Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay evet tatil olup da yine işe başlamak zor gelir gerçekten de
yıl sonu tatilin olunca o zaman bayağı dinlenirsin

Kız nerdeeee ben Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışıyorum.
Ben Memurum.Yazın öğretmenler gibi bizde tatil olmuyor
Sadece Yıllık 20 gün izin hakkımız var
Ama fazla yoğun olmuyoruz öyle

Kız nerdeeee ben Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışıyorum.
Ben Memurum.Yazın öğretmenler gibi bizde tatil olmuyor
Sadece Yıllık 20 gün izin hakkımız var
Ama fazla yoğun olmuyoruz öyle
bende daha fazladır izin hakkın diye düşündüm
olsun eğer çok yoğun olmuyorsa genede fazla yormaz seni işler...
hayat zor cnm ya çalışsan da zor ev hanımı olsanda ..
siz menengiç kahversi veya çemen aldınız mı bizde almayı düşünüyoruz
ama önce bi hocaya gidip görüşücez

Aldık canım.Eşim kullanıyor şimdi

Ilkbahar-yase-gamze-bengusu-herşeygüzelolacak dualarınız bitti

KIZLAR duanız bitti çok şükür.37 arkadaş senin için dualar etti.
2 rekat namaz kılın,secdede dua edin Yasin okuyun

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşlerimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşlerinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşleriimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Canim gozun aydin sonuclarin temiz cikmis massallah cok sevindim
Allahim bidaha yasatmasin kotu gunleri insallah
Insallah esindende guzel haber gelir hep yuzun guzler canim

Canım amin Allah razı olsun, inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir :) Sen de evladını en güzel şekilde kucağına alırsın sağlıkla mutlulukla güzelimmmm

Bu ara moraller biraz bozuldu güzel ülkemiz zor günlerden geçiyor inşallah rabbim beterinden korur herkesi.... Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum, kalanlara da rabbim sabır ve kolaylıklar nasip etsin...

Ya amma sessiz olmuş topik ben yokken.Kontrole giden yada güzel haber vermek isteyen yokmu
Bizde sıvı kurlere bu gün başladık ilk defa yani kaç gün sürer bilmiyorum bitince kontrole gideceğiz. heyecan bassı şimdiden.:18::18:
Allah dualarımızı kabul etsin.

Eevet canım topikte sessizlik hakim oldukça
Herkes kabuğuna çekilmiş vaziyetteler
Sıvı ilaçların bitmesi hemen hemen 2 ayı bulur canım
Hadi bakalım bu sefer güzel haberler alırsınız
Süpermenler teşrif ederler İnşallah

Demetcim şifa olsun inşallah biz sivilarda SP kullanıyoruz 25 günluk SP ler bizim bitmek üzere haftaya test vericez

İnşallah canım herkes iyi haberlerle gelsin.Biz tedavide 3 .ayın içindeyiz bekliyoruz bitse de ilaçlar kontrole gitsek diye.
Süpermenler gelse keşke de güzümüz gülse

Demetcim şifa olsun inşallah biz sivilarda SP kullanıyoruz 25 günluk SP ler bizim bitmek üzere haftaya test vericez

Bizimde SP ama kaç günlükler bilmiyorum.İlk defa kullanıyoruz.Umarım sende iyi sonuçlarla gelirsin.
Bir de halay çeksek deymeyin keyfimize ne güzel olur ya.

slm kizlar kimse tahlil yaptirmiyormu bu aralar kimseden ses yok 😉 biz gecenlerde hormon tahlili yaptirdik ama bizim akıllı doktorumuz fsh ve lh ya bakmamis😡😡 o yuzden simdi tekrar yaptirmamiz gerek e2 yuksek cikmis 148 karacigerle kalp enzimide yüksek cikmis biraz😔😔😔 hocayi aradim sordum ignelerden kaynaklanıyor bi sıkıntı yok dedi offf ya artik ciksin su spermler beklemekten yoruldum 😢😢 eslerimizde su ignelerden kurtulsa esime cok üzülüyorum bir sürü ilac kullaniyor bazen kendimi onun yerine koyuyorum acaba ben olsam bu kadar igne ilac kullanabilirmiydim diye ama ins hepsi gececek allah daha buyuk sıkıntı vermesin😊😊

