evet cnm tetradoks. bizde yrn birde öyle deneyelim dedik. arkadaslarda yazmış mide dolu olmalı diye . yrn tekrardan kullancak eşim. inşallah bu sefer dayanabilir:18:Geçmiş olsun canım.Kullandığınız ilaç Tetradox dimi,korkmayın Tetradoxsun böyle bir yan etkisi var banada eşimede yaptı mide bulantısi ve kusma,tetradoksu içerken tok olunmalı,mide tıka basa dolu olmalı, bol su ile içilmeli ve içtikten sonra hemen yatılmamalı
maşallah cnm tuğranı kucağına almışsın
sağlıklı ömrü olsun darısı bizlere en kısa zamanda inşlhh dualarında bizi de kattığğın için çok sağol a.e.o
sabır dilerim sana yalandan sevinmiş rolü yapmak zordur
inşlh sende bu güzel günleri görürsün
Zetene merhaba ameliyat oldunuzmu?hangi doktorda tedaviye başladınız.
inmemiş testis ameliyatı oldu eşim tese değil celalettin hoca ile başladık hiç sperm yok hücremizde yok haftada 3 gün iğne vurduruyoruz ama bulamıyoruz eş değeri var birde ersel meti bitkiseller gönderdi onu kullanıyor eşim birde mehmet ermiş ilaç gönderdi onuda kullanıyor
Tüm Türkiye'nin kan ağladığı şu günlerde yüreğim burkulsa da sizlere haber vereyim istedim.çünkü her yeni güzel bi haber bizlere umut oluyor.8 mayıs perşembe günü doğum yaptım.bebek de ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri.sadece benim canımı yakan sezeryan sancılarım var.inşallah onlar da geçer.çok şükür oğlumuz Tuğra'yı kucağımıza aldık.rabbim sevdiklerimizle büyütmek nasip etsin.ameliyata girerkentüm arkadaşlarıma,topiğimize, hepinize bol bol dua ettim(niclerini hatırladıklarıma nicleriyle özellike).Rabbim inşallah kabul eder,inşallah bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza.sevgiler...
Canım tebrikler.iyi günlerde büyütün minik tuğrayı.rabbim bu birlik ve beraberliğinizi bozmasın inşallah.tekrar gözünüzaydın olsun.
Duaların içinde allah razı olsun.inşallah bizlerde yavrumuzu kucağımıza aldığımız günleri görürüz biran önce canım.
Öpüyorum seni ve minik yavrucuğunu...
inmemiş testis ameliyatı oldu eşim tese değil celalettin hoca ile başladık hiç sperm yok hücremizde yok haftada 3 gün iğne vurduruyoruz ama bulamıyoruz eş değeri var birde ersel meti bitkiseller gönderdi onu kullanıyor eşim birde mehmet ermiş ilaç gönderdi onuda kullanıyor
Tüm Türkiye'nin kan ağladığı şu günlerde yüreğim burkulsa da sizlere haber vereyim istedim.çünkü her yeni güzel bi haber bizlere umut oluyor.8 mayıs perşembe günü doğum yaptım.bebek de ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri.sadece benim canımı yakan sezeryan sancılarım var.inşallah onlar da geçer.çok şükür oğlumuz Tuğra'yı kucağımıza aldık.rabbim sevdiklerimizle büyütmek nasip etsin.ameliyata girerkentüm arkadaşlarıma,topiğimize, hepinize bol bol dua ettim(niclerini hatırladıklarıma nicleriyle özellike).Rabbim inşallah kabul eder,inşallah bir an evvel kavuşursunuz yavrularınıza.sevgiler...
celalettin peruya giden arkadaşlar biryerden duydumda sizde her ay vakıfa bağış yapıyormusunuz?
Cnm biz nisanda gittik bağış falan yapmadıkBizde gitmeyi düşünüyoruz ama her ay bağış mı yapmak gerekiyor ?????? Giden arkadaşlar bilgi verebilir mi? Eğer böyle bir zorunluluk var ise para verip bağış yapmak için olmasada, bir kez daha düşünmek lazım.
Canım dün merkezden çıktım öğlen.günüm vardı annemlerle gitcektik zor yetiştim.akşamda annemlerde kaldık yazamadım sizlere.canım nasılsın?sperm testi yaptıracaktınız bugün, merak ettim yazmamışsın.İnşallah güzel haberler almışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?