Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkesin regaip kandili mübarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsin hepimizin gonlundeki dualarıni kabul etsin allahım

merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum uzun zamandır yazamamıştım. hamileyimmmm:))) Rabbim herkese nasip ettin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Canim ilkbahar icin okudum allah kabul etsin

Demet canim 1 tane yasin okudum allahim niyetini kabul etsin

eşim bu akşam İstanbul'a gidiyor yarın Celalettin hocaya gidecek
ilaçların raporu doldu tahlil ve test verecek
inşallah güzel sonuçlarla gelir
dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

Canim esin insallah hayirli guzel haberlere doner istanbuldan

merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı bilmiyorum uzun zamandır yazamamıştım. hamileyimmmm:))) Rabbim herkese nasip ettin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Hayirli olsun allah kucagina aldigin gunleride gostersin cnm

hoşgeldin cnm evet uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli kontrole gidenler var cnm bende de değişiklik yok daha tedaviye ne zaman başlıcam ben belli değil:26:
kız allah seni rabbim söyletti demekki oyy ağzın bal yesin inşlh bayram öncesi nasip olsun bana deneme sabırsızıım hemde çok ama zamanı gelmemiş ben onu btd ramazan bayramı öncesi sen sonrası ben dediği için dedim inşlh öyle olur diye hee belli mi olur sana bunu yazdıran mevlam bu kandilde banada en kısa zamanda tedaviyi yazar kaderime
sen nasılın kusmaların azalmış yavş yavaş düzene giriyor dimi bünyende
eşim bu akşam İstanbul'a gidiyor yarın Celalettin hocaya gidecek
ilaçların raporu doldu tahlil ve test verecek
inşallah güzel sonuçlarla gelir
dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
hadi güzel habeler ver şu mübarek 3 ayların başlarında inşlhhhhhhhhhhh
maşallah cnm gözünaydın
darısı bizlere olsun şimdi sıra sende dua et bize

:)) amin etmezmiyim canlarım benim darısı sizlere inşallahhhhh

cnm Hayırli ugurlu olsun. sizin sorun neydi Rabbim tamamını erdirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hoşgeldin tabloyu merak ediyorum bende son haliyle biz gelemiyoruz çok istiyordum ama sşartlar uygun değil bu seder bir dahakine inşallah geleceğim çok iyi gelicekti bizede bu buluşma gelince anlatirsiniz terapi ve aklimizda olan soruların hepsi son bulacak.

Allah razi olsun düzenleyenlerden bu mübarek günde celalettin hhoca ve ersel beye çok dualar ediyorum.biz Esim ile yollar sonra evlat hayali kura biliyoruz gerçeği kucagimuzda olani ne güzeldir.bunların hayali bile güzel allah razi olsun onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…