Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnım soyle soyleyeyım oncelıkle rabbım yardıcmız olsun dılerım kı bu guzel duyguyu sızler de yasayın esım gecn sene amlıyt oldugunda 33 yasında ıdı hıcbır ılac kullnmadık sadece hafta bırgın nohut et yasak ısrgan cayı hergun domates bolca muz cılek de ıyımıs kecıboynuzu ıncır arısutu polen karısımı caksır otu cayı kullndık ılk son 2 ay kala da kaan hoca bıze tribestan dıye bır vıtamın ve sperm gelsıtrcı ılac onerdı 3 kutu onu kullndık op.20 dk surdu hayır ben hazrlnmadımcnım esım aamleıyt oldu belkı bulnamz dıye hoca ıstemedı bos yere hormon almamı spermler dondurludu sonra ben tedavıye basldım nasıp ettı allhım sonra bugun burdyz ınsallh gerısı de gelsın hayırlı bır sekılde sızlere de nasıp olsunn

allah razı olsun canım.bizimde microteseyi kaan hoca yapmıştı.seninde hamileliğin su gibi geçsin arkadaşım.her günün böyle güzel geçsin.

Canim benim cok sevindim gozun aydin cok guzel haber verdin bize
Rabbim sag saglim kucagina aldigin gunleride gosterir insallah canim tebrik ederim

Halayimi da cekeyim gec kaldim ama olsun

Son düzenleme:
allah razı olsun canım.bizimde microteseyi kaan hoca yapmıştı.seninde hamileliğin su gibi geçsin arkadaşım.her günün böyle güzel geçsin.

cnım cok tesekkur edrım allh razı olsun hr zamn dua edıyrum ınanıyrum kı sız de bu guzel duyguyu yasayacksnz cnı gonulden ınanıyrummm sadece zamnı vrrrr ne olur pes etmeyın olur mu dulrım senınle ınsallh amelıytnz hıc ummdgnz kdr basarılı gecer sonra da evldın arkndan gelır amın amın

Bu günkü arkadaşımız çiçek için duaları okudum.Allah kabul etsin.
Gönlünün muradını versin.

canim benim cok sevindim gozun aydin cok guzel haber verdin bize
Rabbim sag saglim kucagina aldigin gunleride gosterir insallah canim tebrik ederim

halayimi da cekeyim gec kaldim ama olsun
cıcegım sagolasın cnım benım rabbım devamını da nasıp etsın hamılesın o guzel dulrını eksık etme allhım kucagımza almyı da nasıp etsın hyrlı bır sekıldeeeee gonlune yuregıne saglıkkkk

Allahim hepimize nasip etsin canim sagol
darisi tun arkadaslara olsun allahim hepsine tattirsin insallah

Bence kesinlikle tekrar tese denemeyin.biz kaan hocayla aynı şeyi yaşadık.ümit yokken bile yapalım dedi.eşim mahvoldu iyileşene kadar. Testisler zarar görüyo her seferinde.biraz daha sabredin.başka tedavikeri araştırın okuyun ama hem maddi hem manevi tuzak gibi hücre çıkmadan tüp bebeğe geçmek.

çoooooooooooooook sevindim .Allah tamaına erdirsin cnm.inşallah sorunsuz,güzel bi hamilelik geçirirsin,tadını çıkara çıkara,geçmişin acısını çıkarar çıkara cnm.Allah sağlıklı,hyırlı evlat(lar) nasip etsin inşallah.burdaki arkadaşlarımıza da en kısa zamanda inşallah...

ağlanmaz mı biz hayalini kurarken neler yaşıyoruz içimizde de o an gelince neler olur bilmem.. sonuna kadar ii gütsin pazartesi değerin kat kat artsın
çok sevindim canım böyle güzel şeyler duymak umut oluyo hepimize inşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerinide alırız
amin cnm cümlemize nasip olsun hamilelik anne olmak...

cnm senin az kaldı dr. tarih verdi mi doğum için sağlıkla kurtulun senle bebek...

Cnım çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbım hepımıze nasip etsin hayırlısı ile kucağımiza almak nasip olsun hepımıze annelik nasip olsun

Aminnnnn canım amin rabbim bizede nasip eder inşallah. Sanada güzel bi hamilelik nasip etsin inşallah

Gulza cnım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısı ile kucağımiza almayi da nasip etsin ALLH tüm buradaki arkadaşlarıma nasip etsin dualrını Esirgeme hamilesin sağlıklı doğumlar nasip olsun aminnnn

InsALLH Cemre rabbım p.tesi de güzel değerler görmeyi nasip eylesin hayırlı bir sekilde

cnm senin az kaldı dr. tarih verdi mi doğum için sağlıkla kurtulun senle bebek...

evet cnm çok az kaldı.8 mayısa gün verdiler.geri sayım başladı anlayacağın.Amiin cnm.Allah sağlıkla kurtulup, kucağımıza almak,büyütmek nasip etsin.burdaki herkes dualarımda her daim.hepinize nasip olsun inşallah cnm.

slm cnm yurtdisinda kaliyormusunuz, fish testini nerde yaptiriyorsunuz? hususi tr yemi gidiyorsunuz yoksa kaldiginiz yerde yapiliyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…