• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:ecrin_bebek:
merhaba arkadşlar...uzun zamandır giremedim biliyorum ama nasıl yazacağımı bilemedim beni takip edenler bilirler yaklaşık 15 gün önce eşim tese oldu bende tüp bebek için hazırlandım ve yumurtalarım toplandı.fakat hepsi boşa gitti tesede sperm çıkmadı ve tüm umutlarımız yıkıldı neyse sonuç olumsuz olduğu için sizlerle paylaşamadım çünkü biliyorum olumsuz her bir yazıyı okumak insanın psikolojisini bozuyor.hepinize duaları için çok teşekkür ediyorum.benim hikayem burda son buldu ama uğraşan arkadaşlarım için duamı eksik etmeyeceğim allah bu yolda hepinizin yardımcısı olsun....

geçmiş olsun.....çok üzüldüm buu durumda ne denilirki ama seni benden başka iiii anlıycak yoktur herhalde aynı olayı bizde yaşadık malesef çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın hala daha kendime gelemiyorum ma ümidimi kaybetmedim hiç belli olmaz.sende ümidini kaybetme hayat ne gösterir bilemezsin...

KIZLAR GÜNAYDIN AMAN ben bu azodan nefret ediyorum aranızda seveniniz varmı aceba

canlarım espoır belgın umudunu kaybetme umutolsun cıcek ALLAHIM YUZUNUZU GULDURSUN ICINIZ RAHATLATSIN.IYI HABERLER VERIN DA HALAYLAR CEKELIMMMMMMMMMMMMM

kızlarr biz kaan hocaya gitmedik bugün yola çıkmamız gerekiyordu eşim istemedi..bende gitmek istemedim çok korktum kızlar çok şimdi en azından beklediğim bi şey var bulunmazsa o da gidecek elimden..bilemiyorum işte eşim yaza bırakalım dedi..bakalım hayırlısı...

UMUTSUZ 1985.allahtan umıt kesılmez demekkı zamanı gelmemıs canım allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp eylesın.vermesde bu buyuk bır sınav karsılıgını alırsın umarım canım benım uzulme dıycem ama beyhudee.ılk denemenmı?hormon degerlerı esının hastalıgı neydı canım?

merhaba arkadşlar...uzun zamandır giremedim biliyorum ama nasıl yazacağımı bilemedim beni takip edenler bilirler yaklaşık 15 gün önce eşim tese oldu bende tüp bebek için hazırlandım ve yumurtalarım toplandı.fakat hepsi boşa gitti tesede sperm çıkmadı ve tüm umutlarımız yıkıldı neyse sonuç olumsuz olduğu için sizlerle paylaşamadım çünkü biliyorum olumsuz her bir yazıyı okumak insanın psikolojisini bozuyor.hepinize duaları için çok teşekkür ediyorum.benim hikayem burda son buldu ama uğraşan arkadaşlarım için duamı eksik etmeyeceğim allah bu yolda hepinizin yardımcısı olsun....

arkadasim üzüldüm ne desem bos simdik biliyorum ama üzülme allah büyük gün dogmadan neler dogar

merhaba kizlar bu size son yazisim
birdahaki buraya yazdigimda insallah sizlere iyi haber veririm
persembe sabahi esimi ameliyatta aliyorlar biz hastaneye uzak oldugumuz için yarin aksam gidicez
lütfen arkadaslar bana hepiniz bol bol dua edin çok ihtiyacimiz var

bu arada esim cumartesi kan tahlili yaptirmisti bugün hormon degerlerini aldim gayet iyi :
FSH = 5 (normal deger 1,5 ile 12 arasi olmali)
LH = 7,6 (1 ile 9 arasi)
TESTOSTERON = 18,68 (9,9 ile 27,8)

allah yardimciniz olsun canim iyi haberlerle dön bize

canlarım espoır belgın umudunu kaybetme umutolsun cıcek ALLAHIM YUZUNUZU GULDURSUN ICINIZ RAHATLATSIN.IYI HABERLER VERIN DA HALAYLAR CEKELIMMMMMMMMMMMMM

canim sagol allahim hepimizin yüzünü güldürsün

kızlarr biz kaan hocaya gitmedik bugün yola çıkmamız gerekiyordu eşim istemedi..bende gitmek istemedim çok korktum kızlar çok şimdi en azından beklediğim bi şey var bulunmazsa o da gidecek elimden..bilemiyorum işte eşim yaza bırakalım dedi..bakalım hayırlısı...

selvacim ne diyebilirim ki bundana vardir bir hayir hakkinizda ne zman hayirliysa o zaman olsun

canım çok şaşırdım bun beklemiyordum aslında kendinizi hazırlamıştınız buna hayırlısı olsun...

çiçek ve perver teşekkür ederim inşallah canlarım.yarın 17:30 a aldım randevumu.kısmetse başlıcaz.inşallah embriyolarım canlanır.biliyosunuz 3 tane embriyom var dondurulmuş.ilki gibi hüsranla sonuçlanmaz umarım.şimdiki süreç okadar uzun olmicak sanırım.yalnız çok heyecanlıyım.bilmiyorum.

mrh Melisçim canım sen Bursalısın herhalde bende Bursalıyım canım senin eşinde sperm buldular mı? nerde tedavi oluyosunuz biz tesa yaptırdık jimerde ama malesef ki sperm bulunmadı.sen memnunmusun doktorundan biz hiç memnun kalmadık hatta mikro tese yapçak diye bekliyorduk ama tesa yapmış hiç bir açıklama yapmadı .

merhaba kizlar bu size son yazisim
birdahaki buraya yazdigimda insallah sizlere iyi haber veririm
persembe sabahi esimi ameliyatta aliyorlar biz hastaneye uzak oldugumuz için yarin aksam gidicez
lütfen arkadaslar bana hepiniz bol bol dua edin çok ihtiyacimiz var

bu arada esim cumartesi kan tahlili yaptirmisti bugün hormon degerlerini aldim gayet iyi :
FSH = 5 (normal deger 1,5 ile 12 arasi olmali)
LH = 7,6 (1 ile 9 arasi)
TESTOSTERON = 18,68 (9,9 ile 27,8)

hormonlar güzel inşallah spermde bulunur seviniriz canım

çok şaşırdım allah hayırlısını versin

yarın 17:30 a aldım randevumu.kısmetse başlıcaz.inşallah embriyolarım canlanır.biliyosunuz 3 tane embriyom var dondurulmuş.ilki gibi hüsranla sonuçlanmaz umarım.şimdiki süreç okadar uzun olmicak sanırım.yalnız çok heyecanlıyım.bilmiyorum.

inşallah embriyon canlanır ve sana sıkı sıkı tutunur bebeğine kavuşursun canım :Saruboceq:

moralin iyidir inşallah ben bekliyorum ilaçların sonucunu mayısta tekrar kaan beye gidecek eşim hayırlısı

Back
X