bizde ameliyatan önnce renkli doplerde 2,5 mm sol varikosel.,aminnn inş canım..canım eşimde sol da 3,7 varıkosel var..testestoron hormonu3,51...sperm sıfır...bize bunklar yapıldı baska bısey yapılmadı...
dıger hormon testlerını yapmadı ürolog...derecesını soylemedı dırek tü bebek dedı..bizde bu dedınız merkezle görüşüp eşim muayene olsun ozaman nedır nedegıldır ögrenelım degıl mı
eşimin kromozon analizinde bir sıkıntı yok.benimkine yeni bakıldı.bizim ikimizinde genetik yapıldı ama pıhtılaşma yapılmadı, eşimde y delesyon çıktı. Genart ta ne kadar tüp bebek fiyatları ?
Canim bizim sol tarafta 1 grade varikosel cıkmisti sence nasıl. . Tedavi gerektiren bi durum mu
allahım şifa versın canım hepimize..allahım yuzumuzu guldursun...Evet canım ilk olarak oraya bi gidin ona göre bi yol çizersiniz bakalım hoca ne diyecek.Bizede ameliyat şart diyen tek doktor o oldu.Ve normal yoldan çıkış olabilir diyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
canım birde hormon değerlerinizi yaz bakalım.bizimki ile benzermi değerler.
sen umudunu kaybetme, güçlü ol, bol dua et rabbim yardım edecek inşallah.sizlerdede olur çıkışlar.burda hep beraber kutlarız canım.
bizde ilk öğrendimizde yıkıldık.ama baktım bu bir savaş.bizimde birer savaşçı olmaktan başka çaremiz yok.
imtihan dünyasındayız.inşallah hatasız geçeriz imtihanlarımızı canım.
üzülme ve eşine destek ol.hadi bakalım.
iyiyim canım yaa.bazen yıkılıyorum topluyorum sonra kendimi.geçiyor günler.tabiki buna şükürler olsun.bu günümüzden geri koymasın rabbim.
valla şükrediyorum hep.burda yaşadığımız için.evimden çıkıyorum 15-20 dk ya merkezdeyim.
tüp bebekte bile yumurta takiplerini öğle aramda hallettim.düşün 1 saatte gittim muayene oldum eczaneden ilaçlarımın gelmesini bekledim ilaçları aldım geldim.şükür allahıma.sizlere yardım etsin güzel allahım.
valla gelcem şu patronun yanına artık haa:20.
inşallah halledip izin işini gelidiniz biran önce.
bi kaçgün önce muhakkak arayın doktoru.o kendini ayarlar sonuçta şehir dışından geliyosunuz.ama birde ameliyahneyi ayarlıyorlar ya.
hadi haftaya bekliyoruz sizi.
benimde testler haftaya cuma gibi çıkar sanırım.doktorum arar beni.gel derse cumartesibende giderim.ayy hadi belki denk geliriz tanışırız canım.
ayyy hadi çıksın şu spermler.benim tüp bebek doktorumda süper.o da senin doktorun olur belki.ayy hadi canımmm...
öpüyorum seni.
bizimde renkli dopplerde 2,5 mm çıkmıştı.sizinki daha da fazla.
hayırlısı olsun canım.ama varikoseli ihmal etmeyin derim.
inşallah sizlere umut olurum.bi faydam dokunur.allah razı olsun deyin,
2.tedavim için sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına alsın deyin yeter canım
bizde ameliyatan önnce renkli doplerde 2,5 mm sol varikosel.,
total testosteron:3,66 fsh:7,62
sperm:SIFIR
eşimin kromozon analizinde bir sıkıntı yok.benimkine yeni bakıldı.
bebeğimizi kaybettiğimiz için araştırmalar yapılıyor şuan.kan pıhtılaşması testleride onun için yapıldı.
tüp bebek:4200 TL
ilaçlar:1750 TL tuttu canım.
Canım ben eve gidince sana doppler dan detaylı yaziyim. Müsait olursan bakarsın olurmu canim1 grade derken o nasıl oluyor çok bilemedim.
ama bu varikoselde ultrasondan çok elle muayene daha önemliymiş.iyi bir ürolog elle de anlar zaten.
varikoselde tedavi pek yok canım.zaten damar yapısının bozulması demek.bildiğimiz varis.
bozulan damar yapısı için yapılacak ilaçla tedavi pek yok.yani ben hep öyle okudum.doktorumuzda öyle dedi.
ameliyat şart yani.
o damarlar bağlanıyor kıvrımlı kısım çıkarılıyor.
bizim 4 damar bağlandı mesela.
