Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah Rızası için Okumak isteyen arkadaş olursa bana söylesin.
ben 5 tane okuyacağım
penpis 5 tane okuyacak
Rabbim hayırlısını versin İnşallah

canım hakkınızda hayırlısı olsun.bizede selahattin hoca microtese öncesi bize 3 aylık neofortil önerdi.bu proxed plustan daha etkiliymiş.aklında bulunsun canım.zaten içeriği epey yüksek.birde folik asit sperm üzerinde etkisi büyükmüş.neofortil kullanıldığında ek olarak folik asite gerek kalmazmış.

Canım hosgeldin nasıl geçti kontrol duani okudum inşallah guzel haberler vardır

Eşi Nadire hanım, zaten şurup, randevu vs ile o ilgileniyor 05302745474. İnşşallah tüm sıkıntılarınıza çare olur. Ben telefonla bilgi-şurup almaktan ziyade gtmenizden tarafım imkanınız varsa....

bu doktordan biraz bahsedebilirmisin.adı ne nerede çalışıyor.irtibatı nasıl kurabiliriz.adana bana uzak değil.bu yüzdn heyecan yaptım.doktor ve ilaçların ücreti ne kadar.kusura bakma çok sordum ama sende detaylı yazmamışsın canım.biraz daha bilgilendirebilirsen memnun olurum.

Canım hosgeldin nasıl geçti kontrol duani okudum inşallah guzel haberler vardır

hoşbulduk canım.ettiğin dualar katbe kat sana dönsün canım.güzel geçti.hormonlar düzelmiş.doktor bile şaşırdı.kısa sürede bu ilerlemeyi.hatta başka bir şey kullandınızmı dedi.bize pregnly yaramamış.bunca sene boşuna günlerce iğne yemiş kocacığım.ama elhamdüllilah ovitrelle iyi geldi.nebidoya gerek kalmadan fsh düştü.ek olarak neofortil önerdi.proxeden daha etkili diye.ayrıca folic asid içerisnde çok var.hocanın makalesindede fplic asidin sperm yapımı üzerinde etkisi var.hoca vücudun tepkisini çok beğendi.yani eşimin bünyesiyle alakalı problemi yokmuş.hep deniyorya bünyesine etki etmiyor diye.buda yalanlandı.ama bizde normal çıkış olmazmış.yani microtese tek yol.zaten diğer doktorlarda aynı şeyi söylemişti.çıksında microtesede çıksın razıyım.

canım nasılsın.senin eşinin almanca olan patolojisi ve sonucu için hoca yutdışına gidince çevirtmiş.sekreterine ulaş canım.seni aramıyor sekreter.aramanı bekliyor.

Kızlar PITIRCIĞIN selamı var hepinize...
sende selam söyle özledik onu çokkk........
Cnm biz daha gitmedik 24 unde randevu muz.
güzel haberler alın cnm...
hoşgeldin ve gözünaydın değerleriniz güzel inşlh sonuna kadar ii gider ve çıkışlar sizde de başlar en kısa zamanda....
celalettin hoca pregnyl yerine choragon,menagon yerine menapur yazmıştı.Menapurdan 450tl fark çıkmış yaaa
yeni iğneler şifa olsun eşine güzelim
maşalah cnm şükür atlatmaya başlamışsın kanamayı bu güne ne şükür inşlh sokağa çıkıp gezindiğin günlerde gelir
anladım canım
ya her şey biz gidip geldikten sonra değişmiş
dr iğneleri değiştirmiş
arif bey daha detaylı incelemeye başlamış
3 hafta sonraki kontrol günümüzü iple çekiyorum valla

tatlım 3 hafat sonra da senin çıkışlarını duyarız heee

sağol canım.inşallah bu defa yüzümüz güler.inan artık zaman geçtikçe tahammül azalıyor.gelsinler spermcikler onları dört gözle bekleyen yumurtalarım var.

Tulay ben yesil icin okudum allah kabul etsin canim
Rabbim evlatlarini ona bagislasin sag saglim alir insallah kucagina

Arkadaslar selam. Bir suredir okuyamadim. Umarim herkes iyidir. Bizde haberler iyi sayilmaz maalesef Esim 8 aydir pregnyl kullaniyor. Yani sira da Ersel beyden gelenleri. Tedaviye baslarken testosteron 160 idi. Ocak ayinda 333 cikmisti. Fsh da 46lardan 7ye filan dusmustu. Prş gunu Celalettin hocaya gidiyoruz, gitmeden once hormonlara baktiralim dedik. Testosteronun 80'e dustugunu gorunce şok olduk. Baska hastanede yeniden tahlil yaptirdik; bu sefer de 140 cikti. Uzuntuden kalbim patlayacak sanki. Artik esime belli etmemeye bile gucum kalmadi Hoca bile sasiracaktir kesin. Ne yapacagiz bilmiyorum. Hormonlar bu haldeyken spermiogramda ne cikmasini umabiliriz ki. Koca bi sifir cikacaktir! Neyse, Mevlam neylerse guzel eyler. Hakkimizda hayirlisi... Caninizi sıktıgım icin ozur, icimi dokmeye ihtiyacim vardi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım merhaba,öncelikle sakin ol böyle inişler çıkışlar olabiliyor biz 13 aydır tedavideyiz ancak normal seviyeye geldi,birde siz şuan sadece pregnyl mi kullaniyorsunuz,menagonada başladınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…