İstiyoruz ama yapamıyoruzz canımmm ne yapalım.. Bir gün bebişlerimizle gideriz inşallah..
Ne yapayım canımm çalışıyorum.. Bir yandan kitap okuyup diğer yandan dizi izliyorum evde de.. Bayağıdır bu moddayım.. Ders çalışmam ama kitap okurummm işteNamaz kılıp dua ediyorumm sizler için hepiniz için.. Yemek ve uyku.. Gezmiyorumm bu aralar nedenini bilmediğim şekilde gezme eylemini kaldıramıyorumm.. Sanırım işyerinde yorulup eve gidince kendi halime kalmak istiyorum ve gezmek yoracağından gezmekten vazgeçiyorumm
İnşALLAH canım.Bebişlerimize deniz simiti alırız onlarla birlikte havuza denize gireriz ne güzel olur değil miiii
Kız seninle takılır.Oğlan babası ile beraber yüzer
Ahhh ahhhhh hayaller böyle işte canım
Rabbim bizi hayallerimize kavuştursun tez zamanda inşALLAH
Cnm napion bakim :)))) hangi kitabı okuyosun
Ben de kitap okumayı çok seviyorum Zülfü Livaneli nin seranad ini okumuştum bnde. Kardeşimin hikayesini de aldım baslayamadim. :)) napim cnm okula git gel tatile az kaldı işte öyle çok şükür bugunumuzeÇalışıyorummm canımmm şuan biraz sakinim yazabiliyorum size.. Ben livanelinin Kardeşimin Hikayesini okuyorum şuan.. Bitiririm herhalde akıcı çünkü güzel çok başarılı bir kitap.. Kesinlikle tavsiye ederimm..
Sen nasılsın neler yapıyorsun canımmm
Ben de kitap okumayı çok seviyorum Zülfü Livaneli nin seranad ini okumuştum bnde. Kardeşimin hikayesini de aldım baslayamadim. :)) napim cnm okula git gel tatile az kaldı işte öyle çok şükür bugunumuze
Ohyyyy biz onlara kuğu şeklinde simitte alırızz boynuna sarılırlarpıt pıt pıt ayaklarıyla suyun üzerinde köpürcük çıkartırlar.. Ellerini emerler kesinnnnn (bütün bebekler suya dokununca elini ağzına götürüyor tadına bakmak için )
Bbabaları da oğullarıyla vuuuuuuvvvv gemi geliyor gemi gidiyor oyunları oynarlar
Ördek suya daldı zil çaldııııı derizz.. Hop başımızı suya sokar hemencik çıkartırızzz
Ahh