Bende bu kervana yeni katıldım.Azospermiyle uzun süredir uğraşmama rağmen anca fırsat bulabildim.Rabbim HayırkaraVesile Etsin..
kaynım yani eşimin kardeşi yaklaşık 8 aydır evliler.
bayan da yumurtlama proplemi vardı o düzeldi
yine bebek olmayınca kaynım dr gitmiş test vermiş ama ben anlayamadım
sayı ml 400 000
hareketli %50
yavaş %20
hareketsiz %30
kuyruk anamolisi 6
dr proxed plus vermiş bu bitince gel demiş
bu değerler sizce nasıl
toplam sayı falan yazmıyor.ne kadar oluyor bu sayı
bilen varsa cevaplarsa sevinirim
sperma diye sıvı ilaç gönderecek canım,eşimde tek testis var ,tam olarak yerinde değil ve küçük canım,bizde şuan 3.evre hücreler çıkmış 4.evrede tam olarak sperm oluşuyormuş
Kızlar celalettin hocayla görüştük hücreler 3.evreye geçmiş şükür ,iğne dozlarını arttırdı hücreleri çoğaltmak için,Ersel beylede görüştük oda Allahın izniyle 2 aya çıkış olabileceğini söyledi,bitkisel gönderecek, eşime maşallahliteratüre geçecek hastasın dedi
antep nasıldır bilmem am acnm başka şehirlere gitme imkanın olursa istanbulda umut tüp bebek memorial olabilir ama antepde bayağı gelişmiş şehir kendim aslen antepliyim deErse bey bize uygun ilac olmadigini soyledi esime ilaclar zarar verirmis bobregine o yuzden tup bebek yaptiracagiz antepte yaptiran varmi veya baska bir yerdemi yapmaliyiz tavsiye edeceginiz bir yer ve merkez varmi tek caremiz tup bebek erkenmi acaba ikinci denememiz olacak
yarin dua kime okunuyor tulaycm
cnm benim eşimde 2 kere ameliyat oldu ve sonuç 0 çıktı celalettin hocanın tedavisinden sonra eşimde önce hücre sonra spermleri gördük...Arkadaşlar aranızda mikro tese olupta sonuçlarda 1. aşama yani primer spermatosit olan ve daha sonra tedaviyle 3. aşamaya yani spermatit aşamasını gören var mı bu durumda olan arkadaşlar varsa yaza bilir mi şimdiden teşekkür ederim .
ameliyat sonuçlarında sertoly cell only yazıyor ...Canım tese sonuçlarında hangi aşamada olduğu yazmıyormu ,sonuçlarda ne yazıyor sperm aşamasında değilse 0 çıkar onu biliyorum hücrelerin sperm olması için 3 tane bölünme var mayoz mitoz gibi
Arkadaşlar aranızda mikro tese olupta sonuçlarda 1. aşama yani primer spermatosit olan ve daha sonra tedaviyle 3. aşamaya yani spermatit aşamasını gören var mı bu durumda olan arkadaşlar varsa yaza bilir mi şimdiden teşekkür ederim .
kız ne hücresi benim eşime dr. kupkuru bi testis dedi kurumuş ağaç yeşerirse eşinde de sperm çıkar dedicanım bizde sperm üretecek ana hücre yani 1.evre bile yoktu.
ameliyat sonuçlarında sertoly cell only yazıyor ...
ne mayoz ne mitoz hiçbiri çıkmadı bizde
ama hücre çıkışı olduğunda yuvarlak hucre 1 milyon yazıyordu ardından tedaviyle 6 adet sperm gördük şuan bin tane spermimiz dondurulmuş vaziyette..sizin ne durumlar
sağol cnm amin darısı size de olsun inşlhhh tatlım burda bu durumda olan arkadaşlar var sanırım okuyunca sana muhakkak yazarlarNe güzel spermleri görmüşsünüz ve dondurmuşsunuz inşallah devamı gelir,matürasyon duraklaması (premier spermatosit aşamasında ) bu ne anlama geliyor bu şekilde olan arkadaşlar var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?