Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İnşallah canım Allah yüzümüzü güldürsün mübarek aylarda.
Bizim SP lerde 150 yada 250 ml dir ancak.Ama tatlı kaşığı almaya başladık biz siz neden yemek kaşığına döndürdünüz sonradan.

İnşallah canım geç olsun güç olması ama insanda kontrol günü yaklaştıkça heyecanlanıyor inşallah güzel haberler olur hepimizde

Siyahbeyazcim yarin rabbim yüzünüzü guldursun inşallah aklimdasiniz çok güzel haberlerin ve sonuclaraniz olsun.allaha emanet olun.haberdar et ne olur.esin için 500 ya safiokuyacagim bol hücreli cikislarinizz olsun canim dualarim yarin sizinlee

Kızlar celalettin hoca bizi lokman beye yönlendirdi oda ilaclarimizi yollamis 4 ilaç 2 si kapsül mus diğer ikisi ne bilmiorum ilaçlar gelince arayıp saklama koşulları ni ve kullanımı ni sorucaz. Hiç biriniz bu beyi duymadi niz değilmi bizi oraya yönlendirdi hoca bakalım şifa olur inşallah 3 ay kullanicaz

Şifa olsun canım ama ismini duymadım ben yardımcı olamayacağım yani

1-flz01________________________21/05/2014 çarşamba
2-hayalim_____________________23/05/2014 cuma
3-tulay_20____________________25/05/2014 pazar
4-çare________________________27/05/2014 salı
5-ucubırarada_________________29/05/2014 perşembe
6-edebal______________________31/05/2014 cumartesi
7-demet______________________02/06/2014 pazartesi
8-tosbag______________________04/06/2014 çarşamba
9-aslıhikmet___________________06/06/2014 cuma
10-papatyayarim_______________08/06/2014 pazar
11-haremsu___________________10/06/2014 Salı
12-elifzeynep _________________12/06/2014 perşambe
13-doğadandeva_______________14/06/2014 cumartesi
14-zumra11__________________16/06/2014 pazartesi
15-ese44_____________________18/06/2014 çarşmba
16-elzem____________________ 20/06/2014 cuma
17-ecrin23___________________22/06/2014 pazar
18-ilkbahar_ilkbahar___________24/06/2014 salı
19-ayyüzlüm_________________26/06/2014 perşembe
20-derya06__________________ 28/06/2014 cumartesi
21-eda09____________________30/06/2014 pazartesi
22-zozoo____________________02/07/2014 çarşamba
23-feraheymen_______________04/07/2014 cuma
24-zaman___________________06/07/2014 pazar
25-ervae____________________08/07/2014 salı
26-balım____________________10/07/2014 perşembe
27-yase2____________________12/07/2014 cumartesi
28-ecrin_bebek_______________14/07/2014 pazartesi

Herkes 158 okuyor.
flz01 canım sen 178 okuyacaksın
Son bitme tarihimiz perşembe akşamı
Okuyanlar bana özelden mesaj atsınlar
Bu listeyi de bi kenara not alın.

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2,5 yıllık evliyim evliliğimizin birinci yıldönümünde eşimde azosperm olduğu anlaşıldı. genetik hormonlar vs her sey normaldi aslında varikoselde yoktu gittiğimiz bir çok doktor hemen tese dedi. ama daha sonra kaan aydosa gittik ağustos ayında ve o da spermlerin ilk çıkış yeri olan vazoepididim bölgesinde bi tıkanıklık olabileceğini söyledi ve eşim geçtiğimiz ocak ayında ameliyat oldu çıkış kendiliğinden de olabilir dedi ama ameliyat esnasında ne olur ne olmaz diye bir taraftan da tese yapıldı ve spermlerimiz dondurularak ankara ünv. ne konuldu.
bu durumda olan kimse var mı acaba???????
yani dondurulmuş spermleri olanlar, bunlarla tüp bebek yaptıranlar ya da hamile kalanlar inşallahhh....

tulayım Allah senden razı olsun. inan dualar bittiğinden beri kendimi boşlukta hissediyorum. bizimle ilgilendiğin için çok sağol.Allah ne muradın varsa versin cnm...

cnm lavinci diye bir arkadaşımız yenilerde bu sekilde hamiile kaldı yanılmıyorsam. inşallah sende olursun. bizden oldukça şanslısın bak ne güzel spermleriniz varmış......

tulayım Allah senden razı olsun. inan dualar bittiğinden beri kendimi boşlukta hissediyorum. bizimle ilgilendiğin için çok sağol.Allah ne muradın varsa versin cnm...

Tülay listeyi yapmışın çok mutlu oldum Allah cc emeklerin karşılığını sana bebiş olarak versin inşallah

Amin canlarım Allah Razı Olsun güzel dualarınız için
Rabbim Her geçen gün bebek hasreti ile tutuştuğumuz şu yaralı gönlümüzü ferahlatıversin İnşALLAH

Hayırlısı olsun canımmm benimm.. Şifa olsun inşallah..

Aminn canım çok sağol

Günaydın canım benimm nasılsın??

Sabır dolu insanlarr, hergün yavrusu için Rabbinden güç dileyen ve her gün bir an olsun önce Rabbini sonra çocuğunu aklından çıkarmayan, umudun peşinden koşarken düşüp tekrar kalkmaktan yorulmayan ve en önemlisi Rabbimin sınavına herşeye rağmenn şükredenn güzel anne adaylarııı GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN

İnşallah güzeller haberlerinizle şenlenir topiğimiz bugünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…