Canım yegenimin nişanı var yarin o yüzden topigi cok iyi takip edemedim guzel haberler var galiba
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz,dualarım seninle...
Canım meslektaşım yüzünü güldüren yüzümüzü güldürecek haberler bekliyoruz senden
Canımcim yüreğinden geçenler sonuca dökülür inşallah dualarim seninle. ..
Kızlar sonuç geldi malesef sperm yok yine
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
gibi bişeyler yazıyor canım çok sıkıldı bir tane bile çıkmamış
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
gibi bişeyler yazıyor canım çok sıkıldı bir bile çıkmamış
Înhibin b sonucu kötü çıkıp eşinde sperm cikisi baslayan var mi
Kızlar inhibin b hormonu neyi gösteriyor görevi nedir bizde gitmeden yaptiralim dedik her hastane de yapiliyor mu kizlarCanim biz sonucu daha almadık salı çıkacak ama tedirgin oldum kötü çıktığı halde sperm gören arkadaşlar umut olur diye yazdım inşallah en kisa zamanda bizler de 0 yerine başka rakamlar goruruz
Cnm bncede az kaldı inşallah bir kaç ay sonra daha iyi sonuçlar alacaksınız gönlünü ferah tutKızlar sonuç geldi malesef sperm yok yine
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
Canım tesede sperm bulunma olasiligiymis ger yer yapiyir sanırım sma sonuclar yirmi gunde falan çıkıyor testis harabiyeti hakkinda bilgi veriyormusKızlar inhibin b hormonu neyi gösteriyor görevi nedir bizde gitmeden yaptiralim dedik her hastane de yapiliyor mu kizlar
canim.dualarda ben geride kaldim.sanirim topige her zaman bakmıyorum biraz baktim ama kime okunuyor bulamadim ben en son defneeva icin okudum ondan sonra kime okuyoruz tekrar yayinlarmisin
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
Canım öncelikle moralini bozma benim testlerinden anladigim spermler cok yakinda gelecek hem doktorun ne diyecegi de önemli tulayda sonuca ilk önce uzulmustu ama sonradan sonuca az kaldigini öğrendi
cnm kesınlıkle uzulme spermlere bu kdr yaklaşmışken rabbımın ıznı ıle her sey güzel olacak sabırlaa bekleyecegz ve bol bol dua edecegız
Canim sonuclar bence cok güzel spermler cok yakin az daha sabır. . Buyuk ihtimal ersel bey sizede sperma yollucaktir gelissinler ve spetmatoza evresine gecsinler die canin hic sıkılmasın gerçekten
canım kaç aydır tedavidesiniz,biz 1 senede geldik bu aşamalara,hatta sizde sperm oluşmaya başlamış,maşallah bence çok iyi sonuç sevin bencee
Cnm bncede az kaldı inşallah bir kaç ay sonra daha iyi sonuçlar alacaksınız gönlünü ferah tut
Canim üzme kendini bak ne güzel spermin evrelerine gelmissinuz boş rakamsi ve isimsiz
Olmamis sonuc hepsi spermleri cagiriyorlar
Gelecek bak o nazli supermenlerrr
canım ya hemen niye üzülüp kendine zarar veriyorsun ki
bak ne güzek gelişmeler olmuş sizde de
Spermatosid
Olgun sperm hücresinin öncüsü demek
spermatid ise
Spermatogenez sırasında testiste ikincil spermatositin ikinci mayozda bölünmesi sonucu meydana gelen ve spermaya dönüşecek olan haploid kromozomlu bir hücre, spermatoid.yani baş var ama kuyruk yok demek.Hani kaan aydos herkese fish testi yaptırtıp haploid hücreye bakıyordu ya o işte.
yani %14 haploid hücreniz var
germ hücreler ve lökosit sayıları kaç acaba
canım Arif Bey galiba sistemi geliştirmiş.daha önce böyle sayılar ve oranlar yoktu.
Canlarim hepinize teşekkür ederim. Daha önce evrelere bakilmiyormus şimdi baslamislar bakmaya yani daha once bu hücreler vardı belki o yüzden bir gelisme gibi gelmedi bana buarada germ hücreler düşmüş 900000 civari onceden 1200000 idi lökosit azalmış bayagi 400000 olmuş önceden 1000000 du
Eylulden beri tedavideyiz
Eşim hic microtese olmadi bazen diyorum ki olsa da sonucu bilsek
Bilmiyorum ya su an baş ağrısı cekiyorum aksama kadar sonuç bekledik eşimle stresten galiba
Hersey üst üste geldi hayatımda son bir yilda isyan etmek istemiyorum ama artik bir ışık görmeye çok ihtiyacim var
Hepinize tekrar teşekkür ederim destekleriniz duakariniz icin siz olmasaniz eminim cok daha kötü durumda olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?