Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rabbim her şeyi görüyor.ben sınavıma razıyım.varsın benimde çocuğum olmasın diyorum ama bir rahat durmuyorlar.bir ara evden çıkmadım kimseyle görüşmedim öylede olmadı.çok sıkıldım bunaldım.yani iki ucu b......u değnek.yalnızlık çok zor.sana iyi geceler canım.ben çıkıyorum.rüyanda beni gör inşallah.

zor olmazmı yılalrdır boş evde tek senin ve tv sesi akşam olunca eşinin sesi başka yok.komşulardan barık çırık sesi sende sonsuz bir sessizlik... herkes sabah cocuklarını okula götürüken ses dolu apartmanda o sese uyanırsın ama sen onları dinler ağlar yatakta sağa sola döner uyu uyuyabilrsen .
ailene gidersin kardeşin ablan abin hepsi 4 5 kişilik aile olmuş sen gene sap gibi tek yanlızsın.. yeğenlerini canın kadar seversin ama dersin bunları böyle seviyorum ya evladım olsa nasıl severim.....:26:doğum hayali hamilelik hayali kurarsın hepsinide millet yapar sen bakar kalırsın...ruyaarında evladını görür sabah uyanınca bi derin iç çeker ağlar sonra o hayalle günlerce yaşarsın...amannn gece gece hüzünlendim gene
mevlam herşeye kadirdir yoktan var edendir bu kullrını yani hepimizi inşlhh en hayırlısından sevinirir..
olur kız görelim bakalım nasıl bi hatunsun sende beni gör o zamana.e.o

bu arada kızlar sayfamız mavi renkli olmuş bize özel galiba bu diğer yerler aynı renk

Kızlar hepimizin eşlerine 1000 ya şafi okudum şifa verir inşallah yarabbim. Dualarimizi kabul eder inşallah duaları kabul eden ismini ya mucib ismini tespih çektim. . AMIN

Biz budoyla gitcez dırek mudanyaymış dönüş Allah kerim :) kabataştan varmış bursa nın idosuda buymuş. Benim rengim tek siyah kara kara birini görürseniz bu ayyüzlüm (hatice) deyin. Son testleri falanda yanıma alcam sizde isterseniz hatırlatmış olayım seviliyosunuz dertdaşlarımm huzurlu uykularr :*

herkese iyi hafta sonları
bu hafta toplantıya gidecekler hepiniz için sevindim
ben gelemicem ama kalbim sizinle olacak gelince anlatın bak bize olan biteni he

Celalettin hocaya gitmek için yeni izin aldigmz için bidaha almamız mümkün değil giden arkadaşlar bizimlede paylasirsa seviniriz

Çare cicek00 ecrin23 tosbag diademe arkadaşlarimizin dualarini okudum Allah kabul etsin yuvalari senlensin

Ilk testinizde hücre çıkmış miydi cnm.rabbim hayirlisyla evlat nasip eder inşallah

bizim ilk ayrıntılı spermiyogram tedaviden sonra yapıldı tedaviden önce germ hücre varmı bilmiyorum
amin canım inşallah hepimize nasip eder evlat sahibi olmayı

CNM SONUÇLAR GERÇEKTEN İYİ YÖNDE HADİ İNŞLH BU SENE BURALAR BOL SPERM ÇIKIŞLARIYLA DOLSUN TAŞSIN

Rabbim hepimize bu sene hamile olmayı nasip eder inşallah hepimiz bol bol halay çekeriz

Anladım canım hayırlısı olsun

herkese merhaba bizim bu mayısta celalettin beyde tedavimiz yaklaşık bir sene olcak sperm çıkışı olmadı germ hücrelerimiz iyi bakalım gelecek ay tahlilimiz var inşallah bu sefer çıkış olur hepinizden dua bekliyom ben topikteki herkesi duama dahil ediyorum pek sık giremiyorum ama hep takipteyim

arkadaşlar merhaba ben celalettin hocadan randevu aldım ama fakat hiçbi bilgimiz yokatatürk hava limanından inecez biz nereden gidilir oraya bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar merhaba ben celalettin hocadan randevu aldım ama fakat hiçbi bilgimiz yokatatürk hava limanından inecez biz nereden gidilir oraya bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Atatürk hava limanın dan metroya binerseniz bakirkoy incirli duraginda inerseniz kime sorarsaniz size soyler zaten cok yakin zaten metrobüs dahada yakin isallah yardimci olmusumdur isalllah hepimiz bu dertten biran once kurtuluruz

Canım inşallah en kısa zamanda çıkar spermler. Ilk testinizde hücre varmiydi sizin problem neydi

canım bizde BUDO ile gitmeye karar verdik sabah 8,30 da binmeyi planlıyoruz eşim bugün alıcak bileti zaten kabataşta çalışıyor kolay olucak gerçi internetten de alınabiliyor.dönüş için de baya yoğunmuş heralde 9,30 da varmış öncesindekiler doluymuş bence sizde gidiş dönüş alın derim zorluk yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…