herkese ıyı aksamlar arkadaslar boyle acılı bır gunde herkese bassaglıgı dılıyorum
ama hayat devam edıyor ve yarı mutlu yarı buruk durumumu paylasmak ıstedım
esım gecen hafta memorıalde test vermıstı ve hıc cıkmamıstı bugun ıse arıf beyde verdı ve 5 i hareketli 9 hareketsiz olmak üzere toplam 14tane çıışımız
var.allah' a şukurler olsun dıyorum ama memorıalın sonucuna da dıkkat cekmek ıstıyorum moralımızı bozdu sadece yok dıyıp kestırıp attı.
Tamam canım önemli değil.Sen iyi ol yeter ki
Az daha dayan gülüm bunların hepsi geçecek İnşALLAH
Bebeklerini kucağına alınca tüm acılarını unutacaksın
Bebişlerinin 1 kız1 erkek olmasına çok ama çok sevindim canım
Bizim dualarımız hep bu yöndeydi biliyorsun
Ne güzel bir adah bebek için uğraşmazsınız
Bir taşla 2 kuş vurdun
Tam da profil resmin gibi
Bize ettiğin dualar için Amiin diyorum
Allah Razı Olsun canım
Ay ne güzelbir haber bu boyle bir kiz bir erkek canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ayyy çok güzel benimde hep içimden gecen boyle
Bir kiz bir erkek dualarin için çok sağol rabbim ssnada şifalar versin.hemen maşallah diyorum sizlere kuzucuklarr
Massallah saganakcigim biri kiz biri erkek ne guzel...rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim...allah yardimcin olsun
tesekkürler kızlar çok sağolun geçmişi okumaya çalışıyırum neler var neler yok diyee
çicelciğim yeşilciğim sizinkiler belli oldu mu acaba
öncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum
ama sevindirici haber çok şükür bebişler iyi biri kız biri erkekmiş
gerçi erkek kesin bişsey demiim ama dedi erkek gibi görünüyor
ama kızımı görmeniz lazım nasıl poz vermiş ve gülüyor hayret ettim
dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah
herkese ıyı aksamlar arkadaslar boyle acılı bır gunde herkese bassaglıgı dılıyorum
ama hayat devam edıyor ve yarı mutlu yarı buruk durumumu paylasmak ıstedım
esım gecen hafta memorıalde test vermıstı ve hıc cıkmamıstı bugun ıse arıf beyde verdı ve 5 i hareketli 9 hareketsiz olmak üzere toplam 14tane çıışımız
var.allah' a şukurler olsun dıyorum ama memorıalın sonucuna da dıkkat cekmek ıstıyorum moralımızı bozdu sadece yok dıyıp kestırıp attı.
Kızlar inhibin sonucu çıkmış bugün sonuç 67 sizce nasıl. Celalettin hoca ersel beyden bi ilaç alın demiş 3 ay sonra çıkış olur demiş hücreler. Sizce sonuç nasil
Süper canım.Haydi gözün aydın
3 ay sonra gelsin süpermencikler artık
Cnm bizde hiç hücre çıkmamıştı. Bu kdr kısa sürede çıkarmı ki.. 67 iyi bi sonuç mu gercktn. Sonuç kagidnda değer aralıkları 100-120 arası yaziomus aralığa göre düşük değilmi
Cnm herhangi bi ilaç kullanmadık hiç ztn yeni basladik. Bnde burda 60 ustu iyidr diye okumuştum. Inşallah iyi sonuç alirizHücre çıkmaması sitrestten ve kullandığı ilaçlardan da kaynaklanabilir
Referans aralığı her yere göre değişiyo
Normal de 16-220 arasında yazar bazı sonuç kağıtlarında
Anlayamadım ki
öncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum
ama sevindirici haber çok şükür bebişler iyi biri kız biri erkekmiş
gerçi erkek kesin bişsey demiim ama dedi erkek gibi görünüyor
ama kızımı görmeniz lazım nasıl poz vermiş ve gülüyor hayret ettim
dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah
Kızlar inhibin sonucu çıkmış bugün sonuç 67 sizce nasıl. Celalettin hoca ersel beyden bi ilaç alın demiş 3 ay sonra çıkış olur demiş hücreler. Sizce sonuç nasil
mrb kızlar celalettin hoca ersel beye yönlendirmiş bitkiseller için fiyatları ortalama ne kadar tutuyo herkesin farklıdır eminim ama ortalama bi fiyat soyleyebilirmisinz
ortalama 300-400 arası tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?