Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm bence gayet güzel çıkmış sonucunuz inş tedavi sonunda güzel sonuçlar alırsınız

Inşallah canım hepimiz icin daha iyi olur inşallah hersey Allah yardımcımız olsun.bizde onu merak ettik adı spermli bi ilaci söylemiş eşime size ne dedi cnm

Inşallah canım hepimiz icin daha iyi olur inşallah hersey Allah yardımcımız olsun.bizde onu merak ettik adı spermli bi ilaci söylemiş eşime size ne dedi cnm

canım 7-8 tane ilaç hazırlıyacakmış ersel bey öyle demiş bilmiyorum isimlerini celalettin hoca sadece merional sperm çıkışını engellemiş demiş o yüzden onu biraktırmış başkada bişey dememiş

Cnm netten arastrdim bulamadım Hangi aralıkta olacağını. Inşallah daha iyi olur hersey cnm. Siz baktrmismydnz cnm inhibin e

bende 16 ile 325 arasında yazanı buldum hepsinin referans aralığı farklı olabiliyomuş makinadan makinaya değişiyomuş eşim laborant o söyledi

Siz ilaca baslamistnz dimi cnm nekdrdr kullaniosunuz ilaçları.

Cnm netten arastrdim bulamadım Hangi aralıkta olacağını. Inşallah daha iyi olur hersey cnm. Siz baktrmismydnz cnm inhibin e

Canım benim aklımda hep 60 üstü iyi diye kalmış.. Bence gayet iyi.. Dediğim gibi çok umut verici.. Biz daha yatırmadık inhibin testini.. İnşallah tedavi bittiği zaman yaptıracağız.. Bizim yolumuz uzun daha..

bende 16 ile 325 arasında yazanı buldum hepsinin referans aralığı farklı olabiliyomuş makinadan makinaya değişiyomuş eşim laborant o söyledi
Ethica da 100 220 arası yaziomus sonuç kagidnda aralıklarda değil bu Sonuç a göre

canım üzülme inş o yallar kısalır en kısa zamanda çıkar spermler

Ethica da 100 220 arası yaziomus sonuç kagidnda aralıklarda değil bu Sonuç a göre

aslında bu test yuzde yuz kesin sonuç vermiyomuş kaan hocann sitesinde okudum başka bi yerdede okudum canm bide eski sayfalarda bi arkadaşınki 2 ymiş onda bile sperm çıkışı olmuş o yüzden çokta sıkma canını gerçekten bazen kısmetinde ne varsa onu yaşıyosun umutsuzluğa kapılma boşyere hem 67 di gayet güzel bizimkisi 13

hayır 5-6 adete kadar değişiyo ilaçlar
Celalettin hoca sadece bi ilaç demiş cnm ama bu ilaçlar nasıl korunuyor
Inşallah Rabbim hepimize evlat sevgisinin nasıl birsey olduğunu gösterir cnm
evet canım 8 ay olacak nerdeyse
Canım inşallah çok iyi sonuçlar alacaz. Sadece bitkiseller imi kullaniodnz cnm

Canım öyle bile olsa yine de küçümsenmeyecek bir sonuç.. Bence içini ferah tut.. Bana göre o sonuçtan yansıyannn, gerçekten iyi şeyler olacak Allahın izni ile..

Haklisn cnm rabbim inşallah o günleri gösterir.

ERVAE için
ilkbahar_ilkbahar

UMUDUMUZ47 için
ilkbahar_ilkbahar
yase2

DERMAN için
elzem
üçübirarada
tosbag
ilkbahar_ilkbahar
yase2

Okuyan varsa okudum desin.Gözümden kaçmış olabilir.

yok bitkisel ilk defa kullanıcaz biz merional ve pregnly kullanıyoduk daha önce

Canım öyle bile olsa yine de küçümsenmeyecek bir sonuç.. Bence içini ferah tut.. Bana göre o sonuçtan yansıyannn, gerçekten iyi şeyler olacak Allahın izni ile..

Amin inşallah canım benim. Dualarim cumlemize.. Allah razı olsun gonlumuzden geçeni rabbim bize yasatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…