Canım ben eve gidince sana doppler dan detaylı yaziyim. Müsait olursan bakarsın olurmu canim
tamam canım.yaz sen.ben akşam eve geçince yemekten sonra girer bakarım.
bizde ameliyatan önnce renkli doplerde 2,5 mm sol varikosel.,
total testosteron:3,66 fsh:7,62
sperm:SIFIR
eşimin kromozon analizinde bir sıkıntı yok.benimkine yeni bakıldı.
bebeğimizi kaybettiğimiz için araştırmalar yapılıyor şuan.kan pıhtılaşması testleride onun için yapıldı.
tüp bebek:4200 TL
ilaçlar:1750 TL tuttu canım.
allahım şifa versın canım hepimize..allahım yuzumuzu guldursun...
bız bu olayı 2 hafta önce ögrendık ve 2.sperm testını daha dun aldık sonuc sıfır..biz acaba biraz bekleyıp olaya alıssak mı hemen tedavı ıcın işlemleri mi baslatsak ne dersın ne tavsıye edersın..
canım bızde sadece testestoron a bakıldı baska hormon testı yapmadı ürolog...
inş canım sızınde degerlerınız kat kat artar...
eşim bikac ay sonra gıderız doktora dıyor ben hemen gıdelım dıyorum nasıl ıkna edıcem ne onerırsın..onuda strese sokmak ıstemıyorum..napmalıyım..
inş canım bu sınavı hatasız ve basarılı hayırlı sekılde atlatırız hepımız dualarımdasın ..
nedense bıze yapmadı doktor fsh lh hormon testlerını
sadece testesteron 3,51 canım bızım
Kaç çıktı insülin cnm glukoz olarak mı geçiyo. Kolestrol fln ? Cnm fsh biraz yüksek ama halledilr cnm üzülme. . Hangi dra gidiosunuzBugün hocanın yanından geldik eşimde insülin direnci kolesteol çıktı bide fsh hormonu 21,6 diğer hormonlar normal inşallah tedavi olur hayırlı haberleri burda paylaşırım😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım birde hormon değerlerinizi yaz bakalım.bizimki ile benzermi değerler.
sen umudunu kaybetme, güçlü ol, bol dua et rabbim yardım edecek inşallah.sizlerdede olur çıkışlar.burda hep beraber kutlarız canım.
bizde ilk öğrendimizde yıkıldık.ama baktım bu bir savaş.bizimde birer savaşçı olmaktan başka çaremiz yok.
imtihan dünyasındayız.inşallah hatasız geçeriz imtihanlarımızı canım.
üzülme ve eşine destek ol.hadi bakalım.
iyiyim canım yaa.bazen yıkılıyorum topluyorum sonra kendimi.geçiyor günler.tabiki buna şükürler olsun.bu günümüzden geri koymasın rabbim.
valla şükrediyorum hep.burda yaşadığımız için.evimden çıkıyorum 15-20 dk ya merkezdeyim.
tüp bebekte bile yumurta takiplerini öğle aramda hallettim.düşün 1 saatte gittim muayene oldum eczaneden ilaçlarımın gelmesini bekledim ilaçları aldım geldim.şükür allahıma.sizlere yardım etsin güzel allahım.
valla gelcem şu patronun yanına artık haa:20.
inşallah halledip izin işini gelidiniz biran önce.
bi kaçgün önce muhakkak arayın doktoru.o kendini ayarlar sonuçta şehir dışından geliyosunuz.ama birde ameliyahneyi ayarlıyorlar ya.
hadi haftaya bekliyoruz sizi.
benimde testler haftaya cuma gibi çıkar sanırım.doktorum arar beni.gel derse cumartesibende giderim.ayy hadi belki denk geliriz tanışırız canım.
ayyy hadi çıksın şu spermler.benim tüp bebek doktorumda süper.o da senin doktorun olur belki.ayy hadi canımmm...
