Canım meslektaşım sarah jio benc de harika bir yazar 4kitabi da harika kürk mantolu madonna da cok iyi gerçekten ugur kosari aldim baslayamadim daha peter pan olmeli yi okuyorum su an tavsiye edilirBöğürtlen kişini okudum Mart menesekler ini alicam. Bayıldım bnde böğürtlen kışın a :)) uğur koşar in kitaplarını okuyorum tavsiye ederim. Sabahattin Ali nin kürk mantolu Madonna da çok güzel
70 000 ALIYYÜL AZIYM çekeceğiz İNŞALLAH
Rabbin icin sabret bana allah yeter kitaplari son çıkanlar çok beğeniyorum uğur koşar i bütün kitaplari var bnde..Sinan Akyüz u okudunmu
Canım meslektaşım sarah jio benc de harika bir yazar 4kitabi da harika kürk mantolu madonna da cok iyi gerçekten ugur kosari aldim baslayamadim daha peter pan olmeli yi okuyorum su an tavsiye edilir
Onuda aldım başlamadım cnm incir kuşları mükemmel 1 hafta ağladım okdr etkilendimCanım Piruzebir tek onu okudum.. O da gerçek hayat öyküsü olduğu için o ilgimi çekmişti. Diğer kitapları da güzel zannedersem..
Canım meslektaşım sarah jio benc de harika bir yazar 4kitabi da harika kürk mantolu madonna da cok iyi gerçekten ugur kosari aldim baslayamadim daha peter pan olmeli yi okuyorum su an tavsiye edilir
Onuda aldım başlamadım cnm incir kuşları mükemmel 1 hafta ağladım okdr etkilendim
Bende onu merak ediyordum.. Güzel mi?? Ekleyeyim onuda sipariş listesine hemen :)
Serap sen ben aynı kafadayiz ya cnm.. :))) düşün evde sırada beklyn kitaplar var ben int sitesinden sepete 9 10 kitap ekledim :))
Tatlım napiosun nasıl gidiyo tedaviniz. Dra nezmn goruncksnz. Canimm uğur koşar i kesin oku mükemmel. . Özellikle Allah de ötesini bırak. . Peter pan olmeli kimin kitabi
Bende onu merak ediyordum.. Güzel mi?? Ekleyeyim onuda sipariş listesine hemen :)
Ayy cnmmm çok komik. .:))) bnmde çantada kitap vardr :))). Alışveriş siteleri yerine kitap sitelerinde dolaniyorum :)) kitaplari mi paylasamiorum hiç :)) peter pan ölmeli ye bi bakimFarkettim canımBende dün d&r dan bir sürü kitap seçtim serapın söylediği peter pan ölmeliyi de ekleyip eklememek arasında gidip geldim..
Kitap öyle bir şey ki çok fena oluyor bir süre sonra.. Kopamıyor insan.. Herkes eşinden aldığı ayakkabısını kıyafetini falan saklar aşırıya kacınca haniBen çantamın içine kitap saklıyorum inanki.. Bi kısmı işyerimde dolaplarımda.. Diyor ki bana ben sana bulur getiririm ne istediğini söyle bana.. Hayır diyorum ben alırım Erkek mantığı tutup bana korsan kitap getircek.. Kesinlikle haksızlık bana göre
Canım john verdon polisiye seviyorsan tavsiye ederim tum kitaplarını okudum incir kuşları da harika bende cok aglamistim canım tedavimiz uc aylık menapur igne haftada iki kere spermato toz ve sgplus onlar bitince sperma sivi ama esim yogun calistigi icin cok duzgun kullanamıyor hayirlisi bir ayı doldurduk karaciğer testi verecegiz ve ben abimin bebegi ile mutluyum onun yüzünden ihmal ettim topigi biraz duygularimi tatmin ediyorum her isini gönüllü yapıyorum bu da hem gelinin hem de benim isime geliyor
Cnm bakicm o kitaba.. tatlım inşallah sende bebeğini alican kucağına rabbim hepimize nasip edecek inanıyorum. Canım size hormonlar normal mıydı. Hoca bize sadece bitkisel ilaç verdi iğne yokCanım john verdon polisiye seviyorsan tavsiye ederim tum kitaplarını okudum incir kuşları da harika bende cok aglamistim canım tedavimiz uc aylık menapur igne haftada iki kere spermato toz ve sgplus onlar bitince sperma sivi ama esim yogun calistigi icin cok duzgun kullanamıyor hayirlisi bir ayı doldurduk karaciğer testi verecegiz ve ben abimin bebegi ile mutluyum onun yüzünden ihmal ettim topigi biraz duygularimi tatmin ediyorum her isini gönüllü yapıyorum bu da hem gelinin hem de benim isime geliyor
Serap sen ben aynı kafadayiz ya cnm.. :))) düşün evde sırada beklyn kitaplar var ben int sitesinden sepete 9 10 kitap ekledim :))
Canım aynen katılıyorum ben netten söylüyorum kitaplari ve okula geliyorlar eşim isteyken eve götürüyorum ve kitaplarimi sureli veriyorum arkadaslara cok degerliler benim icin ferah canim hangi ilaclari verdi doktor size siz bizden once gitmiştiniz kontrole hayalimmm seni daha önce takip edemedim sanırım bu benim ayibim sizde Celaleddin hocada misiniz simdi seni de tanidigima coook sevindimFarkettim canımBende dün d&r dan bir sürü kitap seçtim serapın söylediği peter pan ölmeliyi de ekleyip eklememek arasında gidip geldim..
