Canim hic uzulme bence yaa bak nekadar yol katetmissiniz bunada sukur de canim ya hic umudumuz olmasaydi napardik ya bu drlar karsimiza hic cikmasaydi hic tedavilerden haberiimiz olmasaydi
Umutsuzluga kapilma cikacaklar yakinda insallah hepimiz gorecegiz ogunleri
arkadaşlar kim bu celalettin hoca numarası adresi yokmu hemen klonuşmak istiyorum yardımcı olun lütfenBiz de öğreneli bu problemi 4 ay oluyor tüm testlerimiz normal sebebin anlaşılması icin ameliyattan baska yol yok doktor tek yol microtese dedi tam olalım diye karar vermiştik ki buradaki arkadaşlardan celalettin hocayı öğrendik onunla görüşünce bize şanslı olduğumuzu allahın izniyle 5 6 aya kadar kendiliğinden sonuç alabilecegimizi soyledi biz vazgeçtik ameliyattan tedavide karar kıldık çünkü eğer çıkmazsa 6 ay tedaviyi geriye götürür dedi yardimci olabilirim inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun
adresi falan yokmu bu hocanın lütfen yardımcı olun banaCanım öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle doktora karar verin yani hemen ameliyat mi yoksa tedavi mi biz celalettin hocaya gidiyoruz yani tedaviyi seçtik bu karar tamamen size ait özellikle de eşine
adresi falan yokmu bu hocanın lütfen yardımcı olun bana
Slm arkadasim cellalettin perunun no 0532 605 11 31 ethica incirli hastanesinde bakirkoyde bu hastane allah yardimcimiz olsun inşallah
ALLAH razı olsun ......peki bişey soracam microtese olursa eşim zararı nedir ne olur ben hiçbişey bilmiyorum
merhaba arkadaşım sizde sperm görüşmüş dememki bundan şunu anlıyoruz eğer test yapılan yer doğru bi yerse sizde çıkış olduğu için daha sonra bi tedaviyle daha da fazlası çııkması büyük bi ihtimal bence bütün sonuçlarınızla celallettin hocaya gidin görüşün ve çok daha güzel günler göreceksinizMerhaba arkadaşlar iki ay önce bizde eşime yaptırdığımız sperm testinin sadece 4 adet ve hareketsiz olarak çıkması ile bu rahatsızlıkla tanıştık. Aradan bir ay geçince diğer bir sperm testinde sıfır sonucunu gördük.Bu da bizi acaba tekrar sperm göremezmiyiz diye üzdü. Hormon testlerimiz ve ultrasonumuz çekildi ama rahatsızlığımızın tam teşhisi ve tedavisi için kendimize uygun içimize sinen bir doktor bulmuş değiliz maalesef ve zaman aleyhimize işliyor. Yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım.Celalettin bey adında bir doktordan çok bahsedilmiş sizce eşim için bizde bu doktoramı görünmeliyiz? Tecrübeli arkadaşlarım yardımlarınızı esirgememenizi ve durumumuzla ilgili bildiklerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bu durumu ancak yaşayan ve çabalayan bilebilir. Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder ve şifamızı verir. Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba arkadaşım sizde sperm görüşmüş dememki bundan şunu anlıyoruz eğer test yapılan yer doğru bi yerse sizde çıkış olduğu için daha sonra bi tedaviyle daha da fazlası çııkması büyük bi ihtimal bence bütün sonuçlarınızla celallettin hocaya gidin görüşün ve çok daha güzel günler göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?