Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım 30 nisanda kontrole gittik menapur igne verdi uc aylık ayrıca antibiyotik verdi ersel bey pazartesi gonderecek ilaclari onları da o zaman yazarım

hayırlı cumalar herkese nasip olursa bizde geleceğiz Bursa ya

( istanbuldan gidecek yokmu kızlar yol güzergahı bilen ve nasıl gideceksiniz ?? Biri beni cevaplandırsa ://

Canım bize mail geldi.aşağıdaki bilgiler vardı.

İSTANBUL'DAN PENDİK'TEN DENİZ YOLU İLE
Pendik'ten İdo feribot'a binilerek Yalova'ya ulaşılır. Yalova Bursa otobüslerine binilerek Bursa Şehirlerarası otobüs terminalinde inilir ve 99 numaralı otobüse binilerek ördekli kültür merkezi durağında inilir.
KADIKÖY'DEN DENİZ YOLU İLE
Kadıköy'den İdo Deniz Otobüsüne binilerek Mudanya ulaşılır. Mudanya iskelesinden F/3 numaralı otobüse binilerek ördekli kültür merkezi durağında inilir.
YENİKAPI'DAN DENİZ YOLU İLE
Yenikapı'dan İdo feribota binilerek Mudanya'ya ulaşılır. Mudanya iskelesinden F/3 numaralı otobüse binilerek ördekli kültür merkezi durağında inilir.
OTOBÜS İLE BURSA ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİNDE İNİLİR.99 NUMARALI OTOBÜSE BİNİLİR VE ÖRDEKLİ KÜLTÜR MERKEZİ DURAĞINDA İNİLİR.

KARAYOLU İLE Yalova Gemlik karayolundan Bursa şehir merkezine ulaşılır.Eski garaj (kent meydanı) istikametinden fomara meydanına doğru çıkılır.Fomara meydanında ışıklardan sola dönülüp gidildiğinde 1.000-1.500 metre ileride sol tarafta ördekli kültür merkezi bulunmaktadır.50 m ileride bulunan kavşaktan geri gelindiğinde ördekli kültür merkezine ulaşım sağlanmış olunur.

( istanbuldan gidecek yokmu kızlar yol güzergahı bilen ve nasıl gideceksiniz ?? Biri beni cevaplandırsa ://

Son kez ifade edim kendimi :) beylikdüzünde oturuyorum bulamayıp boşuboşuna gitmiş olmak istemiyorum.ben cok istıyorum gelmek eşim farketmez dıyor ama hem sızlerle tanışmak hem bizim gibi birilerini gormek tanımak konuşmak istıyorum.pazartesı gunu tahlil verecek eşim biraz bilgi edınmek istıyorum. İnşasllh çıkar yol bulurum ama yardımınıza ihtiyacım varr. Bi aydınlatın beni kızlarr duyunn benii

Canım 30 nisanda kontrole gittik menapur igne verdi uc aylık ayrıca antibiyotik verdi ersel bey pazartesi gonderecek ilaclari onları da o zaman yazarım

canım grem hücreniz maşallah çok güzelmiş ilk testinizde.30 nisan daki sperm test sonucunuda yazarmısın sayısal olarak onuda ekleyeyim.

mrb günaydın canımm hayırlı olur tedaviniz inş canım doppler yaptırdımı celalettin hoca varikosel kaç çıktı zahmet olmazsa yazarmısın

Mrh tesekkur ederım, doppler nedır ? Bız celalettın hocaya gıtmıyoruz canım ben yurt dısındayım. Varıkosel dercecesın bılmıyorum burdakı doktorumuz solemedı ama eşimin yaklasık 10 yıldır var dıyor bana yanı gozle gorulecek derece var bızde malesef..

testisleri ultrasonla bakıyolar canm bence varikosel olması çook ii buna sevinmelisin varikosel ameliyatı olduktan sonra çıkış oluyo genelde bence okadar yoğunsa eşin ameliyat olsun varikoselden siz bilirsinz tabi

Son düzenleme:
canım grem hücreniz maşallah çok güzelmiş ilk testinizde.30 nisan daki sperm test sonucunuda yazarmısın sayısal olarak onuda ekleyeyim.
Canım bizim ilk testimizde hücrede çıkmadı Rabbim sağlıklı spermlerin çıktığı günü görmeyi nasip eder inşallah

canımmm çok sewındım Allah bağışlasın :) tedawı derken canımm açıklarmısın bıraz

sağolun Allah herkese nasip etsin bana da kucağıma almayı nasip etsin inşallah. benim rahmimde şekil bozukluğu vardı eşiminse sperm hızı hareketliiği sayısı çok çok düşüktü. Aşılama dedi doktorumuz hatta aşılama yapsak bile bu rahim tutmaz demişti. Bizde eylül gibi tedavi düşünüyorduk çünkü burada imkanların kısıtlı olduğu bir yerde görev yapıyoruz izin alıp memlekete gidip yaptıracaktık ki 3 ay sonra öğrendim ki 5 haftalık hamileyim

tülaycım çok sevindim seninde gelmene gönül isterki herkes gelsin tanışalım kaynaşalım.ben henüz ne giyeceğime karar vermedim ama inşallah seni bulurum açık buz mavisi unutmam artık :) gülerim de geliyor.numaralarımızı alalım eğer sakıncası yoksa ben özelden msj atabilirim size eğer uygun görürseniz.

merhaba kızlar
spermiyogram sonucu belli olmuş aşağıya kopyalıyorum birlikte yorumlayalım henüz doktora göstermemiş mail olarak geldi sonuç

Sperm : - Round Cell : 12-15 EPİTEL ( 2-3 ) Eritrosit : (1-2) Aglütinasyon ve tipi: (-)
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 200 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı : 324 000 /cc Lökosit Oranı : % 27
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 876 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 73
( % 56 spermatid, % 44 spermatosid)
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100

NOT: Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde de spermatazoa görülmemiştir .

lökosit artmış

Canım maşallah sonuclariniz cok iyi inşallah en yakin zamanda spermler de gekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…