- 28 Aralık 2012
- 27
- 5
- 38
Canım 3. yıla girecez kaan hocada tedavide, üçüncü sperm fish testinde %2 diploid gördük daha önce hep haploid hücreler vardı... Uzun süre hormon tedavisi gördük... Hala da devam ediyoruz inşallah bu testte diploidler artarsa bu sperm bulma ihtimalinin yükseleceği anlamına geliyormuş...
İnşallah Rabbim bu testte de bize,hepimize umut olacak bir haber vermeyi nasip eder...
Bizimki sebepsiz azo... Hiçbir sorun gözükmüyor ama böyle hastalarda bence sebep normal gibi gözüken hormonların görevini yapmaması... Bu nedenle dışarıdan sağlam hormon vermek tedaviyi olumlu etkileyebilir....
Cnm daha bellide değil bizim kromozom testi de yaptirdik sonuç bekliyoruz. Cnm inşallah duzelecek ilaç tedavisine basladiniz dimi ondan dolayı böyle oluyodur
Canım biz yedi aydır sadece bitkiseller kullaniyoruz hormonlar iyi diye hoca bize iğne vermedi ama bu sonuçlardan sonra ne olur bilmiyorum
rabbim bi avaz da kurtarsın cnm dualarına bizi de kattığın içiçn sağol analı babalı büyüt evladını...evet cnm çok az kaldı.8 mayısa gün verdiler.geri sayım başladı anlayacağın.Amiin cnm.Allah sağlıkla kurtulup, kucağımıza almak,büyütmek nasip etsin.burdaki herkes dualarımda her daim.hepinize nasip olsun inşallah cnm.
cnm sonuç kötü değil varikosle çok yoğun değil anlıcan ameliyatlık gibi gözükmüyor genede hoca bakalım ne diyecek..GunaydinnnnnDoppler ler sonucunda söyle bişey yazıyo ne demek bu resmini ekledim. Yorum yapabilir misiniz
bizde olmadı cnm ama sizinkide geçer bi an önce inşlhh...Arkadaşlar merhaba;
birşey sormak istiyorum pregnyl kullananlardan eşinin meme uçlarında hassasiyet olan var mı? Varsa ne durumdasınız bilgi verebilir misiniz? Benim eşim ilaca başladığından beri hassasiyet oluştu. Hoca e2 100'ü geçmedikçe sorun değil dedi ama ben çok huzursuzum kötü birşey olur mu diye?
dualarımız seninle inşlh umut dolu bir haber alırsın...Arkadaşlar merhaba çoktandır giremiyorum topiğe... Umarım güzel haberler vardır... Eşim yarın yine sperm fish testi verecek... Bundan önceki testtte %2 diploid çıkmıştı yıllar sonra... tabi dualarınız sayesinde... Yeni dua listesinde yer alamadım iş yoğunluğundan dolayı aksatıyorum diye...
Dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim... Rabbim dualarımızı kabul etsin... Evlermizi bebek sesleri ve korkularıyla cennete çevirsin inşallah...
sonuçlar yüksek ama olsun bünye tepki veriyordur belki yani önce çıkıp sonra düşecektir değerler normale dönmek için ..Merhaba arkadaşlar eşimin hormon sonuçları çıktı bugün biraz üzüldüm çünkü daha önceki testlerde sadece lh yüksek çıkıyordu bu testte fsh da lh da yüksek çıktı moralim bozuldu açıkçası neyse sonuclar şöyle
Fsh- 14,6 üst deger 12,4 olmaliymis
Lh- 9,7 üst deger 8,6 olmaliymis
Diğer sonuçlar normal sınırlar içinde
Arkadaşlar eşimin İnhibin Testi sonucu 67 çıktı.Bu konu ile bilgisi olan yada bu testten yapan yok mu lütfen paylaşsın
sevindim çünki fazla yazmıyordu kağıttaCnm hoca iyi dedi dediğin gibi çok fazla Değil diye herhlde dediğin gibi prolaktin 31 cikinca hipofiz mr i Ve Kromozom testi istedi HAYIRLI SONUÇlar olur INSALLH
Inşallah canım benimm çok sağol rabbim gonlumuzdekini kaderimize yazar inşallahsevindim çünki fazla yazmıyordu kağıtta
inşlh kromozon ve hipofiz sonucunuz da güzel sonuçlar çıkar cnm yolunuzda hiç engel olmasın hiçbir zaman
AMİNNNNNNNNInşallah canım benimm çok sağol rabbim gonlumuzdekini kaderimize yazar inşallah
Cnm bizde haploid hucre cikmasini ve artmasini bekliyoruz sizin haploid hucre oranlarniz kacti
cnm biz fish testtinden hiç mutlu haber alamamıştıkArkadaşlar eşim bu sabah Genart ta fish testi verecek dua edin... Dualarınıza çok ihtiyacımız var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?