluyo
bugun ikinci test sonuclarini aldik tabi onlarda hep yuksekti sperm sonucumuz zaten 0
doktora yeniden yazicam bilmiyorum ne dicek

bunlarda sonuclarimiz

FSH: once 25,26 di ,simdi 30,66
LH: once 28,07 simdi 30,01
OESTRADIOL: once 55,72 simdi 61,80
TESTOSTERONE: oncede simdide ayni degeri tek bunun normal 9,8 nmol/l 2,8ng/ml

inşallah çok iyi olur sonucunuz ve hayırlı sevinçli haberleride paylaşırız kızlar..allahım güldürsün hepimizin yüzünü.

merhaba sempatik iyi olmaya çalışıyoruz.sen biraz fazla yüklenmişin kendine biraz sakin ol lütfen sen sonuçları yazmışın bizimkilerle karşılaştırdım şimdi çok değişik ya
bizde:
FSH 43.4
LH 16.0
TESTES 113
çok karışık ya anlayamıyorum ben bu değerleri
türkiyeye gelcektiniz naptınız

elimde olan degerler canim bunlar,turkiyeninkini hic gormedim ,ama senle bizimki degisik baya
peki esine ne dediler sonuclar hakkinda normalmi yuksekmi gibi
lh normal gibi geldi bana bilmiyorum

canim iste sonuclari doktora yazcam gelin derse hemen gidemeyizde yine bi 8. ayda gideriz,yada ilac tedavi flanmi veriri bilmiyorum artik
siz ne yaptiniz

bize tese tesa sonucu bile yüzde 10 şans vermişlerdi ama tesa ile 6 adet sperm bulundu çok şükür 3 ünü transfer ettiler bana fakat tutmadı 3 tane embrio ise dondurduk kısmetse regl olduktan sonra onlar için tedaviye başlıcaz ama ilaçların etkisiylemi strestenmi bilmiyorum 13 gün gecikti.tek isteğim şimdi embriyolarımın canlanması ve bana tutunması.şimdi aslında 1 tane transfer ediyolarmış ama bakalım hayırlısı işte.

Merhaba cicek
mesajini aldim
tesekkür ederim beni merak ettigin için
çalisiyorum eve geldigimde yorgun düsûyorum birde is yerinde bütün gün is yerinde bilgisayarin önünde geçtigi için eve gelince girmeye canim pek yok

Selam symmpathique senin mesajlarinida gördüm
esinin hormon degerleri biraz yükselmis
hayirlisi olsun
doktora bir danisin derim kaan aydos'a mesaj yolla

bende gecen gun tvde duydum artik 1 tane transfer ediliyomus ,sans birazdaha dusuyo
seninde emriyolar insallah i tane canli bulunursana tutunur canim
gecikme kesin stresten olmustur kafaya cok taktiysan

yaradanın görünmez dertleri derlerya bizlerin başındaki tam böle bişi olsa gerek ne gelirse allahtan işte,

allahtan gelene bisey denmez canim napalim allahim derdi verdi dermaninida verecek insallah hepimize

Son düzenleme:
Selam symmpathique senin mesajlarinida gördüm
esinin hormon degerleri biraz yükselmis
hayirlisi olsun
doktora bir danisin derim kaan aydos'a mesaj yolla

ya iste bak demistim ya sonuclar degismez diye yine ayni hatta az daha kotu ,yazicam canim bilmiyorum ne dicek ,yeni bi ilac tedavisi verir yada yine o ilacin dozunumu yukseltir artik
biliyosun tam da uygulayamiyoduk tedaviyi ,bakalim yazim ne cevap vercekse

merhaba canim hosgeldin
evet calisinca zor tabi yorulursun ama arada gel yaa
nasil heycanlimisiniz 1hafta kaldi

benim gibi yani cicek bizdede olgunlaşmamış sperm çıktı iki mtesedede aynı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…