Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sagol cemrecım ınsallah boyle devam eder sızınde once boyle az baslamıstı dımı sonra bınler oldu

Edacigim Gozun aydin canim ... Insallah hamilelik haberinide alir seviniriz canim

Gözün aydınnn canımm.. İnşallah hamileliğinide duyarızz buradann bir an önce.. Çok sevindimmm.. Rabbim yardımcınız olsunn

canım cıkıs olmus nazlı spermler boy gostermıs cok sevindim darısı bizlere olsun

inşallah arkadaşlar çok sağolun güzel dilekleriniz için aminnnnn diyorum herkes için

tülaycım missdly penbiş egem ve kendim için okudum.esnylmz için şuan okuyorum. bitti say
eda maşşalllaah gözün aydın darısı hamişliğe inş.

Selam Arkadaslar ben 6 ay önce sizin sayenizde kaynima Dr.Celalettin Peruyu tavsiye etmistim kaynim 6 aydir tedavide kendisi Azosperm,
dün Doktor
Bey yine test yapmis kendisine sonuclarini buraya yaziyorum lütfen degerlerin nasil oldugunu aciklarsaniz sevinirim.
Bundan sonra sperm cikma sansi dahami yüksek gerci doktor bey cok iyi gidiyoruz,tedavi iyi sonuc veriyo demis.

1round cell sayimi 1200

lokosit sayimi 792

immatur germ hücre sayimi 409000

lokosit oran %66

immatur ger hücre orani %34

immatur germ hücreleri %100

spermatit kücük boyutlu %18

cevaplarsaniz sevinirim.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda evlat isteyen bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

(Dün yazdim ama cevap yazan olmamis.Kizlar bu sonuclarin nasil oldugunu yazarsaniz sevinirim)

bazen gözden kaçıp arada kaynayıp gidiyor.
sonuçlar gayet güzel.lökosit biraz fazla sanki
bundan sonra moral önemli zaten
bu durumdan sonra insanın vücut yapısına bağlı olarak sperm çıkışı da başlayabilir
dr zaten gerekli açıklamayı yapmış.içiniz rahat olsun yani.

cnm gözünaydın maşalalh bi kızın bi oğlun he:13: yılların acısıına tamda ilaç merhem olacaklar inşlh
sıkıntılarında e kısa zamanda geçer inşlhh
Kızlar inhibin sonucu çıkmış bugün sonuç 67 sizce nasıl. Celalettin hoca ersel beyden bi ilaç alın demiş 3 ay sonra çıkış olur demiş hücreler. Sizce sonuç nasil
sonucunuz güzel bizimde 29 çıkmıştı cnm yani sizin daha da güzel sonuç çıkmış en kısa sürede spermleride görürsünüz inşllh
sagol cemrecım ınsallah boyle devam eder sızınde once boyle az baslamıstı dımı sonra bınler oldu
evet cnm bizde ilk çıkan 6 taneydi sonra az az tane tane oldu ve bin taneyi gördük darısı size ve bütün arkadaşlarıma olsun

Aminnn cnmm inşallah Allah razı olsun.cnm celalettin hoca bize bi no verdi lokmanmis ersel bey mi oluyo o eşim Sormamis. Bi ilaç yolluyck

Aminnn cnmm inşallah Allah razı olsun.cnm celalettin hoca bize bi no verdi lokmanmis ersel bey mi oluyo o eşim Sormamis. Bi ilaç yolluyck
verdiği numara ersel beye aittir
hani herkese ilaç yapan bey inşlh sizede şifa olur ilaçları

verdiği numara ersel beye aittir
hani herkese ilaç yapan bey inşlh sizede şifa olur ilaçları

Celalettin hocanin verdigi kağıtta hem ersel bey hemde ermis aktar nosu vardı. Bugün verdi gi no ile karsilastrdik hiç biri değil nosu mu değişmiş

Celalettin hocanin verdigi kağıtta hem ersel bey hemde ermis aktar nosu vardı. Bugün verdi gi no ile karsilastrdik hiç biri değil nosu mu değişmiş
arayın öğrenin cnm bi bilgim yok ersel beyin nosu eşimde var ben bilmiyorum

gözünaydın arkadaşım
çıkış başlamış devamı gelir inşallah
çok sevindim darısı hepimize olsun

bir kız bir erkek
Allah hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin inşallah
sende rahatlarsın inşallah hamileliğini daha rahat geçirirsin Rabbim kolaylık versin sana
duaların için sağol Allah bizlere de nasip eder inşallah

Kızlar celalettin hoca bizi bi beye yönlendirdi Lokman fln demiş galiba hocanin bize verdiği kağıtta bu no yok.

evet canım bunu bende duymuştum ilk gerçekleştirilen ist. buluşmasında ersel beyde demişti sanırım. ilk evreden destekleğe destekleğe sperme dönüştükleri için erkek olması yüksek bir oranmış. tabi Allah ne dilerse o olur. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…