- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim ben cuma günü yani 18 nisanda yagmur suyu topladim dualarini okuyacaktim senin yazdigin tarihleri gördüm yani benim topladigim nisan yagmuru olmuyormu anlayamadim cok oldu kusura bakma canim
evet heryerin değerlendirme kapasitesi başkaİnşallah testi yapan yer doğru yapmıştır bu bizim aklımıza da takılıyor. Teşekkür ederim arkadaşım haklısın Celalettin beyden bir randevu almalıyız. İnşalalh hepimiz çok güzel günler göreceğiz.Pes etmeyip mücadelemize devam ederek..Yardımın için sağol.
Cnm bizde daha öncesinde topladik 20 nisan ve 13 Mayıs a kdr toplanio Muş
Sağol canim bayada toplamistim yagmurda yagmiyo Allah sonumuzu hayir etsin
yarın kim için okuyoruZ ?bugünden başlamam lazım ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah sendende razi olsun dokular zarar goruyor biz keske ameliyat olmadan once celalettin peruyu duysaydk kesinlikle ameliyat olmazdik bak arkadasm once celalettin hocaya gorunun bizde tam umutlar bitti dedigimiz anda cok buyuk umutlara kavustuk bu isi gercekten saglik icin yapiyorlar ve allahin izni ile iyi oluyor dedigim gibi ameliyat olmasn esin. Once celalettin hocaya gorunun.
Öncelikle herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım.Bende 5 yıllık evliyim eşim azospermi, 3 kere tese olduk fakat bir sonuç alamadık. Kan değerlerimiz tedavimizin en başından beri normal.Son 2 yıldır Kaan hocayla tedaviye devam ediyoruz.Son tesemizde haploid hücrelerle yumurta transferi yapıldı fakat olmadı. Hakkımızda hayırlısı , Allah hepimize şifalar versin...
Kızlar sonuç geldi malesef sperm yok yine
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
gibi bişeyler yazıyor canım çok sıkıldı bir tane bile çıkmamış
www.celalettinperu.com cnm burdan bilgilere bakabilirsinzarkadaşım biz aradık celallettin hocayı bana mail atın diyor ben sitede mail adresini bulamadım o doktota ait bi yerdımcı olurmusun bu arada ameliyattan vazgeçtik iptal ettirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?