Canım seni anlıyorum.. Sen iğneyi tam sokmuyorsun.. Deldiği için deriyi her katmanda tik tik sesler çıkıyor haklısınama tam ve dik sok iğneyi.. Yavaş yavaş sok.. Ondan çıkıyordur ilaç diye tahmin ediyorum.. Bu arada iğne deliklerinin yanına yapman çok akıllıca.. Garanti olur senin için.. Tebrik ediyorumm maşallah halledersin sen o işi
canım iğnenin hepsini sokman lazım yarısını sokup bırakma kas dokusunun içine yapman lazım sen deri altına yapmışşsın büyük ihtimalle o yuzden şişmiştir hepsini sok bi elinle tut iğneyi oynatmadan pistonu biraz geri çek kan gelip gelmediğine bak sonra ilacı sık kan gelsiyse yapma oraya çıkar başka yere sok
Kızlarr yardımm :18: dün iğnelerimi aldım 13 - 14 gün var yumurta toplamaya da teseyede ... ne yapmam lazım çok heycanlıyım... eşime ne yedirmem lazım
,,,, karmaşık duygular içerisindeyizMerhaba canımm.. Kaan hoca alanında iyidir.. Ama bir çok dr var daha.. Ne tarafta oturuyorsunuz bana özelden yaz istersen buradan belirtmek istemiyorsan.. Oralara yakın olanları söyleyeyim sana.. Ama direk tüp bebek diyorsanız ben bahçeci umut tüp bebek emre bakırcıoğlu ve ulun uluğ derim.. Birde eşin için muayene de ne dediler tam olarak sorun nedir bahseder misin? Hormonlar nasıl?
Canım biz Hatay da yaşıyoruz anlayacağın çok uzak memleketleri esimin fsh ı yüksek çıktı doktor gözle görülür bi hormon bozukluğu yok demişti sanırım yirmili yaşlarda atesli bi hastalık geçirmişti azospermi buna baglı olarak oluşmuştur dedi varikoselide var ama doktor bunu yapmanın bi faydası olamayacağını söyledi ileri derecede değilmiş zaten muayenede çıktı bu durum biz ne yapacağımızı bilmiyoruz internetten araştırdık bu iki isme ulaştık burdaki doçent te tüp bebekten.baska sansımız yok dedi sence kime gitmeliyim canım yada ne önerisininiz bizim çevremizde tüp bebek pek olan bişey değil ve kimseye anlatamıyorum bu durumu ne olacak nasıl olacak bilmiyoruz nasıl başa çıkacaz bilmiyoruz
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm...
tatlı heyecanın sonu güzel olsun canım.saraçoğlu nohut kürünü akşam yaptıktan en erken 2 saat sonra kırk kilit kürünü yapın diyordu.birde keçiboynuzu kürü doğal testesteron yülseltici aklında bulunsun.ben arı sütünü tavsiye ediyorum canım.arı sütünü eşim kullanıyor..henüz 2. tese olmadık ama. eşimde belirgin canlılık var canım.bende tese öncesi kırk kilit denicem inşallah.
,,,, karmaşık duygular içerisindeyiz
tatlı heyecanın sonu güzel olsun canım.saraçoğlu nohut kürünü akşam yaptıktan en erken 2 saat sonra kırk kilit kürünü yapın diyordu.birde keçiboynuzu kürü doğal testesteron yülseltici aklında bulunsun.ben arı sütünü tavsiye ediyorum canım.arı sütünü eşim kullanıyor..henüz 2. tese olmadık ama eşimde belirgin canlılık var canım.bende tese öncesi kırk kilit denicem inşallah.
Slm kızlar bende eşime Saraçoğlunun Nohutla kırkkilit kürünü bi hafta önce başladım ne kadar süre yapılacak bi lerinin varmı yada biz erken mi başladık kasım ayında doktorla Randevusu var zaten bütün doktorlar tüp bebek Olur dedi esim azospermi. Ve çözüm.mikrotese yle Sperm bulunursa ancak olacak biz kaan.hocadan randevu aldık oda ayrica kasımda randevu verdi siz hangi doktora gidiyorsunuz
nasıl yapıyoruz canım yaa arı sütü ? nohut kürü ? ben sadece keçi boynuzu yaptım onuda 3 - 4 tanesini yıkayıp 2 su bardağı suda 8 dak kaynatıyorum 10 dakka dinlendirip içiriyorum :/
Canımmm ne yapıyorsunnnnnnnnnn nasılsın?
allaha hamd olsun iyiyim canım sen nasılsın.bu aralar komşularıma takılıyorum.onlarla tahammüllendim.
İyi yapmışsın kafanı dağıtıyorsdundur ne güzel
evet canım.eş dostu epey ihmal etmişim.sen sen nasılsın ne yaptın.
Beeennnn ama payam yok maalesef
payalarım hep tedaviye ye yol parasına gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?