Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım merhaba...
maşallah haberler çok güzel.transferin hayırlı olsun.
2 tane de dondurabildiğinize çok sevindim.inşallah herşey çok güzl olacak.benim içime çok güzel şeyler doğuyor.
hamile haberine hep beraber sevincez inşallah.
sertaç hocaya güvenim sonsuz, Allahın izniylede pozitifi görcez inşallah.
içini ferah tut.sakın panik olma.belirti arama. kendine dikkat et tatlım.
özeldende aldım mesajını akşam detaylı yazarım.
öpüyorum canım...

amın cnım evet rrabbım neresı hayrılı ıse oraya yonlendrısın herkesı herkese hayrılı kapılar acsın doktorlar aracı vesıle sıfa rabbımden ınsallh sızın ıcın de hayrılsı ıle sonuc pozıtıf olur bol dua ve sabır bu yoldakı en kuvvetlı ılac ınanıyorum hepımız annelıgı tadacagz benım de dualarım buradakı tum arkaslarımla allh razı olsun dualrın ıcın

Güzel kalbine Teşekkürler canım inşallah aminnnn aminnn bu mübarek günlerde peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbim dualarimizi kabul etsin

cnmsn cok teskkur ederım ben de senden mesj beklıyordumallh razı olsun cnım cok cok tesekkur ederım evet sertac hoca ekıp hepsınden allh razı olsun tabıkı sen vesıle oldugun oncelıkle sana da cok tesekkur ederım bugune kdar her sey cok guzeldı ınsallh devamı da hayırlsıyla gelır burdan hamılelıgı yazabılrım cnm yok cnm belırtı aramıyorum aramyacagm raht olacagım dondurabıldık eevt tam anlamıyla rabbmın mucızesı tmm cnm benım grusrz yıne ozleden hayrılsyla cok opuyrm ben de senı

Canim biz suanda kullaniyoruz pregnlyle ayni oldugunu soylendi bizede
doktor dediyse bisorun olmaz insallah

sağol canım inş pregnly pahalı ya acaba etkisi dahamı iyi diye düşündüm bu doktorlarda nerde pahalı ilaç var onu veriyo madem aynı etki onu kullandır yarı fiyatına zaten bisürü para gidiyo tedavide

ah canım benım cok teskkur ederım hayrılı bır sekılde rabbm nasıp etsın hamılelık haberını vermeyı darıs da sızlere olsun hayrılı bır sekılde dualrınızı beklıyorum

hayırlı olsun canım çok sevindim senn adına inş sağlıklı güzel bi gebelik geçirirsin darısı burdaki herkese inş

Canım şimdiden dogum gunumuz ikimizin de kutlu olsun inşallah yeni yasimizda bebeklerimiz gelsin bizim test cumartesi gününe kaldı o kadar heyecanlanmistim ama iş sebebi dediğin gibi eslerimiz en güzel hediye bizim icin
umarım doğum günü hediyesi olur spermler size cnm

Sağol canım benim inşallah öyle olur olmasa da tulayin dediği gibi eslerimiz yanımızda olsun yeter

sağol canım inş pregnly pahalı ya acaba etkisi dahamı iyi diye düşündüm bu doktorlarda nerde pahalı ilaç var onu veriyo madem aynı etki onu kullandır yarı fiyatına zaten bisürü para gidiyo tedavide

Canim biz birayi gecti kullaniyoruz ve hemen fsh falan dustu cok cabuk arkadaslar falan cok iyi ilerlemis tedavin dediler
Insallah sizede fayda eder canim

Canım seninde doğum mübarek olsun canım.Hayırlısı ne ise olsun.Rabbim ne taraf hayırlısı ise o tarafa yönlendirsin İnşallah

Sıra defnevaa kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun canım çok sevindim senn adına inş sağlıklı güzel bi gebelik geçirirsin darısı burdaki herkese inş

Amin ALLH razi olsun çok teşekkür ederim rabbım cok buyuk hepimize yaşatsin annelik duygusunu hayırlısıyla hamilelik haberini de vermek nasip olsun cnım çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…