ya sen o manyaklara takılma ya gerizakalı onlar böyle konuşarak asıl kendilerini üzüyorlar çünki sen onlardan alacaklı oluyorsun hakkını yiyorlar bu tarz konuşmayla kalbini kırarak ..
ah cnm be çilemiz bitmez ki ben hep diyorum benim için ne düşünürseler katbe katı onlara gelsin başka söze gerek kalmıyor zaten
ahh ben bu cocuksuzluğu öğrendiğimden beriböyleyim zaten
ne yapalım hayat yaşam ve çevre ancak bu halde olunca atlatılabiliyoruz..inşlh en kısa zamanda mevlam sanada bi kapı acar evladın gelir sana
zor olmazmı yılalrdır boş evde tek senin ve tv sesi akşam olunca eşinin sesi başka yok.komşulardan barık çırık sesi sende sonsuz bir sessizlik... herkes sabah cocuklarını okula götürüken ses dolu apartmanda o sese uyanırsın ama sen onları dinler ağlar yatakta sağa sola döner uyu uyuyabilrsen .rabbim her şeyi görüyor.ben sınavıma razıyım.varsın benimde çocuğum olmasın diyorum ama bir rahat durmuyorlar.bir ara evden çıkmadım kimseyle görüşmedim öylede olmadı.çok sıkıldım bunaldım.yani iki ucu b......u değnek.yalnızlık çok zor.sana iyi geceler canım.ben çıkıyorum.rüyanda beni gör inşallah.
canım sevindim gelmene orada görüşürüz inşallah bizde istanbuldan gidicez ama henüz karar vermedik arabaylamı yoksa feribotlamı gitsek diye yarın netlik kazanır inşallah.yazarım burdan son durumu ve ne giyeceğimi artıkın kıyafetten tanıycaz :)
herkese iyi hafta sonları
bu hafta toplantıya gidecekler hepiniz için sevindim
ben gelemicem ama kalbim sizinle olacak gelince anlatın bak bize olan biteni he
arkadaşla rcelalettin hocadan randevuyu hangi numaradan aldınız verebilirmisiniz
Ilk testinizde hücre çıkmış miydi cnm.rabbim hayirlisyla evlat nasip eder inşallah
CNM SONUÇLAR GERÇEKTEN İYİ YÖNDE HADİ İNŞLH BU SENE BURALAR BOL SPERM ÇIKIŞLARIYLA DOLSUN TAŞSIN
Canım aynı uzuntuyu bende yaşıyorumCelalettin hocaya gitmek için yeni izin aldigmz için bidaha almamız mümkün değil giden arkadaşlar bizimlede paylasirsa seviniriz
Anladım canım hayırlısı olsunbizim ilk ayrıntılı spermiyogram tedaviden sonra yapıldı tedaviden önce germ hücre varmı bilmiyorum
amin canım inşallah hepimize nasip eder evlat sahibi olmayı
Rabbim hepimize bu sene hamile olmayı nasip eder inşallah hepimiz bol bol halay çekeriz
herkese merhaba bizim bu mayısta celalettin beyde tedavimiz yaklaşık bir sene olcak sperm çıkışı olmadı germ hücrelerimiz iyi bakalım gelecek ay tahlilimiz var inşallah bu sefer çıkış olur hepinizden dua bekliyom ben topikteki herkesi duama dahil ediyorum pek sık giremiyorum ama hep takipteyim
arkadaşlar merhaba ben celalettin hocadan randevu aldım ama fakat hiçbi bilgimiz yokatatürk hava limanından inecez biz nereden gidilir oraya bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Canım inşallah en kısa zamanda çıkar spermler. Ilk testinizde hücre varmiydi sizin problem neydiherkese merhaba bizim bu mayısta celalettin beyde tedavimiz yaklaşık bir sene olcak sperm çıkışı olmadı germ hücrelerimiz iyi bakalım gelecek ay tahlilimiz var inşallah bu sefer çıkış olur hepinizden dua bekliyom ben topikteki herkesi duama dahil ediyorum pek sık giremiyorum ama hep takipteyim
Biz budoyla gitcez dırek mudanyaymış dönüş Allah kerim :) kabataştan varmış bursa nın idosuda buymuş. Benim rengim tek siyah kara kara birini görürseniz bu ayyüzlüm (hatice) deyin. Son testleri falanda yanıma alcam sizde isterseniz hatırlatmış olayımseviliyosunuz dertdaşlarımm huzurlu uykularr :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?