Canım bizim 3 ay oldu tedavi devam ediyor bu arada hiç tahlil yaptırmadık ilaçlar bitince yaptırın dedi bize doktor.
Bu gidişle SP sıvı ilaçlarda 2 ay daha sürerse 5.ayda ancak tahlil yaptırırız amma uzun sürermiş ben 3 ay diye duymuştum ama bizimkisi uzayacak.
Acaba bizimki toz ilaçları az az mı içti diye kafama takılıyor yani.Umarım bekleyen sonuç gelir en azından.:26::26:hepimiz halaylar çekeriz.

Bizimde SP ama kaç günlükler bilmiyorum.İlk defa kullanıyoruz.Umarım sende iyi sonuçlarla gelirsin.
Bir de halay çeksek deymeyin keyfimize ne güzel olur ya.

İnşallah canim haftaya kandil var rabbim bu aylar hurmetine kandiller hurmetine yuzumuzu guldursun hepimizin inanaki bu topik teki herkes
Ama herkese rabbim nasip etsin.

Haftaya inşallah halayli boll olsun topigimiziin insallahh

SP iki siseydi bizim 150 200 ml kadar ilk hafta bir tatil kasigi sonra yemek kasigi kullandik rabbim şifa vermiştir inşallah eslerimize

İnşALLAH Hormon sonuçlarınız istenilen seviyede çıkar canım
E2 yükselmesi çerideki kıpırdanmalara işaretmiş.
Dr konferan da öyle söylemişti
Karaciğer enzimleri ilaçlardan kaynaklı hep.
Eğer 2-3 katı olursa öyle korkulmalıymış
Kimbilir bu kadar iğne ve ilacı ben kullanabilirmiydim halen bu sorunun cevabını bulamadım
Rabbimiz bizi bu imtihandan sabrederek muradımıza ererek çıkmamızı nasip etsin inşALLAH

Esim pazartesi hormon testi vericek bizimde ayni değerler yükselmişti ama sonraki ay düştü
Esim her ay yaptirdi test arada bizimde oldu ama düştü sonra ahh ahh nasil da hak ediyorlar onlar baba olmayi bu cabalari tedaviye dikkat etmeleri saatine harfiyen uyan bir gün bile eksiksiz herşeyi kullanmaları ne olur rabbim güldür yuzlerimizi

Biz celalaettin bey ne yiyelim icelim Ersek bey de ayni şekilde hepsini yedik ictik kullandik evde 2aydir sarma hic eksik olmuyor cam fistigi parmesan peyniri ictigimiz su en son ersel beyin söylediği çementozu sari susam ne kadar cçok şeyler ttüketti k haftaya bekliyoruz o supermenlerii bekle bizi istanbulll

canim ne zaman olursa olsun guzel sonuclar ciksin da ha 2 ay önce ha sonra bizimde zeytin yaprakli bi kapsul vardi ne zamandır esim onu kullaniyor bi turlu bitmedi esime diyorumki arada atmiyorsun heralde niye bu kadar uzun surdu diyorum bana cok kiziyo o zaman😁😁 hakli ama sabrim gelmiyor bir an once bitsin tahlil yaptiralim istiyorum ins hepimiz en kisa zamanda guzel haberler verebiliriz

ayy canim umarim icerde vardir biseyler artik fsh ve lh ciksaydi belki anlasilirdu biseyler e2 diger tahlillere baktim onlardada o yok o yuzden karsilastiramadim testosteron 8 e gelmis şurda toplu bi sekilde guzel haberler vermemiz nasip olsun sizin tahlil ne zaman

haftaya tahlilinizmi var hadi ins artik guzel haberler sart topige ne zamandir kimsede kipirdanma yok acilisi siz yapin. ins esimdekide duser ya insan ister istemez korkuyor rabbim emeklerimzi bis cikarmasin daha fazla bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…