Kizlar morakim cok bozuk kardeşim e üç harfliler uğradı kimseyi yanina yaklastirmio okuyoruz dewamli sizde duacisi olurmusunuz adi tayfun daha 19yasinda ;(
canım çok geçmiş olsun Allah kardeşine şifa versin,dua ederiz tabiki ama üç harflilerin uğradığını nasıl anladınız.
Kizlar morakim cok bozuk kardeşim e üç harfliler uğradı kimseyi yanina yaklastirmio okuyoruz dewamli sizde duacisi olurmusunuz adi tayfun daha 19yasinda ;(
Gördüğünü söyledi beni cagiriolar dio yaninizdalar dio o sekilde anladik canim
mrb arkadaşlar yarın akşam eşim istanbula gidecek perşembe muayene olcak dua edin heyecan şimdiden başladı güzel sonuçlarla döner inş
Hadi bakalım EŞİN güzel ve hayırlı sonuçlarla döner İnşALLAH
Halaylık haberleriniz sizi bekler olsun İnşALLAH
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye bi süredir takip ediyorum bu forumu.bizdede aynı durum söz konusu. eşime azospermi teşhisi konuldu. tedaviye nasıl başlıcağımızı bilmiyoruz. ürolojiye gittik testojel adında bir jel verdi bir ay kullandı eşim fakat bi faydası olmadı bize spermiyogram dışında hiçbir test yapılmadı.bana yardımcı olursanız çok sevinirim
peki hangi testleri istedi bizde ona göre gitsek
Merhaba arkadaslar, KAAN AYDOS'un emailı verebılecek var mı ? Yurt dısında yasıyorum ıletısıme gırmek istıyorum ..
www.kaanaydos.com.tr burdan soru mesaj gonder bölümünden gonderebilirsin cnm
Cok tesekkur ederım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?