Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

halk gününü sekreteri demişti ama ben detaylı sormadım.yooook ben celallettin peruya hiç iyi demedim.neyse onu yazdım canım.selahattin çayanada dikkat edersen şimdiye kadar yazmadım.olurda bir aksilik yaşarsam onuda söylerim diye.inan hiç yaşamadık.neyse o.sana umut varsa söyler.mesela bize sizde normal çıkış olmaz zaman kaybı ama allah dilersede olur dedi.öyle hemen microtesede yapmıyor.istesende yapmıyor.hormonlar normal değilse önce onları halledelim diyor.ama normal çıkış olursada size onuda söyler.eşim muayenesini çok beğendi.hem yatarak hemde ayakta muayene ediyor.çok afedersin ama testis kıvamına kadar bakıyor ultrasonla.inan hiçbirşey kaybetmezsin.burda yeni doktorcuğuma üzülenler bile vardı.ama kendilerine üzülmüyorlar.hala neyin savunulmasını yapıyorlar anlamış değilim.

canım bize selahattin hoca neofortil verdi.içinde folik asit yüksek.buda sperm yapımında etkiliymiş.hem proxede göre daha ucuz.ama proxedde etkil.

Canım bizde de çıkmadı. Inhibin b testi istedi mi bize hoca bitkisel ilaca başlattı

anladım canım..aynı sehırde olanlar sanslı..bızde baska sehırdeyız gelıp gıtmemız gerekecek..inş hazıranda amelıyat olup guzel haberlerınızı paylasırsın burda da sevınırız hep beraber...siz ankara da müfit hoca ya gıdıyosunuz deıl mı?
peki ailelere soyledınız mı???

bende varım :) sayenızde bılgılendım yol gosterdınız tesekkür edrim..dua da ederim cok saolun canlar

Canım bizde de çıkmadı. Inhibin b testi istedi mi bize hoca bitkisel ilaca başlattı

Bizde iğneyle bitkisel ilaca başlıycaz pregly iğnesiydi sanırım bu hafta başlıyoruz çok korkuyorum buda hüsranla biticek diye Rabbim bizi evlatsızlıkla imtihan etmesin😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bizdede hic hücre çıkmadı düşün hiç yok. . Aminn cnmmm amin. Rabbim e dua etmekten başka bişe yok.

İnşallah canım güzel haberler vermek hepimize nasip olsun burda.Gidip gelmek zor olacak tabi ama olsun görelim de şu spermleri onunda bi çaresi bulunur elbet.Bizim 8 sene bitiyor evleneli ve ailelerimiz bilmiyor canım.Ne yaşadıysak biz biliyoruz işte.Maddi manevi tek başımıza kaldırmaya çalıştık.Söylemeyi de düşünmüyoruz.Sanırım onlar bunu hiçbir zaman bilmeyecekler.Zaten bu kadar zaman sonra bilmeselerde olur artık

P aminiform peşkeş incelemesi yatarak ve ayakta spinal solunum derin inspirasyon ve valsalva sırasında pampiniform pleskus en geniş ven çapı solda 2.6 mm ve sağda 1.6 mm ye ulaşmaktadır bulgular solda grade 1 stop tipte varikosel ile uyumludur yazio canım sağ testis volume 6.7 cc sol testis volum u 8.5 cc çıkmış canım.

aminnn canım ...haklısın spermler ortaya cıksında gerısı allahkerım..canım zor olmadı mı nasıl atlattınız..buzamana kadar sormuslardır nasıl ıdare ettınız..bız daha ıkı yıl olmadı evlenelı herkes basımızı yıyo..eşim sadece ailelere soyleyelım dıyo...bizim cocugumuz bıze bu durumu olsa ve soylemesse kızardık soylıyelım dıyo...ama bılmıyorum soylemek ıyı mı olur yoksa kotu mu bılemıyorum..

arkadaslar biz daha celalettin hocaya yeni gittimigimiz icin önce tek tek takip edemedim. hoca ve ersel bey her hastaya mi ayni ilaclari veriyor ve tedavi zamanini ayni olarak mi söylüyor? ve basta söyledigi zamani tam yasayipta sonuc alan oldumu? uzun süredir hastasi olan gene bilir takip ediyordur diye soruyum dedim, bir bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim..

