Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ben cuma günü yani 18 nisanda yagmur suyu topladim dualarini okuyacaktim senin yazdigin tarihleri gördüm yani benim topladigim nisan yagmuru olmuyormu anlayamadim cok oldu kusura bakma canim

Cnm bizde daha öncesinde topladik 20 nisan ve 13 Mayıs a kdr toplanio Muş

evet heryerin değerlendirme kapasitesi başka
alın cnm görüşün inş..
pes etmek olmaz olurmu sonuna kadar gideceğiz hepimiz o evlatlarımızı kısmetse kucağımıza alırız...ne demek her zaman yardım ederimgüzel haberlerini beklerim

Sağol canim bayada toplamistim yagmurda yagmiyo Allah sonumuzu hayir etsin

Rica ederim cnm yağar inşallah bu mübarek günde peygamber efendimizin doğduğu günde yağmur yağdı dua ettim hepimiz için hem yağmur hem nurumuzun doğduğu gün birleşince mükemmel bir an oldu Rabbim peygamber imiz in yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin inşallah

yarın kim için okuyoruZ ?bugünden başlamam lazım ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar inş. bugün hepimiz için çok güzel umut dolu bir gün olur. ben uzun süredir giremiyorum kk'ya işlerim çok yoğun inanın cuma günü akşam 11 de evdeydim, ancak çıkabildim bankadan. geçen hafta annem geldi memleketten onunla bile zaman geçiremiyorum ama dualarımızı okumaya çalışıyorum zikirmatiğim her daim elimde serviste giderken yurruken falan okumaya çalışıyorum. okuduğum kişilerin bilgisini Tülay'a özelden atıyorum.. herkese güzel günler nasip etsin RABBİM, kutlu doğum haftası vesilesiyle dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı günler.

Öncelikle herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım.Bende 5 yıllık evliyim eşim azospermi, 3 kere tese olduk fakat bir sonuç alamadık. Kan değerlerimiz tedavimizin en başından beri normal.Son 2 yıldır Kaan hocayla tedaviye devam ediyoruz.Son tesemizde haploid hücrelerle yumurta transferi yapıldı fakat olmadı. Hakkımızda hayırlısı , Allah hepimize şifalar versin...

arkadaşım biz aradık celallettin hocayı bana mail atın diyor ben sitede mail adresini bulamadım o doktota ait bi yerdımcı olurmusun bu arada ameliyattan vazgeçtik iptal ettirdik

mrb canım inş en kısa zamanda sonuç alırsınız hepimiz evlat sahibi oluruz inş azo sebebiniz ne acaba birde canım haploit hücre yumurtayı dölleme kapasitesi nasıl kaçıncı gün transfer edildi merak ettim

tülaycım ben duaları okuyorum canım çok az kaldı bugünküde yazamadım hafta sonu kusura bakma canm hakkınızı helal edin

Kızlar sonuç geldi malesef sperm yok yine
%14spermatid
%89spermatosid
%1bas uzamis spermatozon
gibi bişeyler yazıyor canım çok sıkıldı bir tane bile çıkmamış

canım neden üzüldün bence çok güzel sonuçlar spermler oluşmuş ne güzel çıkmaya hazırlanıyolar bidaki sefere kesin görürsünüz bence spermleri. daha öncekindede varmıydı spermatid felan keşke bizdede böle şeyler çıksa çok ihtiyacımız var sizin sebepte sanırım inmemiş testis değilmi canm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…