Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
noninoni canım duan bitti çok şükür.34 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kıl,secdede dua et Yasin oku

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Sıra care kardeşimizde :132:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

amin canm inş evet bian önce başlayın internet sitesi var incirli ethica hastanesi orda çalışıyo hoca hormon testlerini götürün hoca ordada başka testler istemiş inhibin b ultrason yaptırtmış birde spermıogram tabi orda daha ayrıntılı bakıyolar

kızlar merhaba, bi süre uzak kaldım topikten ev badana boya ve yorgunluktan bakamadım. Balım ve tülayı arada göz attımm güzel haberler var sanki. Sayfalar ilerlemiş okuyamıyorum hepsini. Tülaycım sonuç güzelmiş senin mesajı da yeni gördüm şükür. Benim mayısta kontrolüm var cerrahpaşa da uğraşıcam bakalım hayırlı haberler alayım da ay sonu da eşimin kontrolü var. Kalbim sizinle kızlar

Merhaba Canım Dr Celalettin Peru İstanbul İncirli Ethica Hastanesinde Dahiliye doktoru
O hastanede testler ücretli bir hayli pahalı
O yüzden bulunuduğunuz yerde yaptırın
Eğer gitme imkanımız yok diyorsanız Dr a mail atın
O sizi bilgilendirecektir.
Genel olarak bizlerden inhibin b,fsh,lh,testosteron,e2 gibi testleri istiyor.

Uzm. Dr. Celalettin PERU | İç Hastalıkları Uzmanı
Ethica Hastanesi
Adres: İncirli Pelinli Sok. No:23 Bakırköy/İncirli-İstanbul
Telefon: 0 212 414 37 37
GSM Tel: 0 532 605 11 31
E-Posta: drcperu@yahoo.com

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Dua sirasi bana gelmis oncelikle tulay arkadasim bu dualari yapmamiza vesile oldun rabbim sana hayirli evlatlar nasip etsin dua okuyan arkadaslarim dualariniz kat ve kat size donsun rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlarimiz olmasini nasip etsin (amiiiiiinn )

çok teşekkürederim canım hemen iletişime geçmeye çalışıcam yalnız bir sorum olucak bu testleri herhangi bi hastanede yaptırabiliyomuyuz biz kuşadasında oturuyoruz burası küçük biyer olduğndan dr ve hastene imkanları kısıtlı birde dualara bende katılmak isterim çalışıyorm fakat elimden geldiğince takip ediyorm burayı

çok sağol canım yardımların için şimdi kendimi daha azimli hissediyorm en azından nerden başlamam gerektiğini gösterdiniz herşey gönlünüzce olsun

rica ederim canım bizim fsh ilk başta 7 dilerdeydi hoca yüksek dedi 4 civarında olursa normal kabul ediyolar bize testis üretim sorunu var fsh nız yüksek demişti testesteron çok güzel ama bizim o alt sınırdaydı
Cnm bizimde fsh 7 kusurdu hoca bişey dememiş yüksek gbi yorum yapmamış arif beyde normal demiş

canım benim Allah razı olsun senden her zaman destek oluyorsun özelden de yazdım sana bugün ama gitmedi galiba tekrar yazıcam.Evet zor bi ameliyat değilmiş ama işe yarayacakmı acaba diye insan heyecanlanıyor.Ben daha ameliyat olmadan nasıl panik oldum bir bilsen canım nisan ayını beklerken yoruldum şimdi bi de mayısı beklicez.Ondan sonrada çıkış beklicez.Bu süreçte yoracak biraz.İzin almak büyük problem bizim için.Yaşadığım yerde sperm tahlili bile yaptıramıyoruz.Çok küçük bi yer.Ankaraya gidip gelmek gerekecek.Rabbim yardımcımız olsun bakalım inşallah yüzü gülenlerden eylesin hepimizi.Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.Sen de benim dualarımdasın

canm mrb sizin varıkosel grade kaç bugün ultrasonda 3.6mm çıkmış en geniş damar grade 1 yazıyo bizdede merak ettim

çok sağol canım yardımların için şimdi kendimi daha azimli hissediyorm en azından nerden başlamam gerektiğini gösterdiniz herşey gönlünüzce olsun

amin canım hepimizin inş hepimiz kurtuluruz azodan bebeklerimize kavuşuruz istediğini sorabilirsin burdaki herkes yardım eder

Son düzenleme:

allah razı olsun tülay allah herkesin diledigini versin hepimizin ben gece okuycam rabbim kabul eder inşallah duaların geri çevirilmeyecegi bir vakitte teheccüt vaktiymiş arkadaşlar kalkalım teheccüt namazını kılıp dua edelim inşallah

Canım bugünkü de dahil dualari okudum Allah kabul etsin inşallah hepimizin evleri senlensin çocuk sesleri ile

canım kaan hoca öyle demişti valla doktorlar sitesinden sorulan sorulara bakıyorum yüksek diyolar orda hep bilmiyorum artık

Cnm kaan hoca bizede öyle yazmış ama celalettin hoca normal demiş doppler raporunda ne çıktı cnm

Arkadaslar bu ilaci duyan oldumu ¿? Bugun esim her zamanki ignelerini aldigi eczaciya gitmisti eczaci sen hala sonuc alamdin mi deyip esime proviron diye bi ilac wermis cok etkiliymis sperm sahisini artiriyomus erkeklik hormonu azliginda etkili oldugu yaziyo recetede ama kafamiza gore ilac kullanmaktan korkuyorum bu konuda bilgisi olan ilaci kullann var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…