Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar morakim cok bozuk kardeşim e üç harfliler uğradı kimseyi yanina yaklastirmio okuyoruz dewamli sizde duacisi olurmusunuz adi tayfun daha 19yasinda ;(

canım çok geçmiş olsun Allah kardeşine şifa versin,dua ederiz tabiki ama üç harflilerin uğradığını nasıl anladınız.

Kizlar morakim cok bozuk kardeşim e üç harfliler uğradı kimseyi yanina yaklastirmio okuyoruz dewamli sizde duacisi olurmusunuz adi tayfun daha 19yasinda ;(

mrb canm çok çok geçmiş olsun dualarımız kardeşinle inş kurtulur kısa zamanda

mrb arkadaşlar yarın akşam eşim istanbula gidecek perşembe muayene olcak dua edin heyecan şimdiden başladı güzel sonuçlarla döner inş

Son düzenleme:

Rabbim tez zamanda şifasını versin İnşALLAH
Cin suresini felak nas inşarah suresini bir suya okuyun
Ve o sudan kendisine içirin belki faydası olur

mrb arkadaşlar yarın akşam eşim istanbula gidecek perşembe muayene olcak dua edin heyecan şimdiden başladı güzel sonuçlarla döner inş

Hadi bakalım EŞİN güzel ve hayırlı sonuçlarla döner İnşALLAH
Halaylık haberleriniz sizi bekler olsun İnşALLAH

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye bi süredir takip ediyorum bu forumu.bizdede aynı durum söz konusu. eşime azospermi teşhisi konuldu. tedaviye nasıl başlıcağımızı bilmiyoruz. ürolojiye gittik testojel adında bir jel verdi bir ay kullandı eşim fakat bi faydası olmadı bize spermiyogram dışında hiçbir test yapılmadı.bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaslar sizlerden birsey isticem acaba bana yardimci olurmusunuz?
Eskiler beni tanir benim bi kizim var haziranda esim gene mikro tese olucak bende hazirlanicam anlicaginiz sperm cikarsa tüp bebek yapicaz gene.
Acaba sizlerden istegim kuran okuyabilenler meali degil bize 41 gün boyunca birer meryem süresi okurmusunuz? Kesintisiz olucakti ben bilsem okurum ama bilmedigim icin sizden yardim istiyorum allah rizasi icin kat be kat size geri dönsün. Gecen seferde okumustum ve faydasina cok inaniyorum

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

mrb canm geçmiş olsun Allah yardımcnız olsun canım bence hemen bi üroloji uzmanı bulun burdaki arkadaşların çoğu celalettin peru ya gidiyor benim eşimde perşembe muayene olcak ona güzel sonuçlar alanlar var onda kaan aydos var bide emre bakırcıoğlu var bu alanda sen araştır ona göre bian önce gidin testojelinde faydasından çok zararı olduğunu duydum canm yanlış bilgilendirmek istemem ama sebep ne sizin bellimi hormon sonuçlarınız nasıl fsh kaç mesela

Sıra DEMET kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıra haremsu kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Merhaba arkadaslar, KAAN AYDOS'un emailı verebılecek var mı ? Yurt dısında yasıyorum ıletısıme gırmek istıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…