Amin inşallah cümlemiz tez zamanda hamileler kervanına katılıriz üzülmuyorum artık canım 8 yıllık mücadelemiz de şükürler olsun çok güzel bi sona yaklaştik Olursa da olmasada hakkimizda herrseyin hayirlisi Hastanedeyim yumoşlarım toplandı yatıyorum bu hayirli mubarek cuma gununde kim ne diliyorsa rabbim gonlune gore versin insallah cumaniz mübarek olsun canlarım 😚😚😚
Aminnnnn bitanem inan sizin sayenizde motivasyonum artıyor bi silkelenip kendime geliyorum evet böylesi daha iyi oldu stres üstüne stres yasamicam inşallah senin gibi olurum sana bir ay sonra koyup ikizlerine kavuşmuştun senden güç alıyorum bitanem 21 tane Yumoşum çıktı hayırlısıyla rabbimin izniyle çokça bebişlerim olur rabbim burdaki arkadaşlarıma ve isteyen Herkez tez zamanda nasip etsin inşallahcanım seninle daha önce de konuştuk tedavin ertelense de bozma moralini benimde 1 ay ertelenmişti zaten ohss sendromu yüzünden
inşallah senin içinde böylesi hayırlısır sakın bozma moralini daha da umutlu ol vucüdün 1 ay dinlenecek anestezinin etkisinden kurtulacaksın ilaçlarında
sağlıklı bir şekilde transferin olacak inşallah ve sonu güzel olacak
umarım sıkıntınız neyse geçer gider böyle kötü şeylerden bi an önce kurtulursunuzKızlar canım çok sıkkın kac aydır aslında bununla uğraşıyoruz abi diye bildiğimiz biri bize öyle bir şey yaptı ki anlatsam inanmazsınız insanların vicdani duyguları hic kalmamış bu olay bizi maddi ve manevi çok zora sokacak sizden dua bekliyorum canlarim aileme ve eşimin ailesine soylemedik ikimiz atlatalim istedik ama çok yiprandik sizden baska dua edebilecek kimse yok
umarım sıkıntınız neyse geçer gider böyle kötü şeylerden bi an önce kurtulursunuz
haklısın ne olursa olsun yaşanınca anlaşılıyorSağol canım ben avukat mahkeme nedir bilmezdim çok kötü durumlarmis insan hicbirseye basima gelnez dememeli zaten bu tedavi sureci cok zordu bir de bu olay çıktı sinav üstüne sınav isyan etmek istemiyorum ama tedaviye odaklanamiyoruz moralimiz çok bozuk ve bunları anlatabilecegim kimse yok cumartesi esim test verecekti ama bu stresli günlerden sonra nasıl olacak bilmiyorum
Canım benim gözün aydın tabiki bu iyi bişey inşallah en kısa zaman da bolca sperm görürsünüz ve devamında tabiki bebişleri de
Canım gözünaydın....Umarım tez vakitte olgunlaşır,sperm haberlerinide alırız....Ben bu işlerden pek anlamıyorum ama geçenlerde bi arkadaşımızın eşi arayıp tahlil sonucunu tuncaya söyledi.... O da bi kaç aya sperm çıkar dedi...Sonuç sizinkine benziyodu...Umarım sende biran önce mis kokulu yavruna kavuşursun....
canım çok sevindim inşallah bir daha ki testte sayamayacağınız kadar çok sperm çıkar
mrb canım hayırlı olsun güzel gelişmeler olmuş çook sevindim benim eşimde 9 yaşında olmuş inmemiş testis ameliyatını sizin bu haberiniz çok sevindirdi bizi umut oldu gerçekten bize dün çok karamsarlığa düşmüştüm tam senn sonuçları gördüm eşimede okuttum oda çok mutlu oldu bizimde tesede bişi çıkmadı sizinki gibi inş bidahaki testte milyonlarca sperm görürsünuz
Cnm gozunaudin darisi spermlere insallah az kaldi artik senin icin de halay cekecez.... halayini cekmedigimiz kimse kalmaz bu topikte insallah
canım çoook tebrik ederim çok güzel gelişmeler.. Rabbim en kısa zamanda spermleride göstersin inşaAllah
Tulaycim zumra icin okudum rbbim kabul etsin insallah hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Balim test sonuclariniza cok sevindim insallah bidahaki teste spermler cikmis olur hayirlisiyla gozunuz aydin
Tülay cnm ben arkadaşları günlük okuyorum
perşembe dahil okudum yazdm ama kaçmış galiba göznden
birde bugün senin içinde bitirmek üzere cnm allah kabul eylesin Şifalar versin cnm
Balım ,
cnm gözünaydın az kalmış bebişine kavuşmana
Canim cok sewindim senin adına insallh dahada çoğalacaklar :) bizimde % 30 civarinda çıktı spermatitler
FSH:3,08 LH:0,711 ESTRADİOL:23,53 TESTESTERON:4,62 Canım
teşekkür ederim canım.
demekki fsh yükselince hazır ola geçiyor şu yaramazlar
Canim hangi bitkiselleri gonderecek? Sizdeki sorun neydi ki literaturr gececek hasta dedi ersel bey :) canim insallah dahada artar su ewreler sanirim son ewre artikKızlar celalettin hocayla görüştük hücreler 3.evreye geçmiş şükür ,iğne dozlarını arttırdı hücreleri çoğaltmak için,Ersel beylede görüştük oda Allahın izniyle 2 aya çıkış olabileceğini söyledi,bitkisel gönderecek, eşime maşallahliteratüre geçecek hastasın dedi
Canim hangi bitkiselleri gonderecek? Sizdeki sorun neydi ki literaturr gececek hasta dedi ersel bey :) canim insallah dahada artar su ewreler sanirim son ewre artik
cnm sonuçlarınıza çooook sevindim. İnanın böyle güzel haberleri duymak içimi ferahlatıyor..en yakın zamanda spermlerinizi de görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?