Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

günaydınn cnm benimmmm
ne güzel bi dua amin aminnn inşallahhh

Tülaycım evet eline sağlık canımm Allah razı olsun.. Cvp veremedim özelden sana.. Ben takip ediyorum canım.. Hergün bir aksilik olmazsa okurum ben Allahın izni ile..

cnm eline sağlık liste için
yine ugrasıosun saolasın

Boş durmak yok dualarımızla yol almaya devam
Seve seve yapıyorum inan ki
Rabbim eksiğiyle fazlası ile kabul etsin inşallah

Canım benim ya harika bir duaya amin denmezmi hiç
Çok güzel anlatmışsın içimizdeki yangını
İmtihan ve umut dünyası işte

Duygularımız iyiki dile geliyor değil mi... Ya hiç anlatamasaydık.. Nasıl azalatırdık o zaman içimizde ki yanngını bilemiyorum.. Hepimizin duyguları dile gelsin hepimizin yükü hafiflesin paylaştıkça inşallah..

Tatlım siz ne zaman gideceksiniz doktora kontrole??

cnm biz en son varikosel olduk
hocaya mail attım durumuzla ilgil
prenglye başlayın dedi ama tahlil filan hiçbişede yaptırmadık hani ameliyattan sonraki durumuz belli değil
haftada iki kullanın gelin dedi sadice daha başlamadık
biraz daha düzelsinde hormon tahlili yaptırcaz
burdaki doktorda neofortil die vitamin verdi onu kullanın dedi

cnm ben kullanmak istedm kendim için ama internette yasaklandı gibi haberler okudum
bi yamuklukmu var caba firmada : )

Evet tatlım bende şimdi baktım kozmetik ürünleri ve yağları yasaklanmış.. Çaydı benm eşimin aldığı ama çayla ilgili birşey yok.. Yinede kullanmayalım bence. Sağlık bakanlığı itibar etmeyin ürünlere demiş.. Hiç gerek yok atalım gitsinler.

Anladım bitanem.. Daha bizim randevuya da var bayağı.. Ben birşey yapamıyorum dua ediyorum sadece ama bu günlerde ramazanın başlamasına son bir ay kala sanırım 10 günde bir kılınan bir namaz varmışş.. Arkadaşım dedi banada.. Ben rekatını ve ne zaman nasıl kılacağını anlatırım sana dedi.. En azından gidecekseniz senin içinde kılayım dua edeyim hatta sende kıl hayırlı sonuçlar için.. ondan sordum canım benim..

ama alizade denen markayı gayet güvenlirmiş gibi satanlar nolcak peki
insan sağlığı ne kadar ucuz
evet atalım : )

ama alizade denen markayı gayet güvenlirmiş gibi satanlar nolcak peki
insan sağlığı ne kadar ucuz
evet atalım : )

Neyse bir aldığımız yere sorarız bakalım neymiş onlar da bilirler.. Tamamen yasaklanmış olsa toplatırlardı bu kadar satamazlardı canım.. Bilinen bir marka ve bir sürü ürünü var.

Çok şükür iyiyim cnm sen nasılsın ne güzel yazmışsın Aminn. .

saol cnm yaaa evet banada anlat bende kılayım dua anahtardır hayırlı her
kapıyı açar inşallah çok inanıyorum etkisine
en güzel aylardayız Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…