Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim hocayla görüşmüş bu çıkanlar mayoz geçirmiş hücrelermiş
sperm çıkışı her an gerçekleşebilir demiş
çok sevindim
Allah hayırlısı ile hepimize spermleri görmeyi nasip etsin inşallah
dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkürler hepinize

Canım çok geçmiş olsun.inşallah bu ameliyat güzel günlerin bir başlangıcı canım.bizim gibi sizde test kağında sperm görüldü yazısını görüp havalara uçacaksınız.şu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.kalbim sizinle.
test zamanı ne zaman?
hadi bakarsın benim 2.tedaviye beraber başlarız canım.
şansınız bol olsun.

Canim benim nasilsin? Genetik temiz cikmis gozun aydin .. Insallah bundan sonrasi hep guzel olur artik
Insllah dogal yolla gelir bebis sizde sperm cikisi vardi
canım şükürler olsun çok daha iyiyim.iyi olmak zorundayım yoksa günler zor geçiyor canım.
genetik incelemede bebekte hiçbir soruna rastlamadı.kan pıhtılaşması testlerini yaptırdım sonuçlarını bekliyorum.
evet tedavideyken bizde sperm vardı.100 bin kadar.ama şimdi ne durumdayız bilmiyorum.
eşimin doktoruyla konuştuk.bi ilaç önerdi.2 kutu kullanın gelin bi görüşelim dedi.
10 mayıs gibi gidicez.test yaptırcaz.bakalım ne dicek.

sayı çok az canım yaa doğal yol bir mucize olur olursa.ama inşallah olur.
2 ayda rahim kendini ancak toparlarmış.tedavi en az 2 ay sonra.3 ay bi deneyelim dedik.
oldu oldu.olmadı ağustosta 2.tedavi.bende tedavi olacaksa eğer kendimde güç toplamaya çalışıyorum.
eşim sen kendini ne zaman hazır hissedersen diyor.bakalım zaman ne göstercek canım.herşeyin hayırlısı.

sen nasılsın, kuzucuğun nasıl???hadi azkaldı cinsiyetini öğrenmeye.heyecanla bekliyorum bende sizlerle...
öpüyorum canım kendine iyi bak.

canım yaaa inşallah.proxeed plus kullanıyor eşim şuan.2.kutu bitince test ve kontrol.bakalım ne dicek doktoru.bekliyorum canım heyecanla bende.öpüyorum seni.kuzucuklara iyi bak.:13:

Arkadaşlarım hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim dualarimizi kabul eylesin.

canım seninde bitanem...

ayyy yarın büyük gün.kuzucuğunla yada kuzucuklarla tanışcaksınız ha...oooohhhh ne güzel canım.bol bol keyfini çıkar bu günlerin.
herşey yolunda gider inşallah.
öpüyorum canım...

Bende geliyorum inşallah :)) buz mavili birini görünce direk tülayy diye koşasım gelir :)) özelden yazışamıyorum teldende zor oluyor. Orada görüşürüz inşallh heyecan yaptımm :))

Canım maşallah inşallah en kısa zamanda görürsünüz spermleri nezamandr tedavidesiniz cnmm.

Ay hadi canım gözün aydın çok sevindim
İnşALLAH bir dahaki testlerde süpermenleri görürsünüz
Bu gibi gelişmeler bizi huzurlandırıyor elbet

Canım maşallah sonuclariniz cok iyi inşallah en yakin zamanda spermler de gekecek

Canım maşallah inşallah en kısa zamanda görürsünüz spermleri nezamandr tedavidesiniz cnmm.

inşallah canım
nisan 2013 te başladık tedaviye 13 ay bitti

Ay hadi canım gözün aydın çok sevindim
İnşALLAH bir dahaki testlerde süpermenleri görürsünüz
Bu gibi gelişmeler bizi huzurlandırıyor elbet

inşallah tülaycım
Allah hepimize o günleri göstersin canım

salm kızlar pazar günü malesef gelemiyoruz biz önceden planlanmış çanakkale gezisi var.kısmet işte..

umarım hepiniz için güzel bir gün olur.

Bende geliyorum inşallah :)) buz mavili birini görünce direk tülayy diye koşasım gelir :)) özelden yazışamıyorum teldende zor oluyor. Orada görüşürüz inşallh heyecan yaptımm :))

canım sevindim gelmene orada görüşürüz inşallah bizde istanbuldan gidicez ama henüz karar vermedik arabaylamı yoksa feribotlamı gitsek diye yarın netlik kazanır inşallah.yazarım burdan son durumu ve ne giyeceğimi artıkın kıyafetten tanıycaz :)

testisleri ultrasonla bakıyolar canm bence varikosel olması çook ii buna sevinmelisin varikosel ameliyatı olduktan sonra çıkış oluyo genelde bence okadar yoğunsa eşin ameliyat olsun varikoselden siz bilirsinz tabi

Evet canım ultrasonla bakıldı bız ogun ultrosunu doktora gıderken goturmeyı unuttuk elle muayene edınce hemen amelıyat tarıhı verdı, bıyopsıde yapıldı sperm gorulmüş cok şükür.. Evet canım sabırsızlıkla beklıyoruz amelıyat tarıhımızı, yapmak istıyoruz hatta randevu tarıhını erkene alabılsek keske dıyoruz.. Insallh buzde de cıkıs gercekleşir .. Var mı bu durumda olan arkadaslar acaba bana umut olsunlar..