öpüyorum seni.
bizimde renkli dopplerde 2,5 mm çıkmıştı.sizinki daha da fazla.
hayırlısı olsun canım.ama varikoseli ihmal etmeyin derim.
inşallah sizlere umut olurum.bi faydam dokunur.allah razı olsun deyin,
2.tedavim için sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına alsın deyin yeter canım
Kaç çıktı insülin cnm glukoz olarak mı geçiyo. Kolestrol fln ? Cnm fsh biraz yüksek ama halledilr cnm üzülme. . Hangi dra gidiosunuz
canım şimdilik bi gidin muayene olun doktorun da bi fikrini alın derim ben.Zaten Ankaraya uzak değilmişsiniz.Eğer ameliyat gerekli derse duruma göre karar veririsiniz hemen mi olacaksınız yoksa bekleyecekmisiniz.Ama giderseniz en azından sizin surumunuzda ameliyat şartmı varikosel ne derece etkiliyor fikriniz olur.Biz şubatta gittik mesela ama haziranda anca ameliyat olacak.hemen olamadık yani.siz eşinle konuşup ona göre bi karar verirsiniz.Gittiğiniz doktorlar ameliyata gerek yok dese bile bence inanmayın.Çünkü onlarda varikosel ameliyatı konusunda görüş birliği sağlayabilmiş değiller.Herkes başka bişey söylüyo.Biz de şaşırıyoruz bu durumda.Sizin de inşallah ameliyatla çözülcek bi durumdur canım
canım siz mi hazıranı bekledınız amewlıyat için yoksa doktor mu hazırana gun verdı amelıyat ıcın
valla ağzından bal damlıyor canım bir kız bir oğlan ikiz kuzular benimde eşiminde hayali.
geçen dedimki sen oğlanla gider arabayı yıkatırsın gelirsin kapıya bende kızla süslenir inerim sonra gezmelere gideriz dedim.gülüyor eşim hoşuna gitti.
ayyy daha ne hayaller.rabbim hepsini gerçekleştirir inşallah.
valla bende merkeze gidiyorum herkes elinde çantalar bavullar nerelerden geliyorlar.hele geçen yurt dışından gelmiş bir aile.
hep diyoruz eşimle büyük nimet diye.arabayla evden 15-20 dk ya gidiyoruz biz.otobüsle ters biraz o da 45 dk-1 saati bulur en fazla.inşallah sizinde son uğraşlarınız olur canım.2015 de hepimiz doğuralım yavrularımızı inşallah.
saolsın canım.teşekkür ederim.rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah.hayırlısıyla anne baba olmayı nasip etsin bizlere.
ankarada genart tüp bebek bebek merkezinde tedavi görüyoruz.eşimin doktoruda orda. varikosel ameliyatı orda oldu.
ben ilk tedaviyi orda gördüm.2.ciyi de inşallah yine ayı merkezde yaptırcaz.
bizimde 2.tedavimizde pgt yapılacak canım.biz merkezden çok memnunuz.pgt konusunda iyi diye duydum.zaten merkezin sahibi karı koca doktorlar.bey genetik uzmanı (prf.dr volkan baltacı)eşide merkezde kadın doğumcu.ben güveniyorum merkeze.y delesyon olunca pgt si iyi olan bi merkez istiyorum, bizde 1,2 çıkış var ama morfolojisine bakılamıyor az olduğundan. Dr da istanbul da biz uşakta nolcak bakalım
Hasi canım haziran sizin ayınız olsun.ameliyatınız çok iyi geçsin.güzel günler gelsin.İnşsllah canım ya bak benide heyecanlandırdın şimdi.Bize de nasip olur inşallah o aşamalara gelmek.Eşime diyorum şu spermler bi çıksın da ben kendimi paralarım tüp bebek yapalım diye.Beni de iyileştirsinler bir an önce anne olayım diye.Benim tedavim de inşallah çabucak sonuçlansın spermcikler de çıksın da bir an önce kavuşalım yavrularımıza.Sabırla ve dualarımızla inşallah canım o günleri de görmek nasip olur.Bakalım belki denk geliriz canım orda.Ben de öpüyorum canım Allaha emanet ol.Yardımların için her zaman duacıyım sana
bizde çantalı bavullu gidenlerdeniz malesefbunada şükür ne diyelim.bazen eşim diyor ankaraya tayini isteyelim ama ben istemiyorum.çünkü okadar soğuğa dayanamam.ben sıcak kadınığım.ankaranın ayazını eşim microtese olurken ocak ayında yedim ve çok üşüdüm.
eeeeeee ne diyelim bekle bizi 2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?