Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Edacigim Gozun aydin canim ... Insallah hamilelik haberinide alir seviniriz canim

Massallah saganakcigim biri kiz biri erkek ne guzel...rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim...allah yardimcin olsun

tesekkürler kızlar çok sağolun geçmişi okumaya çalışıyırum neler var neler yok diyee
çicelciğim yeşilciğim sizinkiler belli oldu mu acaba

tesekkürler kızlar çok sağolun geçmişi okumaya çalışıyırum neler var neler yok diyee
çicelciğim yeşilciğim sizinkiler belli oldu mu acaba

Yok canim benim belli olmadi .. Burda 20 haftada soyluyorlar genelde herkeze
Ozel varmis baska yerde bakiyorlarmis cinsiyet icin onada biz karar veremedik baktirsakmi diye

Yesil de ogrenmedi daha gecen hafta konturolu vardi gostermemis bebisler kendilerini

canım ne güzel bir kızın bir oğlun olacak demek ki maşallah bebişlere
çok ama çok sevindim benimkiler net değil kendilerini göstermiyorlar bacakları ile kapatıyorlar sürekli
inşallah 2 haziranda tekrar kontrolüm var o zamana kadar netleşir
bu arada mide bulantıların başlamış demir hapından dolayı mı başladı normalde bu haftalarda geçmesi lazım
canım aman dikkat et kendine benim de halen mide bulantılarım devam ediyor ama azaldı meyve ağırlıklı besleniyorum diğer yiyeceklerin hepsi ağır
geliyor yiyemiyorum neyse önemli olan bebişler sağlıklı olsun demi

Gözün aydınnn canımm.. İnşallah hamileliğinide duyarızz buradann bir an önce.. Çok sevindimmm.. Rabbim yardımcınız olsunn

Kızlar inhibin sonucu çıkmış bugün sonuç 67 sizce nasıl. Celalettin hoca ersel beyden bi ilaç alın demiş 3 ay sonra çıkış olur demiş hücreler. Sizce sonuç nasil

Süper canım.Haydi gözün aydın
3 ay sonra gelsin süpermencikler artık

Cnm bizde hiç hücre çıkmamıştı. Bu kdr kısa sürede çıkarmı ki.. 67 iyi bi sonuç mu gercktn. Sonuç kagidnda değer aralıkları 100-120 arası yaziomus aralığa göre düşük değilmi

Cnm bizde hiç hücre çıkmamıştı. Bu kdr kısa sürede çıkarmı ki.. 67 iyi bi sonuç mu gercktn. Sonuç kagidnda değer aralıkları 100-120 arası yaziomus aralığa göre düşük değilmi

Hücre çıkmaması sitrestten ve kullandığı ilaçlardan da kaynaklanabilir
Referans aralığı her yere göre değişiyo
Normal de 16-220 arasında yazar bazı sonuç kağıtlarında
Anlayamadım ki

Ne güzel hamile arkadaslarr umut oluyonuz bize yazın boyle arada. Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar eylesin inşallah. Bişey takıldı kafama bi sitede pregnyl ve menogon kullananların bebek cinsiyetı % 99 erkek olurmuş birinin kızı olmuş %1 i basardım flan yazmıştı onu okuyunca hayallerimizdeli bebek erkek oldu harbi öylemiki varmı bilgisi olan.

KIZLAR duanız bitti çok şükür.37 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kılın,secdede dua edin Yasin okuyun

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşlerimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşlerinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşleriimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Hücre çıkmaması sitrestten ve kullandığı ilaçlardan da kaynaklanabilir
Referans aralığı her yere göre değişiyo
Normal de 16-220 arasında yazar bazı sonuç kağıtlarında
Anlayamadım ki
Cnm herhangi bi ilaç kullanmadık hiç ztn yeni basladik. Bnde burda 60 ustu iyidr diye okumuştum. Inşallah iyi sonuç aliriz

canım cıkıs olmus nazlı spermler boy gostermıs cok sevindim darısı bizlere olsun

Allah tamamına erdirsin cok sevindim darısı biz tedavi goren dua eden arkadaslara olsun,kızın ve oglun Allaha emanet olsun :13::13:

Son düzenleme:
mrb kızlar celalettin hoca ersel beye yönlendirmiş bitkiseller için fiyatları ortalama ne kadar tutuyo herkesin farklıdır eminim ama ortalama bi fiyat soyleyebilirmisinz

Kızlar inhibin sonucu çıkmış bugün sonuç 67 sizce nasıl. Celalettin hoca ersel beyden bi ilaç alın demiş 3 ay sonra çıkış olur demiş hücreler. Sizce sonuç nasil

canm bence gayet güzel çıkmış sonucunuz inş tedavi sonunda güzel sonuçlar alırsınız

Çook güzell maaşallah.. Çok umut verici.. İnşallah çıkışlarda olur bir an önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…