Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım seninle daha önce de konuştuk tedavin ertelense de bozma moralini benimde 1 ay ertelenmişti zaten ohss sendromu yüzünden
inşallah senin içinde böylesi hayırlısır sakın bozma moralini daha da umutlu ol vucüdün 1 ay dinlenecek anestezinin etkisinden kurtulacaksın ilaçlarında
sağlıklı bir şekilde transferin olacak inşallah ve sonu güzel olacak

Aminnnnn bitanem inan sizin sayenizde motivasyonum artıyor bi silkelenip kendime geliyorum evet böylesi daha iyi oldu stres üstüne stres yasamicam inşallah senin gibi olurum sana bir ay sonra koyup ikizlerine kavuşmuştun senden güç alıyorum bitanem 21 tane Yumoşum çıktı hayırlısıyla rabbimin izniyle çokça bebişlerim olur rabbim burdaki arkadaşlarıma ve isteyen Herkez tez zamanda nasip etsin inşallah

Canım ben senin duana kadar olan tüm duaları okudum şu an senin duanı okuyorum okudu sayabilirsin allah kabul etsin

umarım sıkıntınız neyse geçer gider böyle kötü şeylerden bi an önce kurtulursunuz

umarım sıkıntınız neyse geçer gider böyle kötü şeylerden bi an önce kurtulursunuz

Sağol canım ben avukat mahkeme nedir bilmezdim çok kötü durumlarmis insan hicbirseye basima gelnez dememeli zaten bu tedavi sureci cok zordu bir de bu olay çıktı sinav üstüne sınav isyan etmek istemiyorum ama tedaviye odaklanamiyoruz moralimiz çok bozuk ve bunları anlatabilecegim kimse yok cumartesi esim test verecekti ama bu stresli günlerden sonra nasıl olacak bilmiyorum

haklısın ne olursa olsun yaşanınca anlaşılıyor
cnm eşine destek olmaktan başka çaren yok umarım herşey çabucak hallolurr evet tedaviyi etkiler tabiki moral çok önemli:26:

Canım benim gözün aydın tabiki bu iyi bişey inşallah en kısa zaman da bolca sperm görürsünüz ve devamında tabiki bebişleri de

canım çok sevindim inşallah bir daha ki testte sayamayacağınız kadar çok sperm çıkar

Cnm gozunaudin darisi spermlere insallah az kaldi artik senin icin de halay cekecez.... halayini cekmedigimiz kimse kalmaz bu topikte insallah

canım çoook tebrik ederim çok güzel gelişmeler.. Rabbim en kısa zamanda spermleride göstersin inşaAllah

Tulaycim zumra icin okudum rbbim kabul etsin insallah hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Balim test sonuclariniza cok sevindim insallah bidahaki teste spermler cikmis olur hayirlisiyla gozunuz aydin

Canim cok sewindim senin adına insallh dahada çoğalacaklar :) bizimde % 30 civarinda çıktı spermatitler

Canımm arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin ,umarım spermleride görürüz,burdaki bütün arkadaslarıma ve isteyen herkese nasib etsin Allah,.Kızlar tlfndan yazmak çok zor oluyor hepinize ayrı ayrı yazamadığım için üzülüyorum kusura bakmayin neolur

Kızlar celalettin hocayla görüştük hücreler 3.evreye geçmiş şükür ,iğne dozlarını arttırdı hücreleri çoğaltmak için,Ersel beylede görüştük oda Allahın izniyle 2 aya çıkış olabileceğini söyledi,bitkisel gönderecek, eşime maşallahliteratüre geçecek hastasın dedi

kaynım yani eşimin kardeşi yaklaşık 8 aydır evliler.
bayan da yumurtlama proplemi vardı o düzeldi
yine bebek olmayınca kaynım dr gitmiş test vermiş ama ben anlayamadım

sayı ml 400 000
hareketli %50
yavaş %20
hareketsiz %30
kuyruk anamolisi 6

dr proxed plus vermiş bu bitince gel demiş
bu değerler sizce nasıl
toplam sayı falan yazmıyor.ne kadar oluyor bu sayı
bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim hangi bitkiselleri gonderecek? Sizdeki sorun neydi ki literaturr gececek hasta dedi ersel bey :) canim insallah dahada artar su ewreler sanirim son ewre artik

cnm sonuçlarınıza çooook sevindim. İnanın böyle güzel haberleri duymak içimi ferahlatıyor..en yakın zamanda spermlerinizi de görürüz inşallah

Canim hangi bitkiselleri gonderecek? Sizdeki sorun neydi ki literaturr gececek hasta dedi ersel bey :) canim insallah dahada artar su ewreler sanirim son ewre artik

sperma diye sıvı ilaç gönderecek canım,eşimde tek testis var ,tam olarak yerinde değil ve küçük canım,bizde şuan 3.evre hücreler çıkmış 4.evrede tam olarak sperm oluşuyormuş

cnm sonuçlarınıza çooook sevindim. İnanın böyle güzel haberleri duymak içimi ferahlatıyor..en yakın zamanda spermlerinizi de görürüz inşallah

sağol canım,birbirimize umut oluyoruz burası sayesinde,inşallah hepimiz görürüzzz kavuşuruz evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…