ERVAE için
ilkbahar_ilkbahar
UMUDUMUZ47 için
ilkbahar_ilkbahar
yase2
DERMAN için
elzem
üçübirarada
tosbag
ilkbahar_ilkbahar
yase2
Okuyan varsa okudum desin.Gözümden kaçmış olabilir.
yok bitkisel ilk defa kullanıcaz biz merional ve pregnly kullanıyoduk daha önce
Amin inşallah canım benim. Dualarim cumlemize.. Allah razı olsun gonlumuzden geçeni rabbim bize yasatsın inşallah
arkadslar biliosnz sık sık giremiyorm ve size bir sorum olacak:-( eşimde meni o kadar azaldıki bu ayın 21inde gidiyorz istnbula 3 aylık tedaviden sonra...ama eşimde meni çok az cıkıyor ilk gittğinde de aynıydı 0,6 ml normal aralıktan cok uzak 2-5 ml olması normalmiş..şimdi eşimn morali o kadar bozkki yine gttiğnde meni çıkmayacak dior...ersel beyi aradı o da stresten demiş ama hep boyle olmaya basladı son aylarda iice azaldı...sizce sebeb ne...cok kötü de ağladı canım eşim benim bu kadar sey kullanyorm sonuca bak diyip hüngür hüngür ağladı:-((((( eşimin azo sebebi cokken aldığı kemoterapi ve radyoterapi...cok umutsz ve mutsuzum :-((
arkadslar biliosnz sık sık giremiyorm ve size bir sorum olacak:-( eşimde meni o kadar azaldıki bu ayın 21inde gidiyorz istnbula 3 aylık tedaviden sonra...ama eşimde meni çok az cıkıyor ilk gittğinde de aynıydı 0,6 ml normal aralıktan cok uzak 2-5 ml olması normalmiş..şimdi eşimn morali o kadar bozkki yine gttiğnde meni çıkmayacak dior...ersel beyi aradı o da stresten demiş ama hep boyle olmaya basladı son aylarda iice azaldı...sizce sebeb ne...cok kötü de ağladı canım eşim benim bu kadar sey kullanyorm sonuca bak diyip hüngür hüngür ağladı:-((((( eşimin azo sebebi cokken aldığı kemoterapi ve radyoterapi...cok umutsz ve mutsuzum :-((
Maşallah cnm :) sizin fsh kaçtı ki ben yeni olduğum için hikayeleri pek bilmiyorum cnm.. Sperm çıkmış ne guzell cnm.cok haklısınAminnn inşallah canımm.. Burada neler gördükk biz nelere şahit olduk.. Hepinizi yavaş yavaş tanıyorum ama eskilerden hakikaten çok destek olan kişiler vardı birbirlerine.. Ve bu kadar test bile yoktu şaşırıyorum yazdıklarınıza bazen.. Bu da mı çıkmış diyeSadece bitkiseller kullanarak yıllarca bebeği olmayan kişiler bebek sahibi oldular.. Eğer geçmişteki yazıları okuyorsanız görürsünüz zatenn.. Biraz moral böyle şeyler.. Duaları da kesinlikle yabana atyınn... Sabır gerekiyor birazda.. Umudunuzu yitirmemeniz gerekiyor.. Yüksek fsh.la bizde gördük sperm çıkışını.. Hemde hiçbirşey yapmadann.. Rabbim veriyor yani siz isteyince.. Tabiki tedavi de olacağızz.. Ama canım benim tek bir testte bu kadar bozmayın moralinizi ne olur.. tamam mıı
Canım rabbim şifa versin stres ten hormonlarda etkileniyo tabi bozmayın moralinizi rabbim bu sabrın mükafatını yollar inşallah en kısa zamndaarkadslar biliosnz sık sık giremiyorm ve size bir sorum olacak:-( eşimde meni o kadar azaldıki bu ayın 21inde gidiyorz istnbula 3 aylık tedaviden sonra...ama eşimde meni çok az cıkıyor ilk gittğinde de aynıydı 0,6 ml normal aralıktan cok uzak 2-5 ml olması normalmiş..şimdi eşimn morali o kadar bozkki yine gttiğnde meni çıkmayacak dior...ersel beyi aradı o da stresten demiş ama hep boyle olmaya basladı son aylarda iice azaldı...sizce sebeb ne...cok kötü de ağladı canım eşim benim bu kadar sey kullanyorm sonuca bak diyip hüngür hüngür ağladı:-((((( eşimin azo sebebi cokken aldığı kemoterapi ve radyoterapi...cok umutsz ve mutsuzum :-((
Maşallah cnm :) sizin fsh kaçtı ki ben yeni olduğum için hikayeleri pek bilmiyorum cnm.. Sperm çıkmış ne guzell cnm.cok haklısın
Şuan 27 falan olması lazım canım.. Ama 50 lerdeydi.. Yani çoook ama çook kötüydü.. Yinede umutsuz olmadık.. Sürekli kötü olduğunu düşünmedik.. Şimdi hala öyle düşünüyorum ben.. Şahsen hiç inanmadım çocuğum olmayacağına.. Olacak biliyorummm yürekten inanıyorumm.. Zamanı vardır deyip bekliyorum sadece..Bizim sorunumuz testis küçüklüğü ve fsh yüksekliği.. Testestern normal seviyede çok şükür.. Kromozom bozukluğu yok.. Testis atrofisi zaten yükseltiyor fsh.ı. Beyinde ki bazı tümörler hormonlara baskı yaptığı için de yükseltebiliyormuş kimi zaman.. Ama çok şükür tüm tetkikleri yaptırdık onlarda değil.. Sadece atrofi.. Bekliyoruz sabırla.. Rabbim bu topikte yüzü gülen insanlardan eylesin bizi de.. Durmadan dua edip sabredip bekleyen ve mucizelerine kavuşanlardan eylesin inşallahh canm benimmm...