Kitap öyle bir şey ki çok fena oluyor bir süre sonra.. Kopamıyor insan.. Herkes eşinden aldığı ayakkabısını kıyafetini falan saklar aşırıya kacınca haniBen çantamın içine kitap saklıyorum inanki.. Bi kısmı işyerimde dolaplarımda.. Diyor ki bana ben sana bulur getiririm ne istediğini söyle bana.. Hayır diyorum ben alırım Erkek mantığı tutup bana korsan kitap getircek.. Kesinlikle haksızlık bana göre
Canım testesteron düşük ilkine göre daha da dustu fsh lh üst sınırda inhibin b 46 bir de d vitamini ignesi verdi doktor ama onu daha kullanmadi esim:26:Cnm bakicm o kitaba.. tatlım inşallah sende bebeğini alican kucağına rabbim hepimize nasip edecek inanıyorum. Canım size hormonlar normal mıydı. Hoca bize sadece bitkisel ilaç verdi iğne yok
cnm sizinle durumumuz benzerdi yanlış hatırlamıyosam. hatta randevu alıp gidileceğini sen yazmıştn. direk hastaneyi ara demistin. Allah razı olsun. cnm bizim henüz 2 aya yaklaştı. sıvılardayız. agustos başları gibi kontrole gitcz. %17 germ hücremiz vardı. başkada bişey yok. merak ettiğim ilaçları ilk üç ay kullandıktan sonra sizde ne gibi değişiklik oldu cnm. bir gelişme varmı.....Kızlar uzun zamandır giremiyorum topiğe sebebi ise abimin bebegi tum zamanım onunla geçiyor allahtan gelin cok tembel de bebekle hep benim ilgilenmemden rahatsız olmuyor bende böylece kendimin olnasa da bebekli olmanın nasıl bir duygu olacağını anlamaya çalışıyorum tabi içimde ne depremler oluyor anlatamam okulda sene sonu yoğunluğu vakit bulamadım ama sizleri hem özledim hem merak ettim yarım saatlik bir aram var sizleri arastiracagim biraz bize gelince menapur igne ve ersel beyin ilsclarina devam pek düzgün kullanamıyor eşim cok yogun çalışıyor o da hakkımızda hayırlısı haftaya karaciğer fonksiyon testi verecegiz
Canım aynen katılıyorum ben netten söylüyorum kitaplari ve okula geliyorlar eşim isteyken eve götürüyorum ve kitaplarimi sureli veriyorum arkadaslara cok degerliler benim icin ferah canim hangi ilaclari verdi doktor size siz bizden once gitmiştiniz kontrole hayalimmm seni daha önce takip edemedim sanırım bu benim ayibim sizde Celaleddin hocada misiniz simdi seni de tanidigima coook sevindim
Canım hiiiç önemli değil.. Biz celalettin hoca da deiliz. Selahattin hocadayız.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.. Bir şekilde dr.larımızı vesile kılsın bebeklerimize ulaşmamız için.. Doğru yolu göstersin Rabbim.. Bende takip edememiştim bu yüzden sende kusura bakma lütfenn.. Seni tanıdığıma bende çoook sevindim canımm benim..
Aslında kısa süre bende sizin meslektaşınızdımmm
Bir dönem bende dersanede ders verdim canım.. Lise düzeyi matemetik yaklaşık 1 buçuk yıl kadar..Meslektaş deyince bakayım dedim sende öğretmenmişsin.. Canım öğretmenlerimm benimmmm..
Bnde varım şimdiden söyliyim cnm :)) 70000 mi okunmaliymis cnm
Canım hatırlıyorum bizim de daha uc ay dolmadi ondan once farkli iki hap kullandık bir ay spermatosid cikti son testtecnm sizinle durumumuz benzerdi yanlış hatırlamıyosam. hatta randevu alıp gidileceğini sen yazmıştn. direk hastaneyi ara demistin. Allah razı olsun. cnm bizim henüz 2 aya yaklaştı. sıvılardayız. agustos başları gibi kontrole gitcz. %17 germ hücremiz vardı. başkada bişey yok. merak ettiğim ilaçları ilk üç ay kullandıktan sonra sizde ne gibi değişiklik oldu cnm. bir gelişme varmı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?