Kızlar, dun ılk gorusmemızı yaptık doktorla . Eşimin hormon testlerı LH,FSH,TESTESTERON normal degerlerde cıktı ama PROLAKTIN bıraz yuksek cıktı. Esıme bıyopsı de yapılmıstı cok sukur sperm gorulmüş ama cıkış olmuyor malesef. Varıkoselımızde var 4 hazıran Allahın ıznıyle amelıyatımızı olcaz sizce cıkısımız gerceklesır mi ! Kaan aydos'a emaıl attım. %9 olguda cıkıs gercekleşebilir dedi..ne yapacagımı bılmıyorum bu durumda olan arkadaslar var mı burda. !
ne güzel canım tanışacağız desene. haklısın canım orda 50 kişi olacak ama birbirimizi nasıl tanıyacağız bilmiyorum. ne yapsak acaba. ben kapalıyım, bu bir özellik ama tabiki yeteli değil. bi düşünelim bakalım aklımaza ne gelecek.önceliklle Rabbim kandilinizi mübarek eylesin canlarım.
gülerim canım bu pazar bizde orada olacağız tanışmayı çok isterim sizlerle bi işaret falan olmalı orada biraraya gelelim tanışalım olmazmı ne dersiniz.(yakaya kırmızı karanfil) demiycem elbette ama bişey bulalım orda bi simgemiz olsun :)elbette herkesle tanışır konuşuruz ama buradakilerle bağımız daha da güçlü.
Cnm listeye bizide eklmissin Sağol gelişmeleri yazıcam mutlaka şuanda hipofiz mr i cekilck ve karyotip analizi yapilck kromozom testi için kan verdi eşim.hoca testlere göre ilaç verir inşallah bakalım sonuçlar iyi çıkar inşallah. .Buarada gozdemmm arkadaşmızın bilgilerine baktım listede eşi hipofiz tümörü tedavisi olmuş galiba onunda prolaktin mi yüksekti sen biliyomusun detaylari
canım mrb günaydın tablo için eksik bilgilerimi yazıyım ben 27 eşim 29 yaşında 2 yıllık evliyiz 2013 te mikrotese oldu hücre çıkmadı şuanda haftada 2 pregnly ve haftada 3 merional kullanıyoruz hocanın istediği bazı testler var ondan sonra tekrar değiştirebilir ilaçları canm
günaydın canımm
ekledim bilgilerini peki tam tarih yazarmısın tedaviye ne zaman başladınız. bide erselbeyden bir şey yokmu .bide şu merional ne ki bu ilk defa sanırım listeye ekledim.
geçmiş olsun canımbende seni merak ediyordum.
nerede oldunuz ameliyatı, inşallah en kısa zamanda süpermen patlaması yaşarsınız.
canım gelsen iyi olurdu tanışırdık hem. inş. Rabbim nasip eder.
kızlar biz geliyoruz ve inş tanışırız... ben yarından geçicem bursaya. orada sizleri beklerim artık.
önceliklle Rabbim kandilinizi mübarek eylesin canlarım.
gülerim canım bu pazar bizde orada olacağız tanışmayı çok isterim sizlerle bi işaret falan olmalı orada biraraya gelelim tanışalım olmazmı ne dersiniz.(yakaya kırmızı karanfil) demiycem elbette ama bişey bulalım orda bi simgemiz olsun :)elbette herkesle tanışır konuşuruz ama buradakilerle bağımız daha da güçlü.
Bu gün ve haftasonu listesini yazarmisin canim çok tesekkurler.
Listenin bitmesine 8 kisimi kaldı cnm24-yase2______________________02/05/2014 Cuma
25-bengusu____________________03/05/2014 Cumartesi
26-herşeygüzelolacak____________04/05/2014 Pazar
27-gamze42___________________05/05/2014 Pazartesi
canım inşallah güzel sonuçlar ile dönersinizeşim bu akşam İstanbul'a gidiyor yarın Celalettin hocaya gidecek
ilaçların raporu doldu tahlil ve test verecek
inşallah güzel sonuçlarla gelir
dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
hayırlı güzel bir hamilelik geçirirsin inşallahmerhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum uzun zamandır yazamamıştım. hamileyimmmm:))) Rabbim herkese nasip ettin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
ayyy kız cemrem demek karıştırmışım benhoşgeldin cnm evet uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli kontrole gidenler var cnm bende de değişiklik yok daha tedaviye ne zaman başlıcam ben belli değil:26:
kız allah seni rabbim söyletti demekki oyy ağzın bal yesin inşlh bayram öncesi nasip olsun bana deneme sabırsızıım hemde çok ama zamanı gelmemiş ben onu btd ramazan bayramı öncesi sen sonrası ben dediği için dedim inşlh öyle olur diye hee belli mi olur sana bunu yazdıran mevlam bu kandilde banada en kısa zamanda tedaviyi yazar kaderime
sen nasılın kusmaların azalmış yavş yavaş düzene giriyor dimi bünyende
hadi güzel habeler ver şu mübarek 3 ayların başlarında inşlhhhhhhhhhhh
maşallah cnm gözünaydın
darısı bizlere olsun şimdi sıra sende dua et bize
Kızlar bizde geliyoruz.Hem de 8 saatlik yoldan.
Hatta bu gece yola çıkıyoruz.Önce eskişehir e gideceğiz.
Cumartesi günü Eşimle kısa bir eskişehir turu yapacağız
Pazar sabahı doğruuu bursaya gideceğiz
Bizim için güzel bir değişiklik olacağına canı gönülden inanıyorum
Daralan yüreğimiz birazcık olsun hafifleyecektir ben inanıyorum buna.
Ben de kapalı bir bayanım.Üzerimde açık buz mavisi bir pardesü olacak
Görüşmek üzere gülerim ve burcuummm
Kızlar gozdemmm i tanıyan arkadaşlar vardr aranızda şimdi listeden tedavi sürecine baktım hipofizle ilgili sorunları varmış acaba bilgisi olan varmi özelden msj aticaktim bulamadım arkadaşımızı
aferin tadına bak fazla kaçırma bakimyaparsın cnm yeter ki iste bak neler olur nelerrrrrrrrrrrr
cnm ne güzel bebişlerinlesin inşlh hep böyle olur ccnm benim sağol güzelim incelmeye devam ta ki bebşime yaklaşana kadar
teşekkürler fıdtık sağolsende ii gidiyorsunnnn
cnm acayip bi sonuç bu çünki heryer ayrıntılı bakmyor hadi baktı diyelim o kadar lokosit bi anda nasıl gitti bence bu test kafa karıştırıcı sen buna takılmamamya çalış cnm :26:
sende sağol güzelim inşlh şifa olur eşine başlayacağınız bu tedaviii
Listenin bitmesine 8 kisimi kaldı cnm
oh oh ne güzel çok sevindim... seni tanıyorum canım faceden resimlerini görmüştümbulurum ben seni inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?