muayane ücreti 250tl diyor mersin ünv de görev alıyomuş hoca halk gününe sordum yok dediler...ama iyi bi doktormuş celalettin hocayada öyle dediler umudum kırıldı dün kendimizi çok kötü hissettik eşimde fatih ünv ye gitti orada tedaviye başladı kan sonuçları falan emar istemiş o doktorda işte 6 aylık ilaç tedavisine başlayacak sol testisden umutluyum demiş doktor bey tadaviden sonra bakacaz demiş
Arkadaşlar Proxeed plus kullanan oldumu hiç ben nette araştırırken gördüm azospermde işe yarıyormu bu ilaç.doktorumuza sordum kullanabilirsiniz ek olarak dedi.Eşim aynı zamanda haftada iki yarım ovitrella yapıyor.
Canım bizde de çıkmadı. Inhibin b testi istedi mi bize hoca bitkisel ilaca başlattıCelalettin hocaya gidiyoruz tam olarak kaç çıktı bilmiyorum insülin direnci var dedi spermiogramdada hiç bişey çıkmadı herşey sıfır g.hücre bile yok😔 hakkımızda hayırlısı artık ne diyim bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım biz bekledik mecburiyetten dolayı.Yoksa doktor hemen yapalım dedi.Benim eşim özel sektörde çalışıyor ve çalıştığı bölümde tek kişi olduğu için işni devredecek kişi bulamıyorlar.O yüzden izin almak çok zor oluyor.Diğer bölümdekiler onun işini yapamadığı için senelik izin bile 1 hafta zor kullanıyorduk zaten.İşte sadece izin yüzünden bekledik bu kadar zaman
bizimde 2.tedavimizde pgt yapılacak canım.biz merkezden çok memnunuz.pgt konusunda iyi diye duydum.zaten merkezin sahibi karı koca doktorlar.bey genetik uzmanı (prf.dr volkan baltacı)eşide merkezde kadın doğumcu.ben güveniyorum merkeze.
bizim sayı 300 bin ama bizimde morfolojiye bakılamıyor canım.5 milyonun altına bakılamıyormuş.ama çok iyi inceliiyorlar.kalitesi gayet iyi dediler.farklı şehirlerde eminim çok zordur.allah kolaylık versin.
hımm bide biz 1 aydır proxeed plus kullanıyoruz.sayı 100 binden 300 bine çıktı.kaliye daha iyi.ileri hareketli yüzdesi arttı.belki sizede faydaaı olur.
Hasi canım haziran sizin ayınız olsun.ameliyatınız çok iyi geçsin.güzel günler gelsin.
bende dualarını aldım yaa ohhh çok mutluyum.
her zaman yardıma hazırım.öptüm canım.
Canım bizde de çıkmadı. Inhibin b testi istedi mi bize hoca bitkisel ilaca başlattı
Canım bizdede hic hücre çıkmadı düşün hiç yok. . Aminn cnmmm amin. Rabbim e dua etmekten başka bişe yok.Bizde iğneyle bitkisel ilaca başlıycaz pregly iğnesiydi sanırım bu hafta başlıyoruz çok korkuyorum buda hüsranla biticek diye Rabbim bizi evlatsızlıkla imtihan etmesin😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım..aynı sehırde olanlar sanslı..bızde baska sehırdeyız gelıp gıtmemız gerekecek..inş hazıranda amelıyat olup guzel haberlerınızı paylasırsın burda da sevınırız hep beraber...siz ankara da müfit hoca ya gıdıyosunuz deıl mı?
peki ailelere soyledınız mı???
bende varım :) sayenızde bılgılendım yol gosterdınız tesekkür edrim..dua da ederim cok saolun canlar
İnşallah canım güzel haberler vermek hepimize nasip olsun burda.Gidip gelmek zor olacak tabi ama olsun görelim de şu spermleri onunda bi çaresi bulunur elbet.Bizim 8 sene bitiyor evleneli ve ailelerimiz bilmiyor canım.Ne yaşadıysak biz biliyoruz işte.Maddi manevi tek başımıza kaldırmaya çalıştık.Söylemeyi de düşünmüyoruz.Sanırım onlar bunu hiçbir zaman bilmeyecekler.Zaten bu kadar zaman sonra bilmeselerde olur artık
arkadaslar biz daha celalettin hocaya yeni gittimigimiz icin önce tek tek takip edemedim. hoca ve ersel bey her hastaya mi ayni ilaclari veriyor ve tedavi zamanini ayni olarak mi söylüyor? ve basta söyledigi zamani tam yasayipta sonuc alan oldumu? uzun süredir hastasi olan gene bilir takip ediyordur diye soruyum dedim, bir bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim..
Cnm aslinda farkli ilaclar verdigi oluyor tabiikide ama genelde gidenlerin cognun sebebi benziyor verdigi tedavi seklide ayni olabiliyor degisik verdigi kisiilerde var.
