Elifzeynep icin okudum allah kabul etsin canim
Cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebisin nasıl maşallah 12.hafta. .Rabbim ikinizide korusun sizleri görünce kendimi de hayal ediyorum rabbim bizede nasip etsin inşallah
Canim allah razi Olsun iyiyim sukur bebiste iyi teyzesi yarin gorecez ins .. Sen nasilsin?
Rabbim sana ve burdaki tum arkadaslara nasip etsin canim
Insallah allahim sizede nasip edecek canim az daha sabir
Ayyy cnm inşallah Rabbim sana bagislasin masallah. Iyiyim bnde çok şükür yarın istanbul yolcusuyuz persembe celalettin hocaya gidiyoruz. Ilk kez gidiyoruz bakalim ne diyecek Aminnn rabbim ogunleri görmeyi nasip eder inşallah
mrb arkadaşlar yarın akşam eşim istanbula gidecek perşembe muayene olcak dua edin heyecan şimdiden başladı güzel sonuçlarla döner inş
Ayyy cnm inşallah Rabbim sana bagislasin masallah. Iyiyim bnde çok şükür yarın istanbul yolcusuyuz persembe celalettin hocaya gidiyoruz. Ilk kez gidiyoruz bakalim ne diyecek Aminnn rabbim ogunleri görmeyi nasip eder inşallah
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim..
tedaviniz simdiden hayirli olsun
AMINNN ...Allah razı olsun binlerce kez canimmm inşallah Rabbim nasip eder de evlatlarimiza kavuşuruz. Dua edildgnde okdr rahatliyorumki rabbim sanada gonlundekinin bin katını verir inşallah cnmÇok çok güzel ve sonu evladinuza kavustugunuz tedavunuz olsun Rabbimin izniyle celalettin bey ve Ersel bey sayesinde bu imtihanlarimiz son bulacak buna inanıyorum.
Hayurli haberlerinuz olsun.
Canim inşallah rabbim yüzünüzü güldürür..
İlk defa mi gidiyor esin sonuclarinuz çok güzel ciksin.
cnm üzme kendini belliki değerler oynama yapıyor inşlh düzene girer kolay yol değil bu yol hemen değerler düzelsin hemen çıkış olsun istiyoruz ama olmuyor zamanı gelmeden inşlh sizde değerleriniz düzene girer:26:Arkadaslar selam. Bir suredir okuyamadim. Umarim herkes iyidir. Bizde haberler iyi sayilmaz maalesefEsim 8 aydir pregnyl kullaniyor. Yani sira da Ersel beyden gelenleri. Tedaviye baslarken testosteron 160 idi. Ocak ayinda 333 cikmisti. Fsh da 46lardan 7ye filan dusmustu. Prş gunu Celalettin hocaya gidiyoruz, gitmeden once hormonlara baktiralim dedik. Testosteronun 80'e dustugunu gorunce şok olduk. Baska hastanede yeniden tahlil yaptirdik; bu sefer de 140 cikti. Uzuntuden kalbim patlayacak sanki. Artik esime belli etmemeye bile gucum kalmadi Hoca bile sasiracaktir kesin. Ne yapacagiz bilmiyorum. Hormonlar bu haldeyken spermiogramda ne cikmasini umabiliriz ki. Koca bi sifir cikacaktir! Neyse, Mevlam neylerse guzel eyler. Hakkimizda hayirlisi... Caninizi sıktıgım icin ozur, icimi dokmeye ihtiyacim vardi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel haberler alın perşembeeeeee günüüüüümrb arkadaşlar yarın akşam eşim istanbula gidecek perşembe muayene olcak dua edin heyecan şimdiden başladı güzel sonuçlarla döner inş
cnm biz 2 toz bi su kullanıyoruzMenagonu 150lik olarak vurduran arkadaşlar,iğneyi 2toz 2 su olarakmı,2toz 1 su olarakmı hazırlıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?