heriflere yediyoruz otu çöpü ilaçı adamların hormanları tavan yapıyor tabi gerçi biz artık bişey kullanmıyoruz
gitmezmiyiz leylak topikte ilk giden ben oldum kaan hoca 2.meteseden sonra artık gelmeyin yapıcak bişeyim kalmadı dedi napalım
canım sizi rahatsız etmek gibi olmasın eşin menagon puregon veya benzeri bir iğne kullandı mı acaba??
eşime kaan hoca iğne vericeğini söyledi ama eger mtesedde gene sperm çıkmazsa sonuçları götürdük ve busefer artık daha fazla kurcalamamamız gerektiğini söyledi ve vermedi
amin canım aslında bizimde hormonlar çok fazla yüksek değil ilk tesede 12di normal deger 10 sanırım şimdilerde ise 15 filan peki sizin kullandığınız iğne ne içindi...maalesef canım doğal yoldan kimyasal gebelik oldu düştü. rabbim can sağlığı sabır versin. pregnly genelde hormonlarda sorun varken kullanılıyor. umarım size derman olur. unutmadan benim eşimde hormon sorunu yoktu. gayet normaldi hormonları. rabbim evlerimizi çocuk sesleri ile neşelendirsin.
amin canım aslında bizimde hormonlar çok fazla yüksek değil ilk tesede 12di normal deger 10 sanırım şimdilerde ise 15 filan peki sizin kullandığınız iğne ne içindi...
canım kullandığımız iğne fsh içeren bir hormon iğnesi. tüp bebek tedavisinde bayanlar fazla miktarda folikül oluşturmak için kullnılıyor. eşimin Fsh ta problem olmamasına rağmen doktor sperm sayısını arttırmada kullandı. pregnly de Lh hormonu. bayanlarda yumurta çatlatmak için kullanılıyor. ama genelde hipo hipolular kullanıyor pregnly. bildiklerim bunlar canım. senin verdiğin rakamlar FSH galiba...
günaydin kizlar
sizden ayrilamiyorum
su an esim ameliyatta
bir son kez girmek istedim
bizim için bol bol dua edin eksik etmeyin lütfen arkadaslar
insallah birdahaki yazdigimda güzel haberi veririm.
canım allah yardımcın olsun belkide ben bu sözleri yazarken sen sevinç gözyaşları döküyorsun.sonuç ne olursa olsun haber ver meraktayım..günaydin kizlar
sizden ayrilamiyorum
su an esim ameliyatta
bir son kez girmek istedim
bizim için bol bol dua edin eksik etmeyin lütfen arkadaslar
insallah birdahaki yazdigimda güzel haberi veririm.
canım kullandığımız iğne fsh içeren bir hormon iğnesi. tüp bebek tedavisinde bayanlar fazla miktarda folikül oluşturmak için kullnılıyor. eşimin Fsh ta problem olmamasına rağmen doktor sperm sayısını arttırmada kullandı. pregnly de Lh hormonu. bayanlarda yumurta çatlatmak için kullanılıyor. ama genelde hipo hipolular kullanıyor pregnly. bildiklerim bunlar canım. senin verdiğin rakamlar FSH galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?