Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaslar,

kandiliniz mübarek olsun, ins yakin zamanda rabbim bugünün hatirina bizleri muradimiza erdirir.
sizlere bi sorum olucak: celalettin hocaya ilk görüsmeye gittigimizde ilk ona sonra ersel beye mi gidiliyor? ve kim hangi testleri istior? biz bütün hormon testleri burda yaptirip gönderdik kendisine ama bellllki bi istanbula gitme ihtimalimiz var, galiba onlar ayrintili sperm testi istiyor birde demi? bu ayriitli test sadece ordami yapiliyor yoksa ankaradada yapilan yer varmi, cünkü biz ankaraya ucacagiz ins ama zamanimiz kisitli istanbula nasil gidicez diye düsünüyorum. ilk tedaviye gidenler biraz aydinlatabilirse cok sevinirim , kontrole ayrilan zaman gibi ve ilaclar sirf ordanmi alinio yoksa herhangi bir eczandedenmi vs...

mrb günaydın canımm hayırlı olur tedaviniz inş canım doppler yaptırdımı celalettin hoca varikosel kaç çıktı zahmet olmazsa yazarmısın

canım mrb günaydın tablo için eksik bilgilerimi yazıyım ben 27 eşim 29 yaşında 2 yıllık evliyiz 2013 te mikrotese oldu hücre çıkmadı şuanda haftada 2 pregnly ve haftada 3 merional kullanıyoruz hocanın istediği bazı testler var ondan sonra tekrar değiştirebilir ilaçları canm

ne güzel canım tanışacağız desene. haklısın canım orda 50 kişi olacak ama birbirimizi nasıl tanıyacağız bilmiyorum. ne yapsak acaba. ben kapalıyım, bu bir özellik ama tabiki yeteli değil. bi düşünelim bakalım aklımaza ne gelecek.

rica ederim canım, bekliyorum ben inş. herşey bitince hepsini ekleriz. gözdemmm bazen uğruyor buraya inş yazını görürse cevap yazar ben bilmiyorum hormon değerlerini. yada özelden msj da atabilirsin.

günaydın canımm
ekledim bilgilerini peki tam tarih yazarmısın tedaviye ne zaman başladınız. bide erselbeyden bir şey yokmu .bide şu merional ne ki bu ilk defa sanırım listeye ekledim.

günaydın canımm
ekledim bilgilerini peki tam tarih yazarmısın tedaviye ne zaman başladınız. bide erselbeyden bir şey yokmu .bide şu merional ne ki bu ilk defa sanırım listeye ekledim.

24 nisanda gitti canım ilk ersel beye göndermedi inhibin b istedi genetik felan onların sonucuna göre gönderecek sanırım.merional menagon menapur grubu iğne canım

Tulaycim okudum.Rabbim kabul etsin.

İlkbahar rabbim eşine şifalar versin.kaliteli supermenler verip sanada hamileliği yasatsin.
Eviniz kucaginiz çifter çifter hayirli saglikli evlatlalar ile dolsun.

geçmiş olsun canım bende seni merak ediyordum.
nerede oldunuz ameliyatı, inşallah en kısa zamanda süpermen patlaması yaşarsınız.

çok saol cnm yaa gözde hastanesinde ahmet soyluya olduk biz
yaarın kontrol var bakalım durum ne ağrılar var hala ama olurmuş böyle
inşalla ya çok umutluyum Allahım nsaip eylesin inşllah cümlemize
sen nasılsın

canım gelsen iyi olurdu tanışırdık hem. inş. Rabbim nasip eder.

kızlar biz geliyoruz ve inş tanışırız... ben yarından geçicem bursaya. orada sizleri beklerim artık.

Kızlar bizde geliyoruz.Hem de 8 saatlik yoldan.
Hatta bu gece yola çıkıyoruz.Önce eskişehir e gideceğiz.
Cumartesi günü Eşimle kısa bir eskişehir turu yapacağız
Pazar sabahı doğruuu bursaya gideceğiz
Bizim için güzel bir değişiklik olacağına canı gönülden inanıyorum
Daralan yüreğimiz birazcık olsun hafifleyecektir ben inanıyorum buna.
Ben de kapalı bir bayanım.Üzerimde açık buz mavisi bir pardesü olacak
Görüşmek üzere gülerim ve burcuummm

Bu gün ve haftasonu listesini yazarmisin canim çok tesekkurler.

24-yase2______________________02/05/2014 Cuma
25-bengusu____________________03/05/2014 Cumartesi
26-herşeygüzelolacak____________04/05/2014 Pazar
27-gamze42___________________05/05/2014 Pazartesi

Kızlar gozdemmm i tanıyan arkadaşlar vardr aranızda şimdi listeden tedavi sürecine baktım hipofizle ilgili sorunları varmış acaba bilgisi olan varmi özelden msj aticaktim bulamadım arkadaşımızı

24-yase2______________________02/05/2014 Cuma
25-bengusu____________________03/05/2014 Cumartesi
26-herşeygüzelolacak____________04/05/2014 Pazar
27-gamze42___________________05/05/2014 Pazartesi
Listenin bitmesine 8 kisimi kaldı cnm

eşim bu akşam İstanbul'a gidiyor yarın Celalettin hocaya gidecek
ilaçların raporu doldu tahlil ve test verecek
inşallah güzel sonuçlarla gelir
dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
canım inşallah güzel sonuçlar ile dönersiniz

merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum uzun zamandır yazamamıştım. hamileyimmmm:))) Rabbim herkese nasip ettin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
hayırlı güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah

ayyy kız cemrem demek karıştırmışım ben ama iyi yapmışım belli mi olur belki ramazandan önce tedaviye başlarsınız
mide bulantılarım biraz hafifledi ama tam anlamıyla geçmedi canım inşallah yakında geçer

oh oh ne güzel çok sevindim... seni tanıyorum canım faceden resimlerini görmüştüm bulurum ben seni inşallah.

Kızlar gozdemmm i tanıyan arkadaşlar vardr aranızda şimdi listeden tedavi sürecine baktım hipofizle ilgili sorunları varmış acaba bilgisi olan varmi özelden msj aticaktim bulamadım arkadaşımızı

canım bir arkadaşın hamilelik haberinde yazmıştı hayırlı olsun diye biraz geriye gidersen geçen haftalarda var ordan bulup özel msj atabilirsin.

Kızlar yazdıklarımı alabiliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…