Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmm gününüz hayırlı ve güzel geçsin inşallah
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmm gününüz hayırlı ve güzel geçsin inşallah
Tamam canım çok sağol bide oraya yaziyim
valla canım yazdıklarından var gibi.ama ürolog neden öyle dedi bilemedim.
raporda yazılanları birde varikosel topiğine yazsan canım.onlara sorsan bakalım onların ultrasonlarında yazıyormu böyle bişeyler.bende yanıltmış olmayayım.
topik: Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenler
evet eşim aralık ayında ameliyat oldu canım.tek traflı (sol). ve 4 damar bağlandı.
kızlar mide bulantısından ölüyorum.şeker hapı alıyorum buda nasıl bir ilaç ya.öldüm bulantıdan
Kuzum geçmiş olsunnnn.. Dikkat et kendine.. Aç camları temiz hava girsin içeriye derinderin nefes al.. Önce burnundan al 10 a kadar say ağzından ver.. 2-3 dk yap iyi gelir inşallah canım..
Varikoselde eğer dr elle muayenede damarda şişlik anormallik farketmiyosa ele gelmiyosa sadece filmde çıkıyosa bu vakalarda ameliyat sadece zaman kaybı olurmuş benim eşimdede çıktı ordan araştırmıştım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğrudur canım olabilir.
yalnız bazende ultrasonda çıkıyor elle muayenede her doktor anlamıyor.bizde öyle oldu nitekim.
ilk doktor sanmıyorm varikoselden değildir çok ciddi bişey yok dedi.
sonraki doktorumuz müfit hoca kesinlikle ameliyat dedi.ve iyikide ameliyat olduk.ameliyattan sonra çıkış başladı bizde.
iyi bir üroloğa gözükmek lazım.her doktor elle anlayamıyor maalesef.ilaçla zaten tedavisi yok varikoselin ameliyat şart.
Sizdeki durumda azospermmiydi fsh hormonlarınız spermiogram testinizde canlı hücre varmıydı çünkü bizde hem hormonlar yüksek hemde germ hücresi yok hemde varikosel var
Sıra UCUBİRARADA kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
UCUBİRARADA canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz Yarın akşama kadar olacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım
bütün camlar açık.zaten her bişey kokuyor.dışarısı bile kokuyor.bu ilaçla ne yaparsan yap geçmiyoooooooooor .bi ara ilaçı bıraktım ama doktor gene verdi.
Neden kullanıyorsun bu ilacı canım??
Cnm 3 ten sonra ameliyat diolar mis sizin 2.5 mm çıkmıştı değilmi 3 derken 3.derece mi kastedilio sizin kaçıncı derece varikoseldi..bizim memleket te iyi bi ürolog yok ki yayaz canım araştır bakalım.
bide bizim azosperm topiğinden ese 44 arkadaşımızın eşide varikoselden yeni ameliyat oldu.bide sor istersen canım.bakalım o ne dicek.
yapabileceğim bişey olurda yine yaz.ok???
Sizdeki durumda azospermmiydi fsh hormonlarınız spermiogram testinizde canlı hücre varmıydı çünkü bizde hem hormonlar yüksek hemde germ hücresi yok hemde varikosel var
Buarada çok sevindim çıkış olmasına darısı bizim başımıza inşallah😇
Hormonlarmz çok yakınmis cnm bizim prolaktin biraz yüksekti 31 den 16 ya düşmüş. Maşallah dahada yükselir inşallah. Darısı bize olur inşallah. .Cnm sizin hocanin mail adresi fln varmi bizim sonucu yollasak cvp verir mi acabaevet canım azospermdi eşim.
ameliyattan önce fsh:7,62 total test:3,66 ydı.hormonlar normal değerdeydi.
3 ayrı testte sperm:SIFIR
kromozon analiznde genetik bir sorun çıkmadı.
aralık ayında ameliyat oldu eşim.tek taraflı (sol).ocakta kontrole gittik ve 50 bin sperm çıkışı oldu.
şuan sayımız 300 bin canım.kalite durumuda gayet iyi.
saolasın canım darısı size olsun.burdaki tüm arkadaşlarıma.
Cnm 3 ten sonra ameliyat diolar mis sizin 2.5 mm çıkmıştı değilmi 3 derken 3.derece mi kastedilio sizin kaçıncı derece varikoseldi..bizim memleket te iyi bi ürolog yok ki yadr elle muayene de bişi var gibi demis ultrason istemisti ultrason da çıkarmı varikosel için sizden sadece doppler mi istediler elle muayene mi cnm
Cnm ben kaan hoca ya mail attim bakalım cvp vericek mi.. çok soru sordum dimi. :) cnm istanbulda mi bu dr soyadı necanım eşim önce özel hastaneye gitti.ultrasonda 2,5 mm sol çıktı (renkli dooplerde).o doktor fazla değil sanmıyorum bundan olsun dedi.ama erkek inf. uzman olan bir doktora gidin demiş.kaan Aydos u önermiş.
sonra ben netten kendi doktorumuzu buldum canım.Müfit hocayı.randevu aldım gittik.
o ultrasona baktı önce sonra muayene etti.elle yapılan muayene her zaman daha önemlidir.bazen ultrasonda net değerler çıkmayabiliyor dedi. bakınca muayeneden sonra 2,5 mm den daha fazla.ameliyat şart, önce kesinlikle teseyi önermem dedi.
o yüzden 3 ten sonra ameliyat şart diye bir kural yok sanırım.çünkü biz ultrason sonucuna göre 2,5 mm ken olduk o zaman.
valla derece için bişey demedi.benimde aklıma geldi bikaç kez sormadım inan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?