Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim ne olur yapma böyle kendine gel
bak bizimde düştü hücreler
neden biliyormusun bölünmeler başladığı için
sizde de öyle olmuş bak işte
bak ne güzel lökositiniz de düşmüş işte
vakti saati gelmemiş demekki
ama Arif Beyin bu şekilde planlaması çok güzel bir başarı olmuş bence
Arif Beyi tebrik etmek laazım
Her şey apaçık ortada hücrelerimizin hangi aşamada olduğunu görüyoruz çok şükür
Bizde böyle bir şey yapılmamıştı yine de siz çok şanslısınız canım

Canım su an farkında degilsin olumsuzluklar yüzünden ama bu sonuclar güneşin yakında olduğunun göstergesi

canım nasılsın döndünüz mü
embriyoların dan bi haber var mı
kaç tane koyacaklar

Kızlar sonuç geldi malesef sperm yok yine
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
gibi bişeyler yazıyor canım çok sıkıldı bir tane bile çıkmamış

Canım bence sonuçlar güzel çünkü bir adım kalmış spermlere.
Gelecek kontrol çıkmış olurlar yani.Buna da şükür az kalmış be

Canim anlayamadigim nokta var sormak istedim.. tedawiyi bıraktığımız da tekrar başa mi dönecek spermler bunumu kastettin

canım nasılsın döndünüz mü
embriyoların dan bi haber var mı
kaç tane koyacaklar

Döndük canım 2saat oldu simdi valizlerle boğuşuyorum😧 cok sukur emriyolarim iyimiş yolda aldık haberi bugün 1.gun oldu 5.gune hersey belli olacak kesin bisey diyemeyiz dediler tatlım inşallah devam ederler allahıma emanet olsunlar

Kızlar sonuç geldi malesef sperm yok yine
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
gibi bişeyler yazıyor canım çok sıkıldı bir tane bile çıkmamış
cnm neden üzüldün ki bak spermattiler sizdede başlamış devamı en kısa zamanda gelicek size de
umarım 5.ci güne kadar sağlıkla gelirler hepsi

Üçübirarada, defnevaa, zumra ve senin duani okudum canim Allah kabul etsin yuvalarinizi şenlendirsin Rabbim

Canim anlayamadigim nokta var sormak istedim.. tedawiyi bıraktığımız da tekrar başa mi dönecek spermler bunumu kastettin
Hayır canım yüksek yada düşük çıkabilir dedi belkide hiç çıkmaz dedi değişkenlik gösterebilirmis canım biz bir senedir hiç bırakmadı iğnelere en az 2 yıl sonra duzene girermis canım

Canım su an farkında degilsin olumsuzluklar yüzünden ama bu sonuclar güneşin yakında olduğunun göstergesi

Canım bence sonuçlar güzel çünkü bir adım kalmış spermlere.
Gelecek kontrol çıkmış olurlar yani.Buna da şükür az kalmış be
Teşekkürler arkadaşlar ya ister istemez anlık üzüntü oluyor sperm görmek istiyor insan hele ki bu zor gunlerde bir sperm bile bizi toparlamaya yetecekti zamanı gelmemiş demekki

Yanlız anlamadigim birkac sey var simdi aynı anda fish testi mi yapılmış oluyor bu test bu kadar kisa surede yapılabilir mi yani hücrelerin mayoz bölünme geçirdiği böyle kisa sürede nasıl anlaşılıyor fish testi yaptiranlar cevaplarsa sevinirim kac günde sonuç çıktığını
İkincisi de hucrelerin oranları toplamı % 100 olmalı (malum matematikciyim) ama %89 %14 %1 toplamı %100 u geçiyor

Hayır canım yüksek yada düşük çıkabilir dedi belkide hiç çıkmaz dedi değişkenlik gösterebilirmis canım biz bir senedir hiç bırakmadı iğnelere en az 2 yıl sonra duzene girermis canım

Anladim canım inşallah. . Buarada canım insallah guzel haberler alirsin sende en yakin hayırlı vakitte :)

cnm neden üzüldün ki bak spermattiler sizdede başlamış devamı en kısa zamanda gelicek size de

umarım 5.ci güne kadar sağlıkla gelirler hepsi

Canım galiba sperm görmeyi çok istediğim için inşallah dediğin gibi kısa sürede sperme dönüşümler Allahım burdaki herkese spermleri görmeyi nasip etsin

bizim de fısh testi daha önce 1 haftada çıkmıştı
bu da fısh testi olmasa bile ona benzer bi yöntemdir
toplam olarak da Arif Beyin bildiği bi yöntemdir belki de
onu arayıp sordunuz mu

Umudumuz47
Çok teşekkürler. Forumda 2 mayısta celalettin hocaya gidecekler var bizden başka, belki orada karşılaşırız.bide hormın iğnelerinden sonra eşlerinizde yan etkiler olmadı mı? Benim eşim 6 ayda pregnyl 1500 ile 9 kilo aldı, göğüslerinde şi
şme başlamıştı..inşallah bu sefer daha kolay geçer bu tedavi süreci..herkese iyi geceler..

bizim de fısh testi daha önce 1 haftada çıkmıştı
bu da fısh testi olmasa bile ona benzer bi yöntemdir
toplam olarak da Arif Beyin bildiği bi yöntemdir belki de
onu arayıp sordunuz mu

Ulaşamadık canım ya zaten sonucumuz çok geç çıktı aradık onu sorduk bu aklımıza gelmedi ama celalettin hoca ya soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…