İnşallah canım yaka kartı takalım bari.İsmimizi yazalım
( istanbuldan gidecek yokmu kızlar yol güzergahı bilen ve nasıl gideceksiniz ?? Biri beni cevaplandırsa ://
hayırlı cumalar herkese nasip olursa bizde geleceğiz Bursa ya
( istanbuldan gidecek yokmu kızlar yol güzergahı bilen ve nasıl gideceksiniz ?? Biri beni cevaplandırsa ://
Canım bize mail geldi.aşağıdaki
Çok sağol canımm :) yeni gordum ben yazana kadar zaten :)) çok çok sağol Allaha emanet ol :*
Canım 30 nisanda kontrole gittik menapur igne verdi uc aylık ayrıca antibiyotik verdi ersel bey pazartesi gonderecek ilaclari onları da o zaman yazarım
mrb günaydın canımm hayırlı olur tedaviniz inş canım doppler yaptırdımı celalettin hoca varikosel kaç çıktı zahmet olmazsa yazarmısın
Mrh tesekkur ederım, doppler nedır ? Bız celalettın hocaya gıtmıyoruz canım ben yurt dısındayım. Varıkosel dercecesın bılmıyorum burdakı doktorumuz solemedı ama eşimin yaklasık 10 yıldır var dıyor bana yanı gozle gorulecek derece var bızde malesef..
Canım bizim ilk testimizde hücrede çıkmadıcanım grem hücreniz maşallah çok güzelmiş ilk testinizde.30 nisan daki sperm test sonucunuda yazarmısın sayısal olarak onuda ekleyeyim.
sağol canım darısı herkese olsun inşallah. evet tedavi planlarken normal yolla geliverdi bebeğimiztabi daha çok erken ama şimdilik problem yok
canımmm çok sewındım Allah bağışlasın :) tedawı derken canımm açıklarmısın bıraz
Kızlar bizde geliyoruz.Hem de 8 saatlik yoldan.
Hatta bu gece yola çıkıyoruz.Önce eskişehir e gideceğiz.
Cumartesi günü Eşimle kısa bir eskişehir turu yapacağız
Pazar sabahı doğruuu bursaya gideceğiz
Bizim için güzel bir değişiklik olacağına canı gönülden inanıyorum
Daralan yüreğimiz birazcık olsun hafifleyecektir ben inanıyorum buna.
Ben de kapalı bir bayanım.Üzerimde açık buz mavisi bir pardesü olacak
Görüşmek üzere gülerim ve burcuummm
canım grem hücreniz maşallah çok güzelmiş ilk testinizde.30 nisan daki sperm test sonucunuda yazarmısın sayısal olarak onuda ekleyeyim.
merhaba kızlar
spermiyogram sonucu belli olmuş aşağıya kopyalıyorum birlikte yorumlayalım henüz doktora göstermemiş mail olarak geldi sonuç
Sperm : - Round Cell : 12-15 EPİTEL ( 2-3 ) Eritrosit : (1-2) Aglütinasyon ve tipi: (-)
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 200 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 324 000 /cc Lökosit Oranı : % 27
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 876 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 73
( % 56 spermatid, % 44 spermatosid)
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
NOT: Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde de spermatazoa görülmemiştir .
lökosit artmış
Canım maşallah sonuclariniz cok iyi inşallah en yakin zamanda spermler de gekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?