Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ceylinburak icin okudum ben allah kabul etsin insallah

Canim hic uzulme bence yaa bak nekadar yol katetmissiniz bunada sukur de canim ya hic umudumuz olmasaydi napardik ya bu drlar karsimiza hic cikmasaydi hic tedavilerden haberiimiz olmasaydi
Umutsuzluga kapilma cikacaklar yakinda insallah hepimiz gorecegiz ogunleri

İnşallah canım umarım yakinda çıkar elden bişey gelmiyor tabi sabretmek gerek biz sadece bitkiseller kullaniyoruz bakalım bundan sonra ne olur

arkadaşlar kim bu celalettin hoca numarası adresi yokmu hemen klonuşmak istiyorum yardımcı olun lütfen

Canım öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle doktora karar verin yani hemen ameliyat mi yoksa tedavi mi biz celalettin hocaya gidiyoruz yani tedaviyi seçtik bu karar tamamen size ait özellikle de eşine
adresi falan yokmu bu hocanın lütfen yardımcı olun bana

ALLAH razı olsun ......peki bişey soracam microtese olursa eşim zararı nedir ne olur ben hiçbişey bilmiyorum

Allah sendende razi olsun dokular zarar goruyor biz keske ameliyat olmadan once celalettin peruyu duysaydk kesinlikle ameliyat olmazdik bak arkadasm once celalettin hocaya gorunun bizde tam umutlar bitti dedigimiz anda cok buyuk umutlara kavustuk bu isi gercekten saglik icin yapiyorlar ve allahin izni ile iyi oluyor dedigim gibi ameliyat olmasn esin. Once celalettin hocaya gorunun.

Bu günkü arkadaşımız noninoni için okudum.
Allah kabul etsin.Şifa olsun.

arkadaslar bıgun kime okyyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben noninoni arkadasimiz icin okudum rabbim kabul etsin insallah rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

yemeği yapıp oturuyorum başına bende duaların.ya rabb boş bırakmasın kabul buyursun insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar iki ay önce bizde eşime yaptırdığımız sperm testinin sadece 4 adet ve hareketsiz olarak çıkması ile bu rahatsızlıkla tanıştık. Aradan bir ay geçince diğer bir sperm testinde sıfır sonucunu gördük.Bu da bizi acaba tekrar sperm göremezmiyiz diye üzdü. Hormon testlerimiz ve ultrasonumuz çekildi ama rahatsızlığımızın tam teşhisi ve tedavisi için kendimize uygun içimize sinen bir doktor bulmuş değiliz maalesef ve zaman aleyhimize işliyor. Yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım.Celalettin bey adında bir doktordan çok bahsedilmiş sizce eşim için bizde bu doktoramı görünmeliyiz? Tecrübeli arkadaşlarım yardımlarınızı esirgememenizi ve durumumuzla ilgili bildiklerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bu durumu ancak yaşayan ve çabalayan bilebilir. Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve şifamızı verir. Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşım sizde sperm görüşmüş dememki bundan şunu anlıyoruz eğer test yapılan yer doğru bi yerse sizde çıkış olduğu için daha sonra bi tedaviyle daha da fazlası çııkması büyük bi ihtimal bence bütün sonuçlarınızla celallettin hocaya gidin görüşün ve çok daha güzel günler göreceksiniz

Canim ben cuma günü yani 18 nisanda yagmur suyu topladim dualarini okuyacaktim senin yazdigin tarihleri gördüm yani benim topladigim nisan yagmuru olmuyormu anlayamadim cok oldu kusura bakma canim

İnşallah testi yapan yer doğru yapmıştır bu bizim aklımıza da takılıyor. Teşekkür ederim arkadaşım haklısın Celalettin beyden bir randevu almalıyız. İnşalalh hepimiz çok güzel günler göreceğiz.Pes etmeyip mücadelemize devam ederek..Yardımın için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…