Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimde krmozam bozuklu var kilinefelter sendurumu var tese olcak acaba bu durumda olup sperm bulunanlar var mı

Senin dualarınıda okudum. Allah kabul etsin.
Eşine şifa versin.Evin bebişlerle dolsun.Darısıda biz okuyanların başına olsun.

Bende bu kervana yeni katıldım.Azospermiyle uzun süredir uğraşmama rağmen anca fırsat bulabildim.Rabbim HayırlaraVesile Etsin.Ersel bey aktar mı ve kendisine nasıl ulaşılıyor iletirseniz sevinirim.çok teşekkürler

Son düzenleme:
Canim sEnin icin okudum ben rabbim kabul etsin insallah hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Bende bu kervana yeni katıldım.Azospermiyle uzun süredir uğraşmama rağmen anca fırsat bulabildim.Rabbim HayırkaraVesile Etsin..

Canim hosgeldin keske bu sebepten gelmeseydin
Sorununz neydi hic tedavi oldunuzmu yada tese falan naaptin simdiye kadar

Eşimde azospermi olduğunu öğreneli 2 yıl oldu.busürede ankarda 2 kez tese oldu.ikisindede sperm bulunamadı.kısabi süre pregnyl ve klomen tedavisinden sonra FİSH testinde haploid hücre görünce direk tese yaptılar.2 doktora gittik ikiside birbirini kötüledi.olan bize oldu.2mayısta celalettin beyden randevu aldık.kromozom anomalisi yok.16 yaşında varikosel amel.olmuş.biopsi sonucu spermatogenik arrest.Bakalım tedaviyle çıkaca mı?? Dualarımız inşallah kabul olur

Canım senin duan da dahil onceki arkadaşların dualarini tamamladim Allahım kabul etsin inşallah evleriniz çocuk sesleri ile dolsun

tülaycım bu sonuca göre

1 ml de 400 000 sperm var numunenin miktarına göre toplamı bulabilirsiniz 4 ml numune varsa 4x400 000 sperm yapar
bunların hareket durumlarını vermiş
spermlerin % 50 si hareketli
%30 u hareketsiz bu yüzden proxeed vermiştir çünkü sayı ve hareketi arttırsın diye
inşallah yardımcı olabilmişimdir

sperma diye sıvı ilaç gönderecek canım,eşimde tek testis var ,tam olarak yerinde değil ve küçük canım,bizde şuan 3.evre hücreler çıkmış 4.evrede tam olarak sperm oluşuyormuş

Evwt canim onu gondrrdi bizede meyvesuyuna bitatli kasigi koyuo icio eşim uc aylik tedawi dedi bizede

Erse bey bize uygun ilac olmadigini soyledi esime ilaclar zarar verirmis bobregine o yuzden tup bebek yaptiracagiz antepte yaptiran varmi veya baska bir yerdemi yapmaliyiz tavsiye edeceginiz bir yer ve merkez varmi tek caremiz tup bebek erkenmi acaba ikinci denememiz olacak

yarin dua kime okunuyor tulaycm

Arkadaşlar aranızda mikro tese olupta sonuçlarda 1. aşama yani primer spermatosit olan ve daha sonra tedaviyle 3. aşamaya yani spermatit aşamasını gören var mı bu durumda olan arkadaşlar varsa yaza bilir mi şimdiden teşekkür ederim .

hadi maşaşllh güzel günlere az kaldı kız bu sene sende belki tüp denemesi yaparsın he ne dersin
antep nasıldır bilmem am acnm başka şehirlere gitme imkanın olursa istanbulda umut tüp bebek memorial olabilir ama antepde bayağı gelişmiş şehir kendim aslen antepliyim de
cnm benim eşimde 2 kere ameliyat oldu ve sonuç 0 çıktı celalettin hocanın tedavisinden sonra eşimde önce hücre sonra spermleri gördük...

cnm benim eşimde 2 kere ameliyat oldu ve sonuç 0 çıktı celalettin hocanın tedavisinden sonra eşimde önce hücre sonra spermleri gördük...[/QUOTE]

Canım tese sonuçlarında hangi aşamada olduğu yazmıyormu ,sonuçlarda ne yazıyor sperm aşamasında değilse 0 çıkar onu biliyorum hücrelerin sperm olması için 3 tane bölünme var mayoz mitoz gibi

Canım tese sonuçlarında hangi aşamada olduğu yazmıyormu ,sonuçlarda ne yazıyor sperm aşamasında değilse 0 çıkar onu biliyorum hücrelerin sperm olması için 3 tane bölünme var mayoz mitoz gibi
ameliyat sonuçlarında sertoly cell only yazıyor ...
ne mayoz ne mitoz hiçbiri çıkmadı bizde
ama hücre çıkışı olduğunda yuvarlak hucre 1 milyon yazıyordu ardından tedaviyle 6 adet sperm gördük şuan bin tane spermimiz dondurulmuş vaziyette..sizin ne durumlar

canım bizde sperm üretecek ana hücre yani 1.evre bile yoktu.

canım bizde sperm üretecek ana hücre yani 1.evre bile yoktu.
kız ne hücresi benim eşime dr. kupkuru bi testis dedi kurumuş ağaç yeşerirse eşinde de sperm çıkar dedi ama bak mevlam nelere kadir
sizdede çıkışlar başlıcak en kısa zamanda amannn bu sene bu topik dolup taşıcak güzel haberlerleeee

Son düzenleme:

Ne güzel spermleri görmüşsünüz ve dondurmuşsunuz inşallah devamı gelir,matürasyon duraklaması (premier spermatosit aşamasında ) bu ne anlama geliyor bu şekilde olan arkadaşlar var mı acaba

canımm inşallah yakındır yaa,Ersel bey çok olumlu konuştu,gerçekten uzun zamandır bu kadar huzurlu olmamıştım,Allah devamının gelmesinide nasib eder inşallah,Ayyy cemremm bizde yapabilirmiyiz bu sene tüp bebekk,bütün isteyen herkes bu sene kavuşsun bebeklerine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…