- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canımm benim dur bakalım arkadaşlar yazacaklar mı birşeyler bununla ilgili.. Bende topikte hiç denk gelmedim öyle bir isme ama gözden kaçmış olabilir.
Canım sağlıkl a huzurla büyütün bebeğinizi allah size bağışlasinTüm Türkiye'nin kan ağladığı şu günlerde yüreğim burkulsa da sizlere haber vereyim istedim.çünkü her yeni güzel bi haber bizlere umut oluyor.8 mayıs perşembe günü doğum yaptım.bebek de ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri.sadece benim canımı yakan sezeryan sancılarım var.inşallah onlar da geçer.çok şükür oğlumuz Tuğra'yı kucağımıza aldık.rabbim sevdiklerimizle büyütmek nasip etsin.ameliyata girerkentüm arkadaşlarıma,topiğimize, hepinize bol bol dua ettim(niclerini hatırladıklarıma nicleriyle özellike).Rabbim inşallah kabul eder,inşallah bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza.sevgiler...
Haklısın canım adını soyadını istemis eşimin ben hocaya sorucam demiş aradigimz kişi. Hiç ismini gormeyince panik yaptim
Cnm Dr la yeni basladik güveniyoruz burdaki arkadaşlar sayesinde ulaştık 3 ay kullanın demiş bu ilacı. Allahim yardımcımız olsun ne diyeyim vekilimiz rabbim dircanımmm ben bu konuda fikir sahibi değilim ama dr sizi yönlendirmişse vardır bir bildiği birde dr güveniyorsanız eğer (öncesinden her hangi bir sıkıntı sorun yaşamadıysanız )güvenmelisiniz ve eğerki mümkünse dr arayıp (dr sekreteride olabiir)sizi yönlendirdiği kişinin hakında bilgi alabilirisiniz diye düşünüyorum
arkadslar biliosnz sık sık giremiyorm ve size bir sorum olacak:-( eşimde meni o kadar azaldıki bu ayın 21inde gidiyorz istnbula 3 aylık tedaviden sonra...ama eşimde meni çok az cıkıyor ilk gittğinde de aynıydı 0,6 ml normal aralıktan cok uzak 2-5 ml olması normalmiş..şimdi eşimn morali o kadar bozkki yine gttiğnde meni çıkmayacak dior...ersel beyi aradı o da stresten demiş ama hep boyle olmaya basladı son aylarda iice azaldı...sizce sebeb ne...cok kötü de ağladı canım eşim benim bu kadar sey kullanyorm sonuca bak diyip hüngür hüngür ağladı:-((((( eşimin azo sebebi cokken aldığı kemoterapi ve radyoterapi...cok umutsz ve mutsuzum :-((
Biz ortaklaşa çalışıyoruz demiş acaba ermis aktara beraber mi calisiyo. Sağol cnm yinede. Evet gondereceginin içeriğini soralım.cnm bizde celalttin hocadayız
biz daha ersel beyden bitkisel almadık
ermiş aktardan birde eczaneden aldık
ama lokmanı duymadım ama belki duyan arkadaşlar vardır
arayın gönderdiklerinin içeriğini sorun ersel beyle paylaşın
oda tanıyodur muahkkak
fikir verir size için rahatlar
Biz ortaklaşa çalışıyoruz demiş acaba ermis aktara beraber mi calisiyo. Sağol cnm yinede. Evet gondereceginin içeriğini soralım.
yeni dua listesi ne zaman başlayacak ben öğleden sonra memlekete gideceğim salıya kadar nete giremem de başlanacaksa salıya kadar kimlere okunacağını saat 2 den önce yazarsan sevinirim acele ettirdiğim için kusura bakama canım...
Tüm Türkiye'nin kan ağladığı şu günlerde yüreğim burkulsa da sizlere haber vereyim istedim.çünkü her yeni güzel bi haber bizlere umut oluyor.8 mayıs perşembe günü doğum yaptım.bebek de ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri.sadece benim canımı yakan sezeryan sancılarım var.inşallah onlar da geçer.çok şükür oğlumuz Tuğra'yı kucağımıza aldık.rabbim sevdiklerimizle büyütmek nasip etsin.ameliyata girerkentüm arkadaşlarıma,topiğimize, hepinize bol bol dua ettim(niclerini hatırladıklarıma nicleriyle özellike).Rabbim inşallah kabul eder,inşallah bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza.sevgiler...
Aminn inşallah güzel yürek li arkadaşım. Çok sağol fetahladim .Canim üzme kendini sizin durymunuza gore yonlerdirmis hoca sonuçta hepsiyle beraber caliyor dur.sen tedavine odaklanır takilma bu kadar bak mesala bizde hic ermiş aktardan almadik kullanma dik rabbim hangisi sen sifa vericek se ona kapi actirsin.
Şifaolsun hepsi eeşine ve mucizene bu mübarek cuma saatinde bir an evvel kavusursun.
Cnm tosbagg arkadaşımızın eşi 8 aydır ilaç kullanıyor. Biz hiç ilaç kullanmadık ilk testimizdi ilk kez gittik. Bnde 3 ay da çıkış olur diye kendimi çok kaptirmiyorum Allaha sigindim. Ve dualarımdan biri de şifa si nerdeyse oraya yonlendirsin. Şifa nin nereden geleceği bilinmez. Allahim yardımcımız olsun
Esim 2 aydir ersel beyin ilaclarini kullaniyor. Bir sorun yasamafk cok sukur ama her ay bir haftalik kullanmasi gereken antibiyotikler var.gecen ay zar zor kullandi. Sadece mide bulantisi yapti . Bu ayinkine ise bugun basladi. Malesef sabahtan beri ölü gibi. Istifra mide bulantisi halsizl8k mide siskinligi hersey var bitkiselleride icemeyecegm oluyorum cok kotuyum dedi. Korkuyorum bir sey olcak diye. Aksam celalettin hocayi arayip bilgi alacagm. Cok kotuyum kizlar 1 bucuk ay gayretle ilavlari icti boyke olunca tum moralim alt ust oldu....
amin canım rabbim şifalar nasip etsin bu mübarek gün ve ayda.
Esim 2 aydir ersel beyin ilaclarini kullaniyor. Bir sorun yasamafk cok sukur ama her ay bir haftalik kullanmasi gereken antibiyotikler var.gecen ay zar zor kullandi. Sadece mide bulantisi yapti . Bu ayinkine ise bugun basladi. Malesef sabahtan beri ölü gibi. Istifra mide bulantisi halsizl8k mide siskinligi hersey var bitkiselleride icemeyecegm oluyorum cok kotuyum dedi. Korkuyorum bir sey olcak diye. Aksam celalettin hocayi arayip bilgi alacagm. Cok kotuyum kizlar 1 bucuk ay gayretle ilavlari icti boyke olunca tum moralim alt ust oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?