Cnm aslinda farkli ilaclar verdigi oluyor tabiikide ama genelde gidenlerin cognun sebebi benziyor verdigi tedavi seklide ayni olabiliyor degisik verdigi kisiilerde var.
Bize bi sene de ulasiriZ inslh sonuca demisti hamdolsun ki 6 ci ayinda sperm gorduk.ama bu degilki dedigi zamanda olacak cunki allah hocayi bize vesile etmis bizde once allah sonra hocanin sayesinde sperm gorduk darisi hepinze olsun cnm umarim soruna cvp verebilmisimdir.

tesekkür ederim canim tabi soruma cvp vermissin. haklisin hersey bir vesiledir, saten dedimki kendime eger bu doktorla ins güzel sonuclar alirsak ozaman bu doktorun ismini tüm bu sorunu yasayanlara duyurmaya calisicam ins diye... beni sirf düsündüren bize cok iyi konusmustu ama sayilara baktigimda aslinda okadarda iyi degil gibi o biraz kafami karistirdi.. ama nedemisler gec olsun güc olmasin hem yeterki bir düzenle gidiyorlarsa ins hepimizde bir sonuc alacagiz Allahin izniyle...

inşlh güzel sonuçlar alırsın ende herkeslerde...
tabi cnm süresini mevlam bilir celalettin hoca üç aşağı beş yukarı tahmin ediyor zaten tam bilmek (haşa) biz kulların haddi değil..
inanmak çok önemli siz bi yola başlamışsınız önce yaradana sığınıp ardından hocaya güvenip alınan ilaçlarında şifa olması için dua edip yola devam edin yaradan güzel günler nasip eder...inşlh cnm

herkese günaydınnnn
ucubiarada gelmemiş inşlh güzel haberler verir bize perşembe tülaylar ve ardından gidecek diğer arkadaşlardan da güzel haberler alalım
vee burda ki bütün arkadaşların da tedavileri olumlu geçsin....

bende varım :) sayenızde bılgılendım yol gosterdınız tesekkür edrim..dua da ederim cok saolun canlar
rica ederiz canım ne demek.
ben mutlu oluyorum inan.
inşallah hepimiz bu dertten kurtulup bir an önce sağlıklı bebişlerimiz olsun canım.

canım ben geçen dosyamızı düzenlerken ultrason kağıdını attım sanırım.ama bizdede aynen böyle bişeyler yazıyordu.ama sadece solda 2,5 mm yazıyordu.zaten ameliyatı tek taraflı sadece sol taraftan olduk.
sizin üstelik sağdada var biraz.
testislerle ilgli normal boyutta yazıyordu.

belki elle muayenede daha da fazladır.belki ameliyatla çözülecek bir durum bakarsın sizdede çıkış başlayacak.
eğer ameliyatsız ilaçla başlayacaksada çıkış bu varikosel zamanı uzatacaktır canım.
yazık biçok ilaç kullanıyorsunuz iğneler falan.
tavsiyem iyi bir üroloğa gözükmeniz.bu varikosel ve bu raporda yazılanlar bir üroloğun uzmanlık alanı.
hem aklında devamlı soru işaretleri kalacak.varikoseldenmi diye.ne gerek var endişelerle yaşamaya.

hımm birde bizim ilk gittiğimiz doktor(bir özel hastanedeki ürolog) sadece ultrasona bakıp sanmıyorum varikoselden değildir.sorun ciddi olabilir dedi.uzmanlık alanı erkek infertilitesi olan bir doktora daha gözükün isterseniz demişti.
iyiki müfit hocayı bulup birde ona gidip ameliyat olmuşuz.valla canım bu ameliyat bizim hayatımızı değiştirdi.
rabbim sizlerinde hayatını değiştirsin.öyle yada böyle kavuşun inşallah spermlere.

günaydınnn canımmm...
benimde aklım üçübirarada da.inşallah güzel haberler getirecek.rabbim yüzüne gülsün...

ve tüm arkadaşlarımınnn...
mayıs bitiyor cemremcimmm yaaa seviniyorum yeni tedaviye yaklaşıyoruz diye.hepimizin şansı bol olsun.
sizin spermlerde yaz aylarıyla harekete geçsin inşallah.çok kaliteli, hareketli, hızlı olcaklar inşalahhh...

2015 baharında bizimde hayatımızın baharı olurmu ki???:26::26::26::26:
kucağımızda yavrularımızda...

Son düzenleme:
Canimm varikosel mi var şimdi. Bizdede testisler normal yazıyo büyüklükleri fln kaç olması gerekiyo. Burda urolog elle baktı yok dedi anlamadım ki renkli doppler de böyle yazıyo. Biz şimdi sadece bitkisel ilaç kullanio ruz. Cnm esin varikosel ameliyat i mi oldu

valla canım yazdıklarından var gibi.ama ürolog neden öyle dedi bilemedim.

raporda yazılanları birde varikosel topiğine yazsan canım.onlara sorsan bakalım onların ultrasonlarında yazıyormu böyle bişeyler.bende yanıltmış olmayayım.
topik: Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenler

evet eşim aralık ayında ameliyat oldu canım.tek traflı (sol). ve 4 damar bağlandı.

Tamam canım çok sağol bide oraya yaziyim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmm gününüz hayırlı ve güzel geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…