Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm kendimş ve yase arkadaşımızn dualarını okudum Allah kabul etsin. Hasretimizi hayırlısıyla versin inş.

kızlarrrr biz gelemiyoruzzzzzz Aklım orda yaa sizler bilgilendirirsiniz artık.....tanışmayı çok istiyorduk başka zamn olur inş.

kızlar ben bu toplantıya gelmek istiyordum ancak pazartesi okulum var sabahçıyımda
bir dahakine inşallah katılırız

Ne yazikki şartlar uygun olmadigi için gelemiyoruz
Km ve saatler hic onemli değil çok üzülüyorum ama olmadi..

Hepinize rabbim hayirli yolcular nasip etsin.
Gönlüm ve kalbim sizlerle hocalarin hepsinden
Allah razi olsun...organize eden arkadaşlardan da allh razi olsun.

Güzel paylasimlarinizi burada ve faceyte bekliyorum.

Hepiniz allaha emanet olunnnnn.

Son düzenleme:
arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardımcı olurmusunuz

Kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim.. tulaycim dualari okuyorum canim bnim icinde okunan dualar icin Allah razi olsun insallah hepimizin dualarini Rabbimiz kabul eyler.. bugun hz.yuşa turbesindeydik eşimle hepimizi duâ ettik insallah Rabbim duâlarimizi kabul eyler bu yıl her isteyene nasip eder Rabbim evlatlarimizi

inşlh mucizen sana süpriz bile yapar cnm
allah kabul etsin güzelim bizleride unutmamışsın
yagmurlu bir bursa sabahindan herkese gunaydinnn
günaydın cnm ne şanslısınız biz gidemedik hem sizleri görmek hemde bütün sorulara cvp bulmak için bende gelmek isterdim ama olsun benim yerime sizler herşeyleri sorarsınız zaten keyifli günler hepinize

Canım inşallah en kısa zamanda çıkar spermler. Ilk testinizde hücre varmiydi sizin problem neydi

sağol canım bizim sorun geç indirilmiş testis eşim tek testisi var diğeri geç kalındığı için alındı daha önce tese ameliyatı oldu olgunlanmamış sperm bulundu şimdi celalettin beyle yola devam ediyoruz ersel beyden sıvı ilaç ve iğne tedavisi görüyoruz inşallah hepimizin duaları kabul olur hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz

Bugünkü arkadaşımız herşeygüzelolacak için okudum.Allah kabul etsin.

yagmurlu bir bursa sabahindan herkese gunaydinnn

Günaydın kızlar;
Şuan bizde bursaya geldik görüşmek ve tanışmak dileğiyle...

Biz de gelemedik ama inşallah sizin içinize siner ve çok güzel bir gün geçirirsiniz.
Bir daha ki sefere gelmek çok istiyoruz.Her şeyin hayırlısı olsun.Bu toplantının çok faydalı olacağına inanıyorum zaten.
Celalettin Bey ve Ersel Beyle sohbet etmek bile bize çok iyi geldi.Ki bir kere gördük ama sanki yıllar önce görmüş tanışmış gibiydik.
Size şimdiden iyi sohbetler ve sonrasındada dönüş için hayırlı yolculuklar.

Rabbim yardımcımız olsun canım inşallah gonlumuzdekini kaderimize yazar rabbim amin

Aminn Allah kabul etsin canim cok sagol

canım ben serap,ilkbahar_ilkbahar,yase2, bengüsu için okudum herşey güzel olacak için de okudu say akşama bitiririm Allah niyetlerini kabul etsin .Sizde bursaya gitmişsiniz inşallah iyi geçmiştir ve güzel haberlerle dönersiniz ,topikten giden arkadaşlar var görüşür tanışırsınız keşke imkanımız olsaydı bizde gelebilseydik sizlerlede tanışırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…