arkadaşlar merhaba
eşim 1ay sonra ilk kez mikro tese ameliyatı olacak klomen ve pregnyl 5000 kullanıyoruz. ben günde 1 kapsül evicap veriyorum arada da havuç suyu içiriyorum. bu 1 aylık süreçte bana önereceğiniz bir şeyler var mı?
Allah Rızası için Okumak isteyen arkadaş olursa bana söylesin.
ben 5 tane okuyacağım
penpis 5 tane okuyacak
Rabbim hayırlısını versin İnşallah
Eşi Nadire hanım, zaten şurup, randevu vs ile o ilgileniyor 05302745474. İnşşallah tüm sıkıntılarınıza çare olur. Ben telefonla bilgi-şurup almaktan ziyade gtmenizden tarafım imkanınız varsa....
Canım hosgeldin nasıl geçti kontrol duani okudum inşallah guzel haberler vardır
sende selam söyle özledik onu çokkk........Kızlar PITIRCIĞIN selamı var hepinize...
güzel haberler alın cnm...Cnm biz daha gitmedik 24 unde randevu muz.
hoşgeldin ve gözünaydın değerleriniz güzel inşlh sonuna kadar ii gider ve çıkışlar sizde de başlar en kısa zamanda....kızlar şükür geldim.baya okunacak sayfalar var.kızlar spermiyogram yapılmadı.doktor şu an gerek yok boşuna yapılır ded.ama hotmonlar çok güzel ilerliyor.hatta hoca bile şaşırdı.başka bir şey kullanıyormusunuz diye.sonuçlar şöyle:
fsh:3.26
prolaktin:13.87
lh:4.03
total testesteron:2.29
testestoron düşük diğerleri referans aralığında.zaten testesteron 3 olsaydı spermiyogram isteyecekti.kısmet 3 ay sonraya.tekrar ovitrelle haftada iki devam.ek olarak neofortil önerdi.proxede göre daha etkiliymiş.içeriğinde folik asit yüksek.folik asitte sperm üzerinde etkiliymiş kızlar.benden haberler böyle.geçmişi okumaya başlayayım.
yeni iğneler şifa olsun eşine güzelimcelalettin hoca pregnyl yerine choragon,menagon yerine menapur yazmıştı.Menapurdan 450tl fark çıkmış yaaa
maşalah cnm şükür atlatmaya başlamışsın kanamayı bu güne ne şükür inşlh sokağa çıkıp gezindiğin günlerde gelirHepinize tesekkur ederim dualariniz icin haftasonu yine kanamalarim vardi bugun dr tamami haftasonu bitmis demekki dedi. kanama bolgem tamamen bitmis cok sukur... ve gunde 15 dk ev icinde yuruyus serbest... surekli yatmaktan kurtuluorum insallah tamamen risk biter de huzurlu bit doneme baslangic yaparim saglikla insallah...
anladım canım
ya her şey biz gidip geldikten sonra değişmiş
dr iğneleri değiştirmiş
arif bey daha detaylı incelemeye başlamış
3 hafta sonraki kontrol günümüzü iple çekiyorum valla
sende selam söyle özledik onu çokkk........
güzel haberler alın cnm...
hoşgeldin ve gözünaydın değerleriniz güzel inşlh sonuna kadar ii gider ve çıkışlar sizde de başlar en kısa zamanda....
yeni iğneler şifa olsun eşine güzelim
maşalah cnm şükür atlatmaya başlamışsın kanamayı bu güne ne şükür inşlh sokağa çıkıp gezindiğin günlerde gelir
tatlım 3 hafat sonra da senin çıkışlarını duyarız heee
cnm bende 5 tane aldım.....Allah Rızası için Okumak isteyen arkadaş olursa bana söylesin.
ben 5 tane okuyacağım
penpis 5 tane okuyacak
Rabbim hayırlısını versin İnşallah
facebook grubun adı neydi.....
Arkadaslar selam. Bir suredir okuyamadim. Umarim herkes iyidir. Bizde haberler iyi sayilmaz maalesefEsim 8 aydir pregnyl kullaniyor. Yani sira da Ersel beyden gelenleri. Tedaviye baslarken testosteron 160 idi. Ocak ayinda 333 cikmisti. Fsh da 46lardan 7ye filan dusmustu. Prş gunu Celalettin hocaya gidiyoruz, gitmeden once hormonlara baktiralim dedik. Testosteronun 80'e dustugunu gorunce şok olduk. Baska hastanede yeniden tahlil yaptirdik; bu sefer de 140 cikti. Uzuntuden kalbim patlayacak sanki. Artik esime belli etmemeye bile gucum kalmadi Hoca bile sasiracaktir kesin. Ne yapacagiz bilmiyorum. Hormonlar bu haldeyken spermiogramda ne cikmasini umabiliriz ki. Koca bi sifir cikacaktir! Neyse, Mevlam neylerse guzel eyler. Hakkimizda hayirlisi... Caninizi sıktıgım icin ozur, icimi dokmeye ihtiyacim vardi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?