Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım meslektaşım yüzünü güldüren yüzümüzü güldürecek haberler bekliyoruz senden

Canımcim yüreğinden geçenler sonuca dökülür inşallah dualarim seninle. ..

Kızlar sonuç geldi malesef sperm yok yine
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
gibi bişeyler yazıyor canım çok sıkıldı bir tane bile çıkmamış

%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon

Canım öncelikle moralini bozma benim testlerinden anladigim spermler cok yakinda gelecek hem doktorun ne diyecegi de önemli tulayda sonuca ilk önce uzulmustu ama sonradan sonuca az kaldigini öğrendi

%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon

cnm kesınlıkle uzulme spermlere bu kdr yaklaşmışken rabbımın ıznı ıle her sey güzel olacak sabırlaa bekleyecegz ve bol bol dua edecegız

%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
gibi bişeyler yazıyor canım çok sıkıldı bir bile çıkmamış

Canim sonuclar bence cok güzel spermler cok yakin az daha sabır. . Buyuk ihtimal ersel bey sizede sperma yollucaktir gelissinler ve spetmatoza evresine gecsinler die canin hic sıkılmasın gerçekten

canım kaç aydır tedavidesiniz,biz 1 senede geldik bu aşamalara,hatta sizde sperm oluşmaya başlamış,maşallah bence çok iyi sonuç sevin bencee

Înhibin b sonucu kötü çıkıp eşinde sperm cikisi baslayan var mi

Canim biz sonucu daha almadık salı çıkacak ama tedirgin oldum kötü çıktığı halde sperm gören arkadaşlar umut olur diye yazdım inşallah en kisa zamanda bizler de 0 yerine başka rakamlar goruruz
Kızlar inhibin b hormonu neyi gösteriyor görevi nedir bizde gitmeden yaptiralim dedik her hastane de yapiliyor mu kizlar

%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
Cnm bncede az kaldı inşallah bir kaç ay sonra daha iyi sonuçlar alacaksınız gönlünü ferah tut

Canim üzme kendini bak ne güzel spermin evrelerine gelmissinuz boş rakamsi ve isimsiz
Olmamis sonuc hepsi spermleri cagiriyorlar
Gelecek bak o nazli supermenlerrr

Kızlar inhibin b hormonu neyi gösteriyor görevi nedir bizde gitmeden yaptiralim dedik her hastane de yapiliyor mu kizlar
Canım tesede sperm bulunma olasiligiymis ger yer yapiyir sanırım sma sonuclar yirmi gunde falan çıkıyor testis harabiyeti hakkinda bilgi veriyormus

canim.dualarda ben geride kaldim.sanirim topige her zaman bakmıyorum biraz baktim ama kime okunuyor bulamadim ben en son defneeva icin okudum ondan sonra kime okuyoruz tekrar yayinlarmisin

9-zumra11_______________perşembe
10-tulay_20______________cuma
11-ceylinburak____________cumartesi
12-noninoni______________pazar
13-yeşil034______________pazartesi

%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon

canım ya hemen niye üzülüp kendine zarar veriyorsun ki
bak ne güzek gelişmeler olmuş sizde de

Spermatosid
Olgun sperm hücresinin öncüsü demek

spermatid ise
Spermatogenez sırasında testiste ikincil spermatositin ikinci mayozda bölünmesi sonucu meydana gelen ve spermaya dönüşecek olan haploid kromozomlu bir hücre, spermatoid.yani baş var ama kuyruk yok demek.Hani kaan aydos herkese fish testi yaptırtıp haploid hücreye bakıyordu ya o işte.
yani %14 haploid hücreniz var

germ hücreler ve lökosit sayıları kaç acaba
canım Arif Bey galiba sistemi geliştirmiş.daha önce böyle sayılar ve oranlar yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım öncelikle moralini bozma benim testlerinden anladigim spermler cok yakinda gelecek hem doktorun ne diyecegi de önemli tulayda sonuca ilk önce uzulmustu ama sonradan sonuca az kaldigini öğrendi

cnm kesınlıkle uzulme spermlere bu kdr yaklaşmışken rabbımın ıznı ıle her sey güzel olacak sabırlaa bekleyecegz ve bol bol dua edecegız

Canim sonuclar bence cok güzel spermler cok yakin az daha sabır. . Buyuk ihtimal ersel bey sizede sperma yollucaktir gelissinler ve spetmatoza evresine gecsinler die canin hic sıkılmasın gerçekten

canım kaç aydır tedavidesiniz,biz 1 senede geldik bu aşamalara,hatta sizde sperm oluşmaya başlamış,maşallah bence çok iyi sonuç sevin bencee

Cnm bncede az kaldı inşallah bir kaç ay sonra daha iyi sonuçlar alacaksınız gönlünü ferah tut

Canim üzme kendini bak ne güzel spermin evrelerine gelmissinuz boş rakamsi ve isimsiz
Olmamis sonuc hepsi spermleri cagiriyorlar
Gelecek bak o nazli supermenlerrr

Canlarim hepinize teşekkür ederim. Daha önce evrelere bakilmiyormus şimdi baslamislar bakmaya yani daha once bu hücreler vardı belki o yüzden bir gelisme gibi gelmedi bana buarada germ hücreler düşmüş 900000 civari onceden 1200000 idi lökosit azalmış bayagi 400000 olmuş önceden 1000000 du
Eylulden beri tedavideyiz
Eşim hic microtese olmadi bazen diyorum ki olsa da sonucu bilsek
Bilmiyorum ya su an baş ağrısı cekiyorum aksama kadar sonuç bekledik eşimle stresten galiba
Hersey üst üste geldi hayatımda son bir yilda isyan etmek istemiyorum ama artik bir ışık görmeye çok ihtiyacim var
Hepinize tekrar teşekkür ederim destekleriniz duakariniz icin siz olmasaniz eminim cok daha kötü durumda olurdum

Tulay sen ve ceylinburak icin okudum allah kabul etsin
Rabbim en kisa zamanda ikinizinde yuzunu guldurur ins canim

Üzülme olacak allahın izniyle tasalanma sakin bak eylülden beri tedavideymissiniz daha zaman var demekki düşer çıkar bak sana ne dicem biz 12aydir tedavideyiz 2 ay once milyonu bulmuştu eşim dün sperm verdi yumurtaları taze dölleyelim dedik 900bin çıktı tekrar verdi dahada düştü Dr normal dedi sonuçta dıştan verilen bir hormon canım o günler gelecek az daha sabır bütün üzüntüler gelmiş geçmiş olacak güçlü ol canım rabbim yüzümüze bakacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…