canım senin eşin kaç yaşında microtese ameliyatı ooldu.yani merak ediyorum yaş ilerleyince microtede şansımız ne olur diye.bizde nasip olursa yaza herşey iyi giderse eşim microtese olacak,bende hazırlanmayı düşünüyorum bu defa.siz microtese öncesi ne gibi şeyler kullandınız canım.biz ovitrelle ve neofortil kullanıyoruz.inşallah bizede nasip olur sperm görmek bu defa.benim eşimin ikinci ameliyatı olacak.neden bilmiyorum bize kaan hoca,celalletin p.ve selahattin hoca microtese tek yol dedi.yani hormonlar istenilen seviyede olduğunda eşim ameliyat olacak.
cnım soyle soyleyeyım oncelıkle rabbım yardıcmız olsun dılerım kı bu guzel duyguyu sızler de yasayın esım gecn sene amlıyt oldugunda 33 yasında ıdı hıcbır ılac kullnmadık sadece hafta bırgın nohut et yasak ısrgan cayı hergun domates bolca muz cılek de ıyımıs kecıboynuzu ıncır arısutu polen karısımı caksır otu cayı kullndık ılk son 2 ay kala da kaan hoca bıze tribestan dıye bır vıtamın ve sperm gelsıtrcı ılac onerdı 3 kutu onu kullndık op.20 dk surdu hayır ben hazrlnmadımcnım esım aamleıyt oldu belkı bulnamz dıye hoca ıstemedı bos yere hormon almamı spermler dondurludu sonra ben tedavıye basldım nasıp ettı allhım sonra bugun burdyz ınsallh gerısı de gelsın hayırlı bır sekılde sızlere de nasıp olsunn
bır rüya benım ıcın gerçek olduuuuuu ALLHIMA BINLER YUZBINLER KERE SUKURLER OLSUN HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
allah razı olsun canım.bizimde microteseyi kaan hoca yapmıştı.seninde hamileliğin su gibi geçsin arkadaşım.her günün böyle güzel geçsin.
cıcegım sagolasın cnım benım rabbım devamını da nasıp etsın hamılesın o guzel dulrını eksık etme allhım kucagımza almyı da nasıp etsın hyrlı bır sekıldeeeee gonlune yuregıne saglıkkkkcanim benim cok sevindim gozun aydin cok guzel haber verdin bize
Rabbim sag saglim kucagina aldigin gunleride gosterir insallah canim tebrik ederim
halayimi da cekeyim gec kaldim ama olsun
cıcegım sagolasın cnım benım rabbım devamını da nasıp etsın hamılesın o guzel dulrını eksık etme allhım kucagımza almyı da nasıp etsın hyrlı bır sekıldeeeee gonlune yuregıne saglıkkkk
Canim bizde mayis sonunda tekrar fish testi yaptrcaz.bizimde ilkinde yuzde iki haploid cikmisti esim dun kaan hocayla konusmus eger ikinci testinizde haploid cikmazsa tup bebege gecelim dokuzuncu ayda demis fakat ben hic guzel sonuc alacagimizccca inanmiyorum haploid hucre cikmadigi halde neye guvenipte tese yapcak oyle degil mi ? bi sans bi umut diye kesip bicecek yine esimi ucuncu kez tese olmus olcak ve ben yine olumsuz cewap almaktan korktugum icin bekliycem arkadasim ve celalettin hocaylada bi gorusmek istiyorum sonuclari ona goturcez insallah rabbimin bi sinavindayiz insallah fazla aratmaz rabbim
ağlanmaz mı biz hayalini kurarken neler yaşıyoruz içimizde de o an gelince neler olur bilmem.. sonuna kadar ii gütsin pazartesi değerin kat kat artsınCNM HIC SORMA NASIL saskınz nasıl anlatmam ağladık esımle ogrendıgmız an baya bır müddet ALLHIM kucağımıza aldıgmız gunlerı de nasıp etsın yanı tebrık ederım gebesın dedıgınde doktor ALLHIM yenıden dogdum bızım nelr cektgmızı ancak yasaynlr bılır sıradan bır tup bebk degıl bızım kı ılk once sperm savası verıyorz sonra bebk cnım zaten doktrlar eger ozelde olursa cıft embr.koyuyorlar ALLHIM DEVAMINI NASIP ETSIN BURADAKI TUM KARDESLERIME NASIP OLSUN AMINNN
amin cnm cümlemize nasip olsun hamilelik anne olmak...çok sevindim canım böyle güzel şeyler duymak umut oluyo hepimize inşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerinide alırız
cnm senin az kaldı dr. tarih verdi mi doğum için sağlıkla kurtulun senle bebek...çoooooooooooooook sevindim .Allah tamaına erdirsin cnm.inşallah sorunsuz,güzel bi hamilelik geçirirsin,tadını çıkara çıkara,geçmişin acısını çıkarar çıkara cnm.Allah sağlıklı,hyırlı evlat(lar) nasip etsin inşallah.burdaki arkadaşlarımıza da en kısa zamanda inşallah...
Cnım çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbım hepımıze nasip etsin hayırlısı ile kucağımiza almak nasip olsun hepımıze annelik nasip olsun
bazen 2.testte hücre çıkabiliyormuş o yüzden en az 15 gün arayla 2 test diyor doktorlar .
çoooooooooooooook sevindim .Allah tamaına erdirsin cnm.inşallah sorunsuz,güzel bi hamilelik geçirirsin,tadını çıkara çıkara,geçmişin acısını çıkarar çıkara cnm.Allah sağlıklı,hyırlı evlat(lar) nasip etsin inşallah.burdaki arkadaşlarımıza da en kısa zamanda inşallah...
ağlanmaz mı biz hayalini kurarken neler yaşıyoruz içimizde de o an gelince neler olur bilmem.. sonuna kadar ii gütsin pazartesi değerin kat kat artsın
amin cnm cümlemize nasip olsun hamilelik anne olmak...
cnm senin az kaldı dr. tarih verdi mi doğum için sağlıkla kurtulun senle bebek...
Aminnnnn canım amin rabbim bizede nasip eder inşallah. Sanada güzel bi hamilelik nasip etsin inşallah
cnm senin az kaldı dr. tarih verdi mi doğum için sağlıkla kurtulun senle bebek...
Bizde kaan hocayla bu yola ciktik. Ayni sekilde 2 basarisiz micro tese denememiz olmustu onceden. Artik bir kac ay umitlenip sonra olumsuz yanit almaktan o kadar yoruldukki. ustune ustluk yurtdisinda yasiyoruz ve her an gelip gitmemiz cok zor oluyor. Celalettin hocayi bende duydum. Ayni senin gibi bende denemek istiyorum. Hocadan henuz ikinci fish testinin sonucu icin cevap gelmedi, dunden beri sabirsizlikla bekliyoruz ama...
saniyorum size dedigi gibi tup bebege gecelim diyece ama olmayan seyle neyin denemesini yapacak anlamis degilim.
ALLH razi olsun tüm iyi dilekleriniz için Rabbim buradaki tüm kardeşlerime nasip etsin insAllh kucağımiza aldigimiz günü de rabbım nasip eylesin aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?