canım bizde sperm üretecek ana hücre yani 1.evre bile yoktu.
yakın inşlhhhh mutlu olmaz mısın güzelim ufacık nokta kadar bir ışık görsek sanki dağları aşmışız gibi seviniyoruzcanımm inşallah yakındır yaa,Ersel bey çok olumlu konuştu,gerçekten uzun zamandır bu kadar huzurlu olmamıştım,Allah devamının gelmesinide nasib eder inşallah,Ayyy cemremm bizde yapabilirmiyiz bu sene tüp bebekk,bütün isteyen herkes bu sene kavuşsun bebeklerine inşallah
kız ne hücresi benim eşime dr. kupkuru bi testis dedi kurumuş ağaç yeşerirse eşinde de sperm çıkar dediama bak mevlam nelere kadir
sizdede çıkışlar başlıcak en kısa zamanda amannn bu sene bu topik dolup taşıcak güzel haberlerleeee
canım hayırlı olsun.inşallah 2 aya spermleri görceksiniz.çok sevindim inan.imkansız diye bişey yok işte yeterki rabbim istesin.FSH:3,08 LH:0,711 ESTRADİOL:23,53 TESTESTERON:4,62 Canım
canım normalde meninin 4 ml olduğunu varsayarsak toplamda 1.600.000 oluyor sperm sayısı.bunumda %50 si hareketliymiş.bu değerler normal yolla gebelik için çok az.hatta aşılama bile zor.tüp bebek bence.canını sıkmayım ama canım.kaynım yani eşimin kardeşi yaklaşık 8 aydır evliler.
bayan da yumurtlama proplemi vardı o düzeldi
yine bebek olmayınca kaynım dr gitmiş test vermiş ama ben anlayamadım
sayı ml 400 000
hareketli %50
yavaş %20
hareketsiz %30
kuyruk anamolisi 6
dr proxed plus vermiş bu bitince gel demiş
bu değerler sizce nasıl
toplam sayı falan yazmıyor.ne kadar oluyor bu sayı
bilen varsa cevaplarsa sevinirim
o dr. mail attım cnm hemen gelin görüşelim dedi banaO doktora gidip bu sonuçları göstermek lazım utanırmı acaba?ne olursa olsun öyle denirmi?ama Allahımiza şükürler olsun bizlerin halinden anlayan Allaha inançları sonsuz,Allah isterse olmazların olacağını bilen insanlarla karşılaştırdı bizi.
Bitanem ya inan ki içime umut oldun şimdi ,bize hiç tedavi falan vermedi dr 5 senedir hiç bir şey yapmadan bekliyoruz ,senin durumu biraz biliyorum okumuştum inşallah spermleri d görürsünüz
o dr. mail attım cnm hemen gelin görüşelim dedi bana
çok şükür ki mevlam nasip etti evet olmazları olduran yaradan bizlerede mucizelerinden nasip etti ve devam da edecek inşlhh sonu cennetten gelen meleklerimizle olacak..
cnm ben çıkıyorum namazımı kılıp yatayım eşim koltukça horluyo yazık
yarında nasipse ablama kahvaltıya gidicem aynı şehirdeyiz ama sanki başka memlekete gidiyorum gibi oluyo ayda yılda bi kez gidinceallaha emanet ol güzelim her yeni gün hep yeni güzel haberlerle gelsin
peki ne oldu sonuç aynı sorunu bizde yaşıyoruzMERHABA AYSENACIĞIM,HORMONLARA BAKARAK KESİN KONUŞMUYORLAR ÇÜNKÜ TESTİSLERİ AÇIP BAKMADAN BİLEMİYORLAR MESELA BENİM EŞİM TESE OLDU AMA BAKTIKLARI DOKU ÖRNEKLERİNDE SPERM YOKTU SONRA PATOLOJİYE YOLLADILAR VE GERM HÜCRE APLAZİSİ TEŞHİSİ KONDU.SONRA BAŞKA BİR HOCAYA GİTTİK VE ŞİMDİ BİZDEN KROMOZOMLA İLGİLİ HASAR VAR MI ONUN İÇİN TEST İSTEDİ VE BİZE KIZDI NEDEN TESE YAPTIRDINIZ DİYE?E BİZ NERDEN BİLELİM GİTTİĞİMİZ DOKTOR ONU İSTEDİ DEDİK.HAYIR SİZİN İÇİN TEK YOL MİKRO TESE DEDİ.İYİ ONU YAPTIRALIM DEDİK AMA ÖNCE BU KAN TESTİNİN GÜZEL ÇIKMASI LAZIM BOZUK ÇIKARSA BAŞKA ŞANSINIZ ASLA YOK DEDİ:1no2::enbuyukkk:
Kızlar celalettin hocayla görüştük hücreler 3.evreye geçmiş şükür ,iğne dozlarını arttırdı hücreleri çoğaltmak için,Ersel beylede görüştük oda Allahın izniyle 2 aya çıkış olabileceğini söyledi,bitkisel gönderecek, eşime maşallahliteratüre geçecek hastasın dedi
arkadaşlar eşimin sperm değeri 0 yani hiç yok özel bi hastanede tedavi görüyor 2 yol var dedi doktor ya kanallar tıkalı yada sperm var çıkmıyor dedi röntgen çekildi kanallar tıkalı değil ve normal yolla çocuk sahibi olmanız mucize dedi ve salı günü ameliyat olacak rahiminde yumurtalıklarında sperm varmı diye eğer ordada yoksa tüp bebek bile şansımız yok...tamam bu bir imtihan ama ben sonuna kadar mücadele etmek istiyorum bizim gibi yaşayan arkadaşlar varmı(aynı sorunu yani) varsa lütfen yardımcı olun..
Mrb cnm bizde 3 ay oldu öğreneli. Bizde de usg çekildi herşey normal bi hormon testinde prolaktin 31 çıktı. Bizede microtese dedi drlar ama ben bu topikte ki cnm arkadaşlarımla konustuk tan sonra tese den vazgeçtik bize celalettin hocayı söylediler randevu aldik bnce hemen ameliyat olmasın esin. Birçok arkadaş burda celalettin hocada tedavi oluyo birkaç arkadsmzda çıkış oldu bazı arkdslrmz hamile..Siz bilirsiniz tabi ama biz hemen tese olmiycaz rabbim şifa versin eslerimiz e en kisa surede evlat sahibi oluruz inşallaharkadaşlar eşimin sperm değeri 0 yani hiç yok özel bi hastanede tedavi görüyor 2 yol var dedi doktor ya kanallar tıkalı yada sperm var çıkmıyor dedi röntgen çekildi kanallar tıkalı değil ve normal yolla çocuk sahibi olmanız mucize dedi ve salı günü ameliyat olacak rahiminde yumurtalıklarında sperm varmı diye eğer ordada yoksa tüp bebek bile şansımız yok...tamam bu bir imtihan ama ben sonuna kadar mücadele etmek istiyorum bizim gibi yaşayan arkadaşlar varmı(aynı sorunu yani) varsa lütfen yardımcı olun..
Mrb cnm bizde 3 ay oldu öğreneli. Bizde de usg çekildi herşey normal bi hormon testinde prolaktin 31 çıktı. Bizede microtese dedi drlar ama ben bu topikte ki cnm arkadaşlarımla konustuk tan sonra tese den vazgeçtik bize celalettin hocayı söylediler randevu aldik bnce hemen ameliyat olmasın esin. Birçok arkadaş burda celalettin hocada tedavi oluyo birkaç arkadsmzda çıkış oldu bazı arkdslrmz hamile..Siz bilirsiniz tabi ama biz hemen tese olmiycaz rabbim şifa versin eslerimiz e en kisa surede evlat sahibi oluruz inşallah
gün verdi doktor salı günü olacak eşime anlatamıyorum daha doğrusu bişey bilmiyoruz ki kim bu celalettin hoca nerde ne yöntem uyguluyor ki yardımcı olun lütfen ya
arkadaşlar eşimin sperm değeri 0 yani hiç yok özel bi hastanede tedavi görüyor 2 yol var dedi doktor ya kanallar tıkalı yada sperm var çıkmıyor dedi röntgen çekildi kanallar tıkalı değil ve normal yolla çocuk sahibi olmanız mucize dedi ve salı günü ameliyat olacak rahiminde yumurtalıklarında sperm varmı diye eğer ordada yoksa tüp bebek bile şansımız yok...tamam bu bir imtihan ama ben sonuna kadar mücadele etmek istiyorum bizim gibi yaşayan arkadaşlar varmı(aynı sorunu yani) varsa lütfen yardımcı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?