CANLRIM DOSTLARIM HEPINIZE HAYIRLI AKSAMLAR HEPIMIZIN KUTLU DOGUM HAFTASI MUBAREK HAYIRLI OLSUN BU GUNLERIN HURMETINE DUALARMIZ KABUL OLSUN YAZAMADIM SABAHTAN O KDAR GUZEL BIR GUNDU KI HIC BITMESIN ISTEDIK HALA DUYGULANIYORUM YAZARKEN SAAT 11.30 DA MINIKLERIMI ALDIM VEEEEE ONLARI EKRAnda gordum kalbım duracaktı nerdeyse 2 tane blastokıst 5.gun emrıyosu transfer edıldı kalan 2 blastokıstte 5.gın embrıyosu olarak dondurldu bana bugunlerı nasıp eden rabbime sonsuz sukurler olsun hemn hayal kurmaya basldık ALLHIM NASIL GUZEL DUYGUYMUS RABBIM HEPIMIZE YASATSIN BU GUZEL GUNLERI DAHA HAMILE DEGILIM TABI KI AMA ALLHIN IZNI ILE INSALLH 12 GUN SONRA POZITFI GOREBILIRIM DULARINIZI EKSIK ETMEYIN CANLRIM INSALLH RABBIM GUZEL SALIH EVLTLR NASIP ETSIN HEPIMIZE ALLHIMA EMANETSINIZZ
ne güzel cnm herseyde bi hayır vardr tabi :) biz sebebin ne olduğunu bilmiyoruz kaan hocaya mail atmistim sperm üretimi nde bozukluk olabilir demişti. Burda gittgmz dr da sperm üretim kaynağında zayıflık var demiş bizde celalettin hocaya randevu aldik 24 nisanda rabbim in şifa si nerdeyse bizi oraya yonlendirsin inşallah. Rabbim anne baba olma duygusunu yasatsın hepimize. Her namazda dua ediyorum herkese. Evimiz çocuk sesleriyle senlendirsin
Güzel kalbine Teşekkürler canım inşallah aminnnn aminnn bu mübarek günlerde peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbim dualarimizi kabul etsinamın cnım evet rrabbım neresı hayrılı ıse oraya yonlendrısın herkesı herkese hayrılı kapılar acsın doktorlar aracı vesıle sıfa rabbımden ınsallh sızın ıcın de hayrılsı ıle sonuc pozıtıf olur bol dua ve sabır bu yoldakı en kuvvetlı ılac ınanıyorum hepımız annelıgı tadacagz benım de dualarım buradakı tum arkaslarımla allh razı olsun dualrın ıcın
canım merhaba...
Maşallah haberler çok güzel.transferin hayırlı olsun.
2 tane de dondurabildiğinize çok sevindim.inşallah herşey çok güzl olacak.benim içime çok güzel şeyler doğuyor.
Hamile haberine hep beraber sevincez inşallah.
Sertaç hocaya güvenim sonsuz, allahın izniylede pozitifi görcez inşallah.
Içini ferah tut.sakın panik olma.belirti arama. Kendine dikkat et tatlım.
özeldende aldım mesajını akşam detaylı yazarım.
öpüyorum canım...
güzel kalbine teşekkürler canım inşallah aminnnn aminnn bu mübarek günlerde peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbim dualarimizi kabul etsin
cnm transferin hayırlı olsun .inşallah 12 gün sonra hamilelik haberini duyarız.
Canim biz suanda kullaniyoruz pregnlyle ayni oldugunu soylendi bizede
doktor dediyse bisorun olmaz insallah
ah canım benım cok teskkur ederım hayrılı bır sekılde rabbm nasıp etsın hamılelık haberını vermeyı darıs da sızlere olsun hayrılı bır sekılde dualrınızı beklıyorum
Merhaba canım eşin inşallah sana çok güzel doğum günü hediyesi olarak sperm çıkışı müjdesini verir
Bu arada benimde yarın doğum günüm.Ben hediyemi alamadım ama eşim yanımda ya bu yeter bana
umarım doğum günü hediyesi olur spermler size cnm
sağol canım inş pregnly pahalı ya acaba etkisi dahamı iyi diye düşündüm bu doktorlarda nerde pahalı ilaç var onu veriyo madem aynı etki onu kullandır yarı fiyatına zaten bisürü para gidiyo tedavide
Canım şimdiden dogum gunumuz ikimizin de kutlu olsun inşallah yeni yasimizda bebeklerimiz gelsin bizim test cumartesi gününe kaldı o kadar heyecanlanmistim ama iş sebebi dediğin gibi eslerimiz en güzel hediye bizim icin
Sağol canım benim inşallah öyle olur olmasa da tulayin dediği gibi eslerimiz yanımızda olsun yeter
amın cnım benımm rabbım dualarımızı kabul eylesın hayrılı bır sekılde
hayırlı olsun canım çok sevindim senn adına inş sağlıklı güzel bi gebelik geçirirsin darısı burdaki herkese inş
Canım rabbimin canlandıran dirilten YA MUHYİ ismiyle tespih çektim senin için Rabbim bebislerini canlandırsin diriltsin inşallah
dualarım seninle cnm .....ah canım benım cok teskkur ederım hayrılı bır sekılde rabbm nasıp etsın hamılelık haberını vermeyı darıs da sızlere olsun hayrılı bır sekılde dualrınızı beklıyorum
dualarım seninle cnm .....
Ah cnım benım gönlüne yüreğine diline sağlık Allahım razi olsun kat be kat fazlasını da sana nasıp eylesin gönlüne saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?