Ethica da 100 220 arası yaziomus sonuç kagidnda aralıklarda değil bu Sonuç a göre
Canim bizim inhibin b testimiz 200yani süper ama çıkışımiz yok :))
Canım baya bişey atlatmissnz rabbim şifa versin inşallah. Sperm çıktı dedin çıkış nekdr oldu.. bize mucize imkansız gibi gelen şeyler rabbim için çok kolay. Ol der oluverir zamanı gelince inşallah Rabbim bizim içinde ol diyecek. Bizim fsh 7.95 çıktı Enson testesteron 3.57 çıktı. Prolaktin imiz ilk testte 31 di 16 ya düşmüş. Kromozom testlerinin sonuçlar i çıkmadı daha. . Inhibin b bugün çıktı. Bide mr cekilck. Ilk detaylı spermiogram da spermi oluşturan hücrelerde çıkmadı%100 lökosit çıktı bizde
Inşallah devamı gelir 3 spermin :) inşallah bizim kromozom testlerimiz iyi çıkar allahım yardım etsin bize. Gönlüne saglik cnm inşallah ferah a kavusacaz. Bugünümüze binlerce şükür olsun.Bizden spermiyogramı lokosite falan bakmak için istemişlerdi o zaman çıkış gördük.. dondurdular ama onlar döllenebilecek kadar kaliteli değildi zaten 3 tanelerdi.. Sizin kromozom testleriniz bir çıksın da inşallah hayırlısıyla halledersiniz canım.. Bizim kadar kötü değil çünkü daha iyisiniz... İnşallah kromozom bozukluğunuz da çıkmaz.. Başından beri diyorum bence siz gayet umut vericisinizzRabbim ol desin inşallah canım benim..
Inşallah devamı gelir 3 spermin :) inşallah bizim kromozom testlerimiz iyi çıkar allahım yardım etsin bize. Gönlüne saglik cnm inşallah ferah a kavusacaz. Bugünümüze binlerce şükür olsun.
Sabrın sonu selamettir inşallah cnm.. Allahim hepimizin yardımcısı olsun.Aminn canımmm inşallahhhhhBiz çok zor günler geçirdik uzun bir ara verdik.. Şimdi tekrar hazır hizzedip kendimizi tedaviye başladık.. Bunun için bile çooook mutluyum ben inanki... Evet bugünümüze binlerce şükür olsunnnn canım benmmm
Maşallah baya iyi çıkmış. Dr ne dedi peki bize 67 yle 3 ayda hücre çıkar dedi.sebep Neymiş ki
öncelikle tülaycığım canım kusura bakmna giremedim listem bitti allah kabul etsin
benim hamilelik oldukça ağır geçiyor sürekli baska sorrunlar çıkıyor allahım bundan geri koymasın çok şükür
kan ilaçlarına başladım 2 haftadır ama mide bulantısından tüm gün ya çıkarıyorum ya yatıyorum halsizlikten mahvoldum
ama sevindirici haber çok şükür bebişler iyi biri kız biri erkekmiş
gerçi erkek kesin bişsey demiim ama dedi erkek gibi görünüyor
ama kızımı görmeniz lazım nasıl poz vermiş ve gülüyor hayret ettim
dr gösterirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ve her defasında sizler için de dua ediyorum allahım hepinize yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?