arkadslar biliosnz sık sık giremiyorm ve size bir sorum olacak:-( eşimde meni o kadar azaldıki bu ayın 21inde gidiyorz istnbula 3 aylık tedaviden sonra...ama eşimde meni çok az cıkıyor ilk gittğinde de aynıydı 0,6 ml normal aralıktan cok uzak 2-5 ml olması normalmiş..şimdi eşimn morali o kadar bozkki yine gttiğnde meni çıkmayacak dior...ersel beyi aradı o da stresten demiş ama hep boyle olmaya basladı son aylarda iice azaldı...sizce sebeb ne...cok kötü de ağladı canım eşim benim bu kadar sey kullanyorm sonuca bak diyip hüngür hüngür ağladı:-((((( eşimin azo sebebi cokken aldığı kemoterapi ve radyoterapi...cok umutsz ve mutsuzum :-((
Merhaba,
antibiyotikleri kullandığının ilk günü eşim de aynı sıkıntıları( mide bulantısı, halsizlik) yaşadı. Antibiyotikler bünyeye ağır geldiği için bu gibi problemler olabiliyor. Eşinin sabah kahvaltısını ve akşam yemeğini iyi yemesini sağlarsan belki bir nebze midesi güçlü olur.
cnm önerin için çok saol daha dikkatli olurum öğünlerde. kahvaltısını yaptı ama az yapmıştı belki ondan olmustur..:44:
Esim 2 aydir ersel beyin ilaclarini kullaniyor. Bir sorun yasamafk cok sukur ama her ay bir haftalik kullanmasi gereken antibiyotikler var.gecen ay zar zor kullandi. Sadece mide bulantisi yapti . Bu ayinkine ise bugun basladi. Malesef sabahtan beri ölü gibi. Istifra mide bulantisi halsizl8k mide siskinligi hersey var bitkiselleride icemeyecegm oluyorum cok kotuyum dedi. Korkuyorum bir sey olcak diye. Aksam celalettin hocayi arayip bilgi alacagm. Cok kotuyum kizlar 1 bucuk ay gayretle ilavlari icti boyke olunca tum moralim alt ust oldu....
cnm bizdede cok lökosit var. bende doktor beye sorayım bakalım o diycek ona göre kullanırız artk. dediğin gibi eslerimiz daha önemli. eşimi böyle görünce elim ayagım tutmadı üzüntüdenCanim ya geçmiş olsun antibiyotik için bizde kullanmamayi tercih ettik bitkiseler bitince dinlenme donemi var ya 10 günlük o arada kullanacak Esim bitkiseller bir şey yapmiyor çünkü ikisi beraber olunca kotu oluyorlar.bizim durum boyle kismet çok lökosit var ama Esim daha önemli buz boyle bir yol cizdik.
tesekkurler cnm doktor beye soralım dedim bende ama sagolun doktordan önce sizler rahatlatıyorsunuz. iyiki varsınızçok geçmişler olsunn hoca size gereken açıklamayı yapar cnm
ama yutmak istemiyorsa verme cnm dinlensin vucüt biraz
ıyı histtnde başlar bünyesi tepki vermiş cnm ara ver istersen
canım.inhibin testini kesin sonuç vermediği için artık doktorlar bunu yaptırmıyor.asla kafanı inhibine yorma canım.bak sana şöyle söyleyeyim.biz evvel sene önce bunu yaptırdık ve sonucumuz mükemmeldi.yaptırdığımız labaratuarın yüksek değerlerindeydi.bırak normal çıkışı bizde microtesede bile sperm çıkmadı.ama nurusimalarda 2 ile sperm çıktı ve bir kaç tüp donduruldu diye biliyorum.yani bu iş keşke öyle inhibinle anlaşılsaydı.hem çok merak ediyorum bunun kesinliği olmadığı anlaşıldığı halde halen neden inhibin testi yaptırılıyor.çünkü çıkış olanlardan sonra inhibine bakalım diye istenmiyor.önerim inhibini yaptırmayın bile.yazık o kadar paranın o teste verilmesine acıyorum.zamanla ne demek istediğimi anlarsınız inan.mesela sizde 13 çıktı hücre var ama feraheymenlerin 63 çıkmış ama hücre yok.bir testle nasıl 3 ay sonra sperm çıkacağı biliniyor.bizde microteseden sonra inhibin 5 çıktı ama hücremiz 1.550.000 di.ama biz 11 ay boyunca sperm göremedik
canım Allah yardımcınız olsun gerçekten çooook üzüldüm insan eşini üzgün görmeye gerçekten dayanamıyor hele bide ağlarken görünce rabbim yardımcınız olsun neden olduğunu tam bilemiycem ama hepimiz biliyoruzki stres herşeyin her hastalığın başı sağlam insan bile stresten çok kötü hastalıklara yakalanıyor umutsuz olmayın demesi kolay tabi ama hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bazen diyorum zaten 30 yıl yaşıycaz tabi Allah bilirde onuda kendimize zehir etmeyeli dyorum rabbim inş burdaki herkese anne olayı nasip eder dualarım seninle
Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz?
