canım gözünüzaydın,sonuçlarınız çok iyi çıkmış,inşallah 2 ay sonra hepimiz tek tek spermlerin çıktığının haberinide veririzz
Canım gidiş bizde 8.30 ama dönüşe bilet yok netten oyle görünüyo en gec öğlen 1 de var. Donuşü ido ile döneriz artık ://
Bende siyah kalem etek ve krem rengi gömlek giyeceğimmm,yarım görüşmek üzeree.
arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardımcı olurmusunuz
Canim ben 50tane alirim inşallah Rabbim hayirlisiyla evladını nasip eder
inşlh mucizen sana süpriz bile yapar cnmEvet canım çok şükür ki gorulmüş ..ınsallh rabbım nasıp etsın ..allhım hepimize bu yolda sabır versin..
Benım umutlarım tukendı tukenecek bu aralar okadar cok hamıleleık haberlerı alıyorum kı bır ben kaldımtedavı surecındede rabbım mucıze verırse artık..
allah kabul etsin güzelim bizleride unutmamışsınKizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim.. tulaycim dualari okuyorum canim bnim icinde okunan dualar icin Allah razi olsun insallah hepimizin dualarini Rabbimiz kabul eyler.. bugun hz.yuşa turbesindeydik eşimle hepimizi duâ ettik insallah Rabbim duâlarimizi kabul eyler bu yıl her isteyene nasip eder Rabbim evlatlarimizi
günaydın cnm ne şanslısınız biz gidemedik hem sizleri görmek hemde bütün sorulara cvp bulmak için bende gelmek isterdim ama olsun benim yerime sizler herşeyleri sorarsınız zaten keyifli günler hepinizeyagmurlu bir bursa sabahindan herkese gunaydinnn
Canım inşallah en kısa zamanda çıkar spermler. Ilk testinizde hücre varmiydi sizin problem neydi
yagmurlu bir bursa sabahindan herkese gunaydinnn
Günaydın kızlar;
Şuan bizde bursaya geldik görüşmek ve tanışmak dileğiyle...
Rabbim yardımcımız olsun canım inşallah gonlumuzdekini kaderimize yazar rabbim aminsağol canım bizim sorun geç indirilmiş testis eşim tek testisi var diğeri geç kalındığı için alındı daha önce tese ameliyatı oldu olgunlanmamış sperm bulundu şimdi celalettin beyle yola devam ediyoruz ersel beyden sıvı ilaç ve iğne tedavisi görüyoruz inşallah hepimizin duaları kabul olur hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz
Kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim.. tulaycim dualari okuyorum canim bnim icinde okunan dualar icin Allah razi olsun insallah hepimizin dualarini Rabbimiz kabul eyler.. bugun hz.yuşa turbesindeydik eşimle hepimizi duâ ettik insallah Rabbim duâlarimizi kabul eyler bu yıl her isteyene nasip eder Rabbim evlatlarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?