Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin Cnm inşallah güzel sonuçlar gorurz. Çok sağol

Arkadaşım merhaba,öncelikle sakin ol böyle inişler çıkışlar olabiliyor biz 13 aydır tedavideyiz ancak normal seviyeye geldi,birde siz şuan sadece pregnyl mi kullaniyorsunuz,menagonada başladınızmı?

Sadece pregnyl kullaniyoruz. Sanirim Menagona fsh ve lh sifirlara dusunce baslamayi dusunuyordu hoca. Testosteron yukselmiyor, onlar da sifirlanmiyor. Menagonlar 8 aydir evde bekliyor

Canim inşallah daha iyi olursun.haftalarin geçtikçe disarida yuruyuslerede baslarsin en kisa zamanda

Tulaycim arkadaslarin dualarini okudum.Rabbim kabul etsin.

Ceylinburak ve noninoni Rabbim eslerinize şifa versin.milyonlarca superler cinsin sonuclarinuzda evlerimiz kucaklariniz çifter çifter bebislerle dolsun.

Yesilcim Rabbim sana saglikli hamilelik geçirip kucagina hayirlisiyla almayi nasip etsin.

Canım bende 3 tane yasin okurum.İnşallah lavincinin bebişleri sıkı sıkıya tutunur.
Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin.

duamı ettim arkadaslar rabbım kabul buyursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İki tane bende okurum.Rabbimin mucizeleri hic birakmasinlar annelerini bir omur saglikla ve mutlmutlukla gecirsinler.

Son düzenleme:
Hepimize okudu. Rabbim herkese şifalar versin.

Tedavide olanlara sonuç alacaklara hepsine hayirli sonuçlar versin.

Tüp bebek yapanlara tedaviye başlayacakları sonucu hamilelik olan tedaviler nasip etsinn.

Hamilelerimiz güzel hamilelik gecirip saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.

Evladina kavusanlar bir omur saglik ve mutlulukla anali babali buyutsunlerr.

canım ceylinburak nonnini 'nin duaları bitti yeşilin duasıına da başladım okudu sayabilirsin allah kabul etsin inşallah.

arkadaşlar dua için hepinize çok teşekkür ederim allah hepimizin gönlünün muradını versin

cnm noninoni ve yeşil arkadaşlarımızn dualarını okudum Allah kabul etsin Niyetlerine kavuştursun rabbim

cnm ayrıca 2 yasin de ben alıyorum

Son düzenleme:
yarın sırada kim var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm cuma günü sonuç alıcakmissin herhalde inşallah bebisler in seninledir dualarımdasın rabbim yüzünü güldürsün ikizlerin olur inşallah

Kizlar morakim cok bozuk kardeşim e üç harfliler uğradı kimseyi yanina yaklastirmio okuyoruz dewamli sizde duacisi olurmusunuz adi tayfun daha 19yasinda ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…