Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar hepimize selam , geçen sene bu zamanlar eşim microtese ameliyatı olmuştu. Aynı zamanda banada tüp bebek tedavisi uygulanmıştı. Tese öncesi doktorumuz PREGNYL 500 ve ARIMIDEX 1mg kullanmamızı önerdi. Bizde az bulunan ilaç olduğu için depoladık. Tese sonucunda eşimde sperm çıkmadı çabalar umutlar boşa gitti. Elimde 10 adet PREGNYL .1 kutu arimidex ve tüp bebek tedavisinde kullanılan GONAL-F 450 var. O zamanda yazmıştım belki gözden kaçtı veya ihtiyacı olan olmadı. Lütfen ihtiyacı olan varsa iletişime geçsin benimle. Ilaçlar açılmamış kapalı kutuda ve buzdolabımda muhafaza ediyorum. Birine faydam dokunabilirse ne mutlu. Herkeze sağlıklı günler

Cnm bizde haploid hucre cikmasini ve artmasini bekliyoruz sizin haploid hucre oranlarniz kacti

Cnm daha bellide değil bizim kromozom testi de yaptirdik sonuç bekliyoruz. Cnm inşallah duzelecek ilaç tedavisine basladiniz dimi ondan dolayı böyle oluyodur

Canım biz yedi aydır sadece bitkiseller kullaniyoruz hormonlar iyi diye hoca bize iğne vermedi ama bu sonuçlardan sonra ne olur bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu günkü tosbag arkadaşımızın duasını okudum.
Allah kabul etsin.Dualarımız gerçek olsun.

Canım biz yedi aydır sadece bitkiseller kullaniyoruz hormonlar iyi diye hoca bize iğne vermedi ama bu sonuçlardan sonra ne olur bilmiyorum

Canını sıkma cnm insallah oda hallolur rabbim hepimizin gönlünden geçeni kaderine yazsın inşallah

rabbim bi avaz da kurtarsın cnm dualarına bizi de kattığın içiçn sağol analı babalı büyüt evladını...
Gunaydinnnnn Doppler ler sonucunda söyle bişey yazıyo ne demek bu resmini ekledim. Yorum yapabilir misiniz
cnm sonuç kötü değil varikosle çok yoğun değil anlıcan ameliyatlık gibi gözükmüyor genede hoca bakalım ne diyecek..
bizde olmadı cnm ama sizinkide geçer bi an önce inşlhh...
dualarımız seninle inşlh umut dolu bir haber alırsın...
sonuçlar yüksek ama olsun bünye tepki veriyordur belki yani önce çıkıp sonra düşecektir değerler normale dönmek için ..
Arkadaşlar eşimin İnhibin Testi sonucu 67 çıktı.Bu konu ile bilgisi olan yada bu testten yapan yok mu lütfen paylaşsın

sonucunuz güzel çıkmış bizim inhibinimiz 29 du cnm sizin daha da yüksek gerçi, bu bir sperm için belirti değil tek başına ama olsun genede değeriniz iyi..

Cnm hoca iyi dedi dediğin gibi çok fazla Değil diye herhlde dediğin gibi prolaktin 31 cikinca hipofiz mr i Ve Kromozom testi istedi HAYIRLI SONUÇlar olur INSALLH

Cnm hoca iyi dedi dediğin gibi çok fazla Değil diye herhlde dediğin gibi prolaktin 31 cikinca hipofiz mr i Ve Kromozom testi istedi HAYIRLI SONUÇlar olur INSALLH
sevindim çünki fazla yazmıyordu kağıtta
inşlh kromozon ve hipofiz sonucunuz da güzel sonuçlar çıkar cnm yolunuzda hiç engel olmasın hiçbir zaman

sevindim çünki fazla yazmıyordu kağıtta
inşlh kromozon ve hipofiz sonucunuz da güzel sonuçlar çıkar cnm yolunuzda hiç engel olmasın hiçbir zaman
Inşallah canım benimm çok sağol rabbim gonlumuzdekini kaderimize yazar inşallah

Canim ecrin ve tosbag icin okudum allah kabul etsin ...

Kendim icin de okudu yazazabilirsin basliyorum

Arkadaşlar eşim bu sabah Genart ta fish testi verecek dua edin... Dualarınıza çok ihtiyacımız var...
cnm biz fish testtinden hiç mutlu haber alamamıştık
inşlh siz güzel haberler alırsınız...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…