Bize bi sene de ulasiriZ inslh sonuca demisti hamdolsun ki 6 ci ayinda sperm gorduk.ama bu degilki dedigi zamanda olacak cunki allah hocayi bize vesile etmis bizde once allah sonra hocanin sayesinde sperm gorduk darisi hepinze olsun cnm umarim soruna cvp verebilmisimdir.
inşlh güzel sonuçlar alırsın ende herkeslerde...tesekkür ederim canim tabi soruma cvp vermissin. haklisin hersey bir vesiledir, saten dedimki kendime eger bu doktorla ins güzel sonuclar alirsak ozaman bu doktorun ismini tüm bu sorunu yasayanlara duyurmaya calisicam ins diye... beni sirf düsündüren bize cok iyi konusmustu ama sayilara baktigimda aslinda okadarda iyi degil gibi o biraz kafami karistirdi.. ama nedemisler gec olsun güc olmasin hem yeterki bir düzenle gidiyorlarsa ins hepimizde bir sonuc alacagiz Allahin izniyle...
rica ederiz canım ne demek.bende varım :) sayenızde bılgılendım yol gosterdınız tesekkür edrim..dua da ederim cok saolun canlar
canım ben geçen dosyamızı düzenlerken ultrason kağıdını attım sanırım.ama bizdede aynen böyle bişeyler yazıyordu.ama sadece solda 2,5 mm yazıyordu.zaten ameliyatı tek taraflı sadece sol taraftan olduk.P aminiform peşkeş incelemesi yatarak ve ayakta spinal solunum derin inspirasyon ve valsalva sırasında pampiniform pleskus en geniş ven çapı solda 2.6 mm ve sağda 1.6 mm ye ulaşmaktadır bulgular solda grade 1 stop tipte varikosel ile uyumludur yazio canım sağ testis volume 6.7 cc sol testis volum u 8.5 cc çıkmış canım.
herkese günaydınnnn
ucubiarada gelmemiş inşlh güzel haberler verir bize perşembe tülaylar ve ardından gidecek diğer arkadaşlardan da güzel haberler alalım
vee burda ki bütün arkadaşların da tedavileri olumlu geçsin....
Canimm varikosel mi var şimdi. Bizdede testisler normal yazıyo büyüklükleri fln kaç olması gerekiyo. Burda urolog elle baktı yok dedi anlamadım ki renkli doppler de böyle yazıyo. Biz şimdi sadece bitkisel ilaç kullanio ruz. Cnm esin varikosel ameliyat i mi oldurica ederiz canım ne demek.
ben mutlu oluyorum inan.
inşallah hepimiz bu dertten kurtulup bir an önce sağlıklı bebişlerimiz olsun canım.
canım ben geçen dosyamızı düzenlerken ultrason kağıdını attım sanırım.ama bizdede aynen böyle bişeyler yazıyordu.ama sadece solda 2,5 mm yazıyordu.zaten ameliyatı tek taraflı sadece sol taraftan olduk.
sizin üstelik sağdada var biraz.
testislerle ilgli normal boyutta yazıyordu.
belki elle muayenede daha da fazladır.belki ameliyatla çözülecek bir durum bakarsın sizdede çıkış başlayacak.
eğer ameliyatsız ilaçla başlayacaksada çıkış bu varikosel zamanı uzatacaktır canım.
yazık biçok ilaç kullanıyorsunuz iğneler falan.
tavsiyem iyi bir üroloğa gözükmeniz.bu varikosel ve bu raporda yazılanlar bir üroloğun uzmanlık alanı.
hem aklında devamlı soru işaretleri kalacak.varikoseldenmi diye.ne gerek var endişelerle yaşamaya.
hımm birde bizim ilk gittiğimiz doktor(bir özel hastanedeki ürolog) sadece ultrasona bakıp sanmıyorum varikoselden değildir.sorun ciddi olabilir dedi.uzmanlık alanı erkek infertilitesi olan bir doktora daha gözükün isterseniz demişti.
iyiki müfit hocayı bulup birde ona gidip ameliyat olmuşuz.valla canım bu ameliyat bizim hayatımızı değiştirdi.
rabbim sizlerinde hayatını değiştirsin.öyle yada böyle kavuşun inşallah spermlere.
Canimm varikosel mi var şimdi. Bizdede testisler normal yazıyo büyüklükleri fln kaç olması gerekiyo. Burda urolog elle baktı yok dedi anlamadım ki renkli doppler de böyle yazıyo. Biz şimdi sadece bitkisel ilaç kullanio ruz. Cnm esin varikosel ameliyat i mi oldu
Tamam canım çok sağol bide oraya yaziyimvalla canım yazdıklarından var gibi.ama ürolog neden öyle dedi bilemedim.
raporda yazılanları birde varikosel topiğine yazsan canım.onlara sorsan bakalım onların ultrasonlarında yazıyormu böyle bişeyler.bende yanıltmış olmayayım.
topik: Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenler
evet eşim aralık ayında ameliyat oldu canım.tek traflı (sol). ve 4 damar bağlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?