eşim ovitrelle iğne kullanıyor 4 günde yarım doz.bizim doktorumuz hafif derecede varikosel var ameliyat edeyim diye ısrar ediyor.eşim iki ayrı doktora daha gitti ve varikosel yok dedi.doktorumuza güveniyoruz ama varikosel kafamızı karıştırıyor.
Birde iğneleri yarım yapıyoruz kalanı 4 gün sonra tekrar yapıyoruz hemşire bize böyle enfeksiyon kapabilirsiniz dedi sizler nasıl yapıyosunuz.hastaneye gidiyorduk hemşire gerek yok dedi bana öğretti ben yapıyorum eşime.
İçimde bir umut olmuştu bu iğnelere başlamak eşimin hormon değerleri normal testisleri normal.ama kafamız çooooooooook karışık.
herkese ıyı aksamlar arkadaslar boyle acılı bır gunde herkese bassaglıgı dılıyorum
ama hayat devam edıyor ve yarı mutlu yarı buruk durumumu paylasmak ıstedım
esım gecen hafta memorıalde test vermıstı ve hıc cıkmamıstı bugun ıse arıf beyde verdı ve 5 i hareketli 9 hareketsiz olmak üzere toplam 14tane çıışımız
var.allah' a şukurler olsun dıyorum ama memorıalın sonucuna da dıkkat cekmek ıstıyorum moralımızı bozdu sadece yok dıyıp kestırıp attı.
maşallah cnm tuğranı kucağına almışsınTüm Türkiye'nin kan ağladığı şu günlerde yüreğim burkulsa da sizlere haber vereyim istedim.çünkü her yeni güzel bi haber bizlere umut oluyor.8 mayıs perşembe günü doğum yaptım.bebek de ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri.sadece benim canımı yakan sezeryan sancılarım var.inşallah onlar da geçer.çok şükür oğlumuz Tuğra'yı kucağımıza aldık.rabbim sevdiklerimizle büyütmek nasip etsin.ameliyata girerkentüm arkadaşlarıma,topiğimize, hepinize bol bol dua ettim(niclerini hatırladıklarıma nicleriyle özellike).Rabbim inşallah kabul eder,inşallah bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza.sevgiler...
sabır dilerim sana yalandan sevinmiş rolü yapmak zordurMerhaba arkadaşlar birazdan evden cikicam ve daha evlilik yildonumleri gelmeden bugün bebeğini dünyaya getiren eşimin kuzenini görmeye hastaneye gidicem. Tam benim hayallerimdeki gibi bir kız çocuğu oldu. Hamile kalirsam diye kurduğum tüm hayallerimi gözümün önünde yaşadı simdi de hayallerini kurduğum gibi kucağında bebeğiyle gorucem onu. Uzulmuyor gibi yapıcam yalan gülücük ler atıcam ve hadi sıra sizde lafları na daha düşünmüyoruz yalanini soylucem anlicaniz bu akşam cok zor ve uzun olacak dua edin bana
tulaycım ben lısteyı tamamladım allah hepımız ıcın kabul etsın ınsallah
ben meryem suresıne de basladım arkadslr kendımı okudukca ıyı hıssedyrm
yenı lıste olustumu canım olduysa gondersen ben baslasam vakıt kaybetmesem tesekkur ederım sımdıden
arkadaşlar pregnly bulamıyoruz eşim onun eş değeri olan iğneyi vurdursa olur mu ?????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?