Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet canım çok şükür ki gorulmüş ..ınsallh rabbım nasıp etsın ..allhım hepimize bu yolda sabır versin..
Benım umutlarım tukendı tukenecek bu aralar okadar cok hamıleleık haberlerı alıyorum kı bır ben kaldım tedavı surecındede rabbım mucıze verırse artık..

mrb canım bizde katılmak istiyoduk ama maalesef olmadı bidaha olursa inş ona katılırız.canım sizinde inmemiş testisten azoymuş sanırım tedaviniz nasıl olumlu gelişme vardır inş spermlerle ilgili

rabbim sabır ve şifa versin canm inan seni çook iyi anlıyoruz hepimiz benmde içimden hiç bişi yapmak gelmiyo hani diyorlar ya yemek içinmi yaşıyosun yaşamak içinmi yiyosun inan yaşamak için yiyorum hiç bi zevk almıyorum yaptıklarımdan gezmekten giyinmekten çalşmaktan hiç bi anlamı yok hayatın tek başıma kalmış gibiyim dünyada rabbim inş bizimde yüzümüzü güldürür çaresiz bırakmaz

Canım gidiş bizde 8.30 ama dönüşe bilet yok netten oyle görünüyo en gec öğlen 1 de var. Donuşü ido ile döneriz artık ://

sizlere güzel yolculuklar diliyorum ne yazıkki biz gidemiyoruz
kontrolede gidememiştik
ama sizlerden notlar yorumlar
hatta videolar bekliyoruz..

kizlar bursadayim ben simdi tlfdan giriyorum. ben acik kot parduse giyiyorum. yarin gorusmek uzere. guzel bir program bizleri bekliyor

Geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda spermler çıkmaya başlar,bizdede testis küçüklüğü var en son testte %41 spermatit görüldü.

canım gözünüzaydın,sonuçlarınız çok iyi çıkmış,inşallah 2 ay sonra hepimiz tek tek spermlerin çıktığının haberinide veririzz

Bende siyah kalem etek ve krem rengi gömlek giyeceğimmm,yarım görüşmek üzeree.

Yaaa kıskandımmmmmm eşimin cok yakın akrabasinin düğünü var bu erkek tarafi hep problem
hadi ya kötü olmus neyse elimizden geldigi kadar burdan bilgilendiririz sizleri
Bende siyah kalem etek ve krem rengi gömlek giyeceğimmm,yarım görüşmek üzeree.
canim bende acik kot rengi parduse giyecegim yarin gorusuruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…