- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
nasılsınız kızlar
cicek sana bişey sorcam siz mtese oldunuzmu sperm çıktımı merak ettim
cicek nasılsın canım...bende aynı işte haftaya kaan beyin yanına gidecegiz espoir eşi 8de tese olcak dimi bizde 9da kaan beyin yanında olcaz inşallah ikimizde sevinçli haberler veririz selvanın eşide 8de olcak allahım hepimize yardımcı olsun....
slm kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu buraya gelmeyeli ,yada gelmek pek istemiyorum ,hic bir sonucumuz olumlu olmadigi icin bu konu uzerinde devamli konusmak istemiyorum ,her seferinde daha fazla moralim bozuluyo
bugun ikinci test sonuclarini aldik tabi onlarda hep yuksekti sperm sonucumuz zaten 0
doktora yeniden yazicam bilmiyorum ne dicek
bunlarda sonuclarimiz
FSH: once 25,26 di ,simdi 30,66
LH: once 28,07 simdi 30,01
OESTRADIOL: once 55,72 simdi 61,80
TESTOSTERONE: oncede simdide ayni degeri tek bunun normal 9,8 nmol/l 2,8ng/ml
zamancim mikro tese yok burde esim tese oldu olgunlasmamis spermler bulundu
çiçek olgunlaşmamış olması nasıl bişi ya ne dedi dr
elimde olan degerler canim bunlar,turkiyeninkini hic gormedim ,ama senle bizimki degisik baya
peki esine ne dediler sonuclar hakkinda normalmi yuksekmi gibi
lh normal gibi geldi bana bilmiyorum
canim iste sonuclari doktora yazcam gelin derse hemen gidemeyizde yine bi 8. ayda gideriz,yada ilac tedavi flanmi veriri bilmiyorum artik
siz ne yaptiniz
meliscim tam normal bir sperm degil canli ama tam olmamis
bize tese tesa sonucu bile yüzde 10 şans vermişlerdi ama tesa ile 6 adet sperm bulundu çok şükür 3 ünü transfer ettiler bana fakat tutmadı 3 tane embrio ise dondurduk kısmetse regl olduktan sonra onlar için tedaviye başlıcaz ama ilaçların etkisiylemi strestenmi bilmiyorum 13 gün gecikti.tek isteğim şimdi embriyolarımın canlanması ve bana tutunması.şimdi aslında 1 tane transfer ediyolarmış ama bakalım hayırlısı işte.
yaradanın görünmez dertleri derlerya bizlerin başındaki tam böle bişi olsa gerek ne gelirse allahtan işte,
Selam symmpathique senin mesajlarinida gördüm
esinin hormon degerleri biraz yükselmis
hayirlisi olsun
doktora bir danisin derim kaan aydos'a mesaj yolla
Merhaba cicek
mesajini aldim
tesekkür ederim beni merak ettigin için
çalisiyorum eve geldigimde yorgun düsûyorum birde is yerinde bütün gün is yerinde bilgisayarin önünde geçtigi için eve gelince girmeye canim pek yok
benim gibi yani cicek bizdede olgunlaşmamış sperm çıktı iki mtesedede aynı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?