Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yakın inşlhhhh mutlu olmaz mısın güzelim ufacık nokta kadar bir ışık görsek sanki dağları aşmışız gibi seviniyoruz
neden olmasın spermler çıkışa geçince devam eder sizde dondurup yolunuza bakarsınız o günler gelemz asla diyen ben bile bu günleri gördüm
siz daha da güzel günler göreceksiniz
aminn şöle bu topikte hamileler yazışıp dursunlar yahu

O doktora gidip bu sonuçları göstermek lazım utanırmı acaba?ne olursa olsun öyle denirmi?ama Allahımiza şükürler olsun bizlerin halinden anlayan Allaha inançları sonsuz,Allah isterse olmazların olacağını bilen insanlarla karşılaştırdı bizi.

FSH:3,08 LH:0,711 ESTRADİOL:23,53 TESTESTERON:4,62 Canım
canım hayırlı olsun.inşallah 2 aya spermleri görceksiniz.çok sevindim inan.imkansız diye bişey yok işte yeterki rabbim istesin.
bu arada hormon değerleride güzel maşallah.bizden sperm çıktığında fsh:7.62 total testosteron:5.66 ydı.hadi az kaldı mutlu sona.

canım normalde meninin 4 ml olduğunu varsayarsak toplamda 1.600.000 oluyor sperm sayısı.bunumda %50 si hareketliymiş.bu değerler normal yolla gebelik için çok az.hatta aşılama bile zor.tüp bebek bence.canını sıkmayım ama canım.
kuyruk anamolisi ne oluyor bilmiyorrum tatlım.
bizim şuan meni 4 ml.toplam sperm sayısı 100.000.%65 hareketli.
Eşimde şuan proxeed plus kullanıyor. Benim zaten kürtajdan sonra bekleme sürem var 3 ay.eşimin doktoruyla konuştum sayı ve kalite için ilaç sordum.bu ilacı söyledi.2 kutu kullanıp test yapıcaz.kontrole gidicez.bakalım sayı kaç oldu.bi heyecanla bekliyoruz bizde.

o dr. mail attım cnm hemen gelin görüşelim dedi bana
çok şükür ki mevlam nasip etti evet olmazları olduran yaradan bizlerede mucizelerinden nasip etti ve devam da edecek inşlhh sonu cennetten gelen meleklerimizle olacak..
cnm ben çıkıyorum namazımı kılıp yatayım eşim koltukça horluyo yazık
yarında nasipse ablama kahvaltıya gidicem aynı şehirdeyiz ama sanki başka memlekete gidiyorum gibi oluyo ayda yılda bi kez gidinceallaha emanet ol güzelim her yeni gün hep yeni güzel haberlerle gelsin

Bitanem ya inan ki içime umut oldun şimdi ,bize hiç tedavi falan vermedi dr 5 senedir hiç bir şey yapmadan bekliyoruz ,senin durumu biraz biliyorum okumuştum inşallah spermleri d görürsünüz

canım zaten bizim gibi hastalara doktorlar mikroteseden başka birseçenek sunmuyor bizde mikroteseden sonra 5 sene hiçbirşey yapmadık sonra Allah karşımıza Tuncay beyi gözdemmmi,Celalettin hocayı,Ersel beyi çıkarttı Allaha şükür içimizdeki umutlar tekrar yeşerdi

bütün dualarına aminn diyorum canım,Hayırlı gecelerr

peki ne oldu sonuç aynı sorunu bizde yaşıyoruz

arkadaşlar eşimin sperm değeri 0 yani hiç yok özel bi hastanede tedavi görüyor 2 yol var dedi doktor ya kanallar tıkalı yada sperm var çıkmıyor dedi röntgen çekildi kanallar tıkalı değil ve normal yolla çocuk sahibi olmanız mucize dedi ve salı günü ameliyat olacak rahiminde yumurtalıklarında sperm varmı diye eğer ordada yoksa tüp bebek bile şansımız yok... tamam bu bir imtihan ama ben sonuna kadar mücadele etmek istiyorum bizim gibi yaşayan arkadaşlar varmı(aynı sorunu yani) varsa lütfen yardımcı olun..

Canlarim esim test vermeye gidiyor cok heyecanliyim dua edin ne olur iyi bir habere çok ihtiyacim var

canim.dualarda ben geride kaldim.sanirim topige her zaman bakmıyorum biraz baktim ama kime okunuyor bulamadim ben en son defneeva icin okudum ondan sonra kime okuyoruz tekrar yayinlarmisin

Gozunuz aydin Balim insaallah cok yakında spermleride görürsünüz
Sizin tedavi geçmişiniz den bahsedebılırmısın
Neler kullanoyorsunuz

Son düzenleme:

neden kimse yardımcı olmuyor

Mrb cnm bizde 3 ay oldu öğreneli. Bizde de usg çekildi herşey normal bi hormon testinde prolaktin 31 çıktı. Bizede microtese dedi drlar ama ben bu topikte ki cnm arkadaşlarımla konustuk tan sonra tese den vazgeçtik bize celalettin hocayı söylediler randevu aldik bnce hemen ameliyat olmasın esin. Birçok arkadaş burda celalettin hocada tedavi oluyo birkaç arkadsmzda çıkış oldu bazı arkdslrmz hamile..Siz bilirsiniz tabi ama biz hemen tese olmiycaz rabbim şifa versin eslerimiz e en kisa surede evlat sahibi oluruz inşallah

gün verdi doktor salı günü olacak eşime anlatamıyorum daha doğrusu bişey bilmiyoruz ki kim bu celalettin hoca nerde ne yöntem uyguluyor ki yardımcı olun lütfen ya

gün verdi doktor salı günü olacak eşime anlatamıyorum daha doğrusu bişey bilmiyoruz ki kim bu celalettin hoca nerde ne yöntem uyguluyor ki yardımcı olun lütfen ya

Cnm bnm eşimde kendiside ameliyat olmak istemediği için hemen celalettin hocayla irtibata geçtik. Istanbulda incirli ethica hastahanesinde kendisi de aynı durumu yaşamış suan 3 evladı varmış maşallah. Normalde iç hastalıkları uzmani. Bizim durumlarda olanlar a yardimci oluyo bizde ilk defa gideceğiz bnden daha tecrübeli olanlar var burda kendisi ilaç ve bitkisel tedavi uyguluyo. Tese de dokular zarar goruyo testisleri n tekrar toparlanmasi 6 ayı biliyo cnm . esin e burayı okut. Bak bazı arkadaslarda doğal yoldan çıkış oldu. Tabi tedavi süreci bazılarında uzun bazılarında kısa surebiliyo

Biz de öğreneli bu problemi 4 ay oluyor tüm testlerimiz normal sebebin anlaşılması icin ameliyattan baska yol yok doktor tek yol microtese dedi tam olalım diye karar vermiştik ki buradaki arkadaşlardan celalettin hocayı öğrendik onunla görüşünce bize şanslı olduğumuzu allahın izniyle 5 6 aya kadar kendiliğinden sonuç alabilecegimizi soyledi biz vazgeçtik ameliyattan tedavide karar kıldık çünkü eğer çıkmazsa 6 ay tedaviyi geriye götürür dedi yardimci olabilirim inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun

Cnmmm çok sevindim inşallah en kısa sürede spermleri görürsünüz darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…