Son düzenleme:

çok sevindim canım maaşallah Allah'ın izniyle çok daha güzel haberler vereceğimiz günler gelecek :))

selam arkadaşlar
hani derler ya allah layık olana verir diye.düşünüyorumda katil olan,hırsız olan,karaktersiz olan,hayat kadını olan evlat sahibi oluyor layıklarda rabbim bizi neden layık görmedin.haşa isyan etmiyorum halimede,acıyorum böyle düşünenlere.evlat sahibi olmak için iyi insan mı olmak gerekiyor.oysa benim çevremde ve benim gözümde evlat sahibi olmayı hak etmeyende var.onlar kendilerini benden neden üstün tutarlar.allahtan kimse sorunumuzu bilmiyor.belki bilseler kendilerini neye layık görürler.oysa bilmezlerki rabbim derdini sevdiği kullarına veriyor ve sabredene sonsuz mükafat.oysa sevmediği kullarına her nimeti verirde onlarla oyalansın diye.

CNM BİYOPSİDE SPERME RASTLANMIŞSA ALALHIN İZNŞYLE muhakkak içerlerde sperm vardır bence inşlh güzel sonuçlar alırsınız tedaviden....
CNM SONUÇLAR GERÇEKTEN İYİ YÖNDE HADİ İNŞLH BU SENE BURALAR BOL SPERM ÇIKIŞLARIYLA DOLSUN TAŞSIN
hiç öyle düşünme cnm onların sınavı evlat değil başka bişeydir bizimkide başka bişey değil evlatsızlık..mesela benimde çevremde dolu haketmeyen ama onun takdiri bize düşmez evet bazen nasıl isyan edesimiz geliyor haşa belkide i,çten isyan ediyoruz ama sonra tövbe edip haşa mevlam sen affet beni acımdan ne dediğimi, bilmiiyorum tövbe diyoruz nefsimize hakim olamadığımız oluyor ama hep aynı düşünürsen yolu aydınlık olmaz sen sığın tevekkül et geri yaradana kalmış başka çaremiz olsa zaten yaparız yılalrdır o dr.senin bu dr. benim koş koş koş dur niye umudumuz için o yüzden sen bol bol duaya allaha sığın en sevdiğim mevlana sözü GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

canım asla isyan etmiyorum halime.bu derdi rabbim verdi bana şifasınıda o verecek muhakkak.
benim sözüm kendini bilmezlere.bu gün bitanesi bana laf arasında diyorki layık olduğum için rabbim bana verdi.hiç o lafı duymadım gibi yaptım ama eve gelene kadar ağladım.rabbim halim sana ayandır gör halimi dedim.artık cevap vermek bile içimden gelmiyor.artık gözyaşlarımı içime akıtmaktan bi hal oldum.düşün gözyaşımın dışarıya akmasına bile hakkı yok.benim sınavım bir evlat değilki.mutsuz olduğumda,üzgün olduğumda yani her durumda bak görüyormusun bunun kocası yakında evlenir düşünceleri beni bitiriyor.birde benim kocam çok iyiymiş onca sene beni şehir şehir doktor doktor gezdiriyormuş.bazen böyle olasım geliyor.ya siz ne biliyorsunuzda ne konuşuyorsunuz.her ay senin kirpiklerin çiftleşmiş hamilemisin sen kız demelerinden de bıktım.ya her ay da söylenmezki.demek benim kirpikler doğuştan çift.amaaaan yoruldum inan.artık ne olacaksa olsunda yolumu çizeyim.

ya sen o manyaklara takılma ya gerizakalı onlar böyle konuşarak asıl kendilerini üzüyorlar çünki sen onlardan alacaklı oluyorsun hakkını yiyorlar bu tarz konuşmayla kalbini kırarak ..
ah cnm be çilemiz bitmez ki ben hep diyorum benim için ne düşünürseler katbe katı onlara gelsin başka söze gerek kalmıyor zaten
ahh ben bu cocuksuzluğu öğrendiğimden beriböyleyim zaten
ne yapalım hayat yaşam ve çevre ancak bu halde olunca atlatılabiliyoruz..inşlh en kısa zamanda mevlam sanada bi kapı acar evladın gelir sana

bizde katılıyoruz eşimle .... uzun zamandır takip edemiyorum sayfayı çok gerilerde kaldım sonuçlarımızı paylaşamadım ama orada tanışma , buluşma , konuşma şansımız olacak ... çok güzel düşünülerek hazırlanmış bence çok iyi geleceğine inanıyorum bizlere sadece bizim başımıza gelmediğini , etrafımızda bunları yaşayan birçok çift olduğunu ve en önemlisi birbirimize destek olmamız gerektiğini görücez orda ... sabırsızlıkla bekliyorum erken gelip öncesinde de buluşalım diyenler varsa özelden de haberleşebilirz.

canım gelsen iyi olurdu tanışırdık hem. inş. Rabbim nasip eder.

kızlar biz geliyoruz ve inş tanışırız... ben yarından geçicem bursaya. orada sizleri beklerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…