- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
canm bence gayet güzel çıkmış sonucunuz inş tedavi sonunda güzel sonuçlar alırsınız
60 üstü olması gerekiyor canım ama daha düşük olanlardada sperm çıkıyor.
Çook güzell maaşallah.. Çok umut verici.. İnşallah çıkışlarda olur bir an önce..
ortalama 300-400 arası tutuyor
Inşallah canım hepimiz icin daha iyi olur inşallah hersey Allah yardımcımız olsun.bizde onu merak ettik adı spermli bi ilaci söylemiş eşime size ne dedi cnm
Sadece 1 ilaç mi cnm 300 400
Cnm netten arastrdim bulamadım Hangi aralıkta olacağını. Inşallah daha iyi olur hersey cnm. Siz baktrmismydnz cnm inhibin e
canım 7-8 tane ilaç hazırlıyacakmış ersel bey öyle demiş bilmiyorum isimlerini celalettin hoca sadece merional sperm çıkışını engellemiş demiş o yüzden onu biraktırmış başkada bişey dememiş
Cnm netten arastrdim bulamadım Hangi aralıkta olacağını. Inşallah daha iyi olur hersey cnm. Siz baktrmismydnz cnm inhibin e
Siz ilaca baslamistnz dimi cnm nekdrdr kullaniosunuz ilaçları.
Ethica da 100 220 arası yaziomus sonuç kagidnda aralıklarda değil bu Sonuç a görebende 16 ile 325 arasında yazanı buldum hepsinin referans aralığı farklı olabiliyomuş makinadan makinaya değişiyomuş eşim laborant o söyledi
Canım benim aklımda hep 60 üstü iyi diye kalmış.. Bence gayet iyi.. Dediğim gibi çok umut verici.. Biz daha yatırmadık inhibin testini.. İnşallah tedavi bittiği zaman yaptıracağız.. Bizim yolumuz uzun daha..
canım üzülme inş o yallar kısalır en kısa zamanda çıkar spermler
Ethica da 100 220 arası yaziomus sonuç kagidnda aralıklarda değil bu Sonuç a göre
Celalettin hoca sadece bi ilaç demiş cnm ama bu ilaçlar nasıl korunuyorhayır 5-6 adete kadar değişiyo ilaçlar
Inşallah Rabbim hepimize evlat sevgisinin nasıl birsey olduğunu gösterir cnmCanım benim aklımda hep 60 üstü iyi diye kalmış.. Bence gayet iyi.. Dediğim gibi çok umut verici.. Biz daha yatırmadık inhibin testini.. İnşallah tedavi bittiği zaman yaptıracağız.. Bizim yolumuz uzun daha..
Canım inşallah çok iyi sonuçlar alacaz. Sadece bitkiseller imi kullaniodnz cnmevet canım 8 ay olacak nerdeyse
Ethica da 100 220 arası yaziomus sonuç kagidnda aralıklarda değil bu Sonuç a göre
Haklisn cnm rabbim inşallah o günleri gösterir.aslında bu test yuzde yuz kesin sonuç vermiyomuş kaan hocann sitesinde okudum başka bi yerdede okudum canm bide eski sayfalarda bi arkadaşınki 2 ymiş onda bile sperm çıkışı olmuş o yüzden çokta sıkma canını gerçekten bazen kısmetinde ne varsa onu yaşıyosun umutsuzluğa kapılma boşyere hem 67 di gayet güzel bizimkisi 13
Celalettin hoca sadece bi ilaç demiş cnm ama bu ilaçlar nasıl korunuyor
Inşallah Rabbim hepimize evlat sevgisinin nasıl birsey olduğunu gösterir cnm
Canım inşallah çok iyi sonuçlar alacaz. Sadece bitkiseller imi kullaniodnz cnm
Canım öyle bile olsa yine de küçümsenmeyecek bir sonuç.. Bence içini ferah tut.. Bana göre o sonuçtan yansıyannn, gerçekten iyi şeyler olacak Allahın izni ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?