hiç deme kız bide 2 gün geçti benim
bugünü atlattırsam yarın bişey kalmaz alıştım bende bu duruma şöyle 9 ay gitse gelmese hepimize keşkeee
hiç deme kız bide 2 gün geçti benim
bugünü atlattırsam yarın bişey kalmaz alıştım bende bu duruma şöyle 9 ay gitse gelmese hepimize keşkeee
hayırlı olsun canım... tez zamanda güzel sonuçlar alman dileğiyle... senide tablomuza ekledim hakkındaki gelişmeleri yazarsan güncellerim inş.Celalettin hocayla tedavimiz başladı yarın test sonuçlarıyla beraber görüşmeye gidicez kısmetse ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çabucak şifa olur tatlım inşallah... ersel beyden kullandıklarının isimleride yaz da onları da tabloya ekleyeyimCanim biz bitkisel kullanmaya basladik :)
arkadaşlar eşim bugun celalettin beye gitti ve umduğumuz gibi olmadı en az 3 yıl tedavi göreceksin demiş...oda belki demiş..r geldiğinde vakfa para vereceksin demiş....yani beklediğimiz gibi bişey olmadı biz tedavi görmeyeceğiz...hastalığın doğuştan demişElimden geldikce herşeyi paylaşıcam nede olsa damdan düşenin halinden damdan düşen anlar😄😄
arkadaşlar eşim bugun celalettin beye gitti ve umduğumuz gibi olmadı en az 3 yıl tedavi göreceksin demiş...oda belki demiş..r geldiğinde vakfa para vereceksin demiş....yani beklediğimiz gibi bişey olmadı biz tedavi görmeyeceğiz...hastalığın doğuştan demiş
canım gecen sene benim eşiminkileride dondurdular ilkinde 4 diğerinde 5 tane çıkmıştı her ihtimale karşı ama sayısı çok az olduğu için cözülünce bulamadılar oyle kaldık bu senede sadece 5 sperme ihtiyacımız vardı ilk testinde dört tane çıktı ama laboratuvarı uyarmamız gerekiyormuş işem yapılmadı sonra çıkan bir taneyi değerlendirdiler simdi her hafta veriyor ama çıkış olmuyor
eşim gingsen. tribulus, arısütlü ballı karışım kavucekirdeği yagı keçi boynuzu pekmezi bide caksır otu suyu kullandı doktor ilk önce ne kullanıyorsunuz diye sordu eşimden isimlerini istedi sonrada bunların çok bilinen seyler olduğunu dikkat edersen senin hep bu mevsimler de çıkıyor baharın verdiği mutluluktanda çıkış olmuş olabilir dedi
Canım ersel beye yonlendirmedi hoca lokmanmis herhlde.içinde eve gidince yaziyim canım 4 tane ilaç 2 sıvı 2 kapsül hatrlyamadm isimlerihayırlı olsun canım... tez zamanda güzel sonuçlar alman dileğiyle... senide tablomuza ekledim hakkındaki gelişmeleri yazarsan güncellerim inş.
çabucak şifa olur tatlım inşallah... ersel beyden kullandıklarının isimleride yaz da onları da tabloya ekleyeyim
eşim para tuzağı diyor İstanbul fatih ünv ye gitti celalettin ey den sonra oradaki doktor sallamış biraaz demiş..bide kafaya takılan su 5 tane tahlil istedi diyor benim dediğim yerlerde yaptıracaksın demiş nie başka yer değil anlaşmalı bide vakfa her geldiğinde 200 tl vereceksin demiş bağış biz ne zorluklarla gidiyoruz oraya adam bağış diyor...anlıyacağınız benim kafama hiç yatmadı sallıyorÜzüldüm gerçekten😔 belki bizede öyle diycek ozaman napıcaz mikrotesemi yoksa 3 yıl tedavi olup belki çıkar diye bekliycekmiyiz😔
eşim para tuzağı diyor İstanbul fatih ünv ye gitti celalettin ey den sonra oradaki doktor sallamış biraaz demiş..bide kafaya takılan su 5 tane tahlil istedi diyor benim dediğim yerlerde yaptıracaksın demiş nie başka yer değil anlaşmalı bide vakfa her geldiğinde 200 tl vereceksin demiş bağış biz ne zorluklarla gidiyoruz oraya adam bağış diyor...anlıyacağınız benim kafama hiç yatmadı sallıyor
eşim para tuzağı diyor İstanbul fatih ünv ye gitti celalettin ey den sonra oradaki doktor sallamış biraaz demiş..bide kafaya takılan su 5 tane tahlil istedi diyor benim dediğim yerlerde yaptıracaksın demiş nie başka yer değil anlaşmalı bide vakfa her geldiğinde 200 tl vereceksin demiş bağış biz ne zorluklarla gidiyoruz oraya adam bağış diyor...anlıyacağınız benim kafama hiç yatmadı sallıyor
arkadaşlar ben geldim ctesi kontrolümüz vardı. 3 aydır sabırsızlıkla bekliyordum ama malesf yine yookkk. çıkış olmamış
%41 spermatit
%59 spermatoza 0
0 sperm
sağolsun hem hoca hem ersey bey cok moral verdiler çok az kalmış dediler ama galiba beklentimi yüksek tutmuşumki hala moralim düzelmedi
dualarınız için Allah razı olsun... hayırlısı...
arkadaşlar ben geldim ctesi kontrolümüz vardı. 3 aydır sabırsızlıkla bekliyordum ama malesf yine yookkk. çıkış olmamış
%41 spermatit
%59 spermatoza 0
0 sperm
sağolsun hem hoca hem ersey bey cok moral verdiler çok az kalmış dediler ama galiba beklentimi yüksek tutmuşumki hala moralim düzelmedi
dualarınız için Allah razı olsun... hayırlısı...
gecen hafta istanbuldaydk maalesef korktğm gibi oldu eşimde incelenecek kadar meni çıkmadı çıkan kısmında da bakteri ve kan görülmüş...şimdi dr eşimi baştan ayağa inceleyecek bazı testler istedi...testis dopler , genetik test, hipofizer mr ,bazı vakalarda metabolik check up, inhibin b bunları yaptıran ya da yaklaşık ne kadar tutuyor bilen var mı?bir de devlet hastanelernde yapıyorlar mı...adanadayız.inş bir çıkar yol buluruz.umudumu kaybetmek üzereyim..çok
yoruldum manen ve madden..
Valla canım eşim ilk sperm testleri hep sıfırdı. Sonra tedavi için tüp bebek merkezine başvurduk orda 1 tane çıktı onun üzerine klomen arginmax kullanadık sayı 7 çıktı.o ay her hafta test verdi nekadarda çıktıysa dondurdular.ben 2 tüp bebek denedim ama taze sperm testinde çıktığı için dondurulmuşlar çözülmedi. Bu tedavimde çıkmamana durumu var yine opu günü çıkmazsa dondurulmuşlar çözülecek. Eğer ordada bulunmazsa microtese olucak ama şuanda bunu hiçç aklımıza getirmiyoruz
inşallah hersey gönlünce olur canım inşallah Allah bizlere anne baba olmayı nasip eder Allahtan hiç umudu kesmemek lazım ol desin olur biz ilk gittiğimizde tıpın ilermesini bekleyin yada evlatlık düşünürsünüz denmişti suan şükürler olsun bir tanede olsa bir embriyomuz var belki şansımız düşük ama yinede bir şans Allah bunu nasip etti yarın benim eşimde tekrar test verecek inşallah çıkar bu arada benim eşimde klomen ve arginmax kullandı hangi klinikte tedavi görüyorsunuz
Sizin sorun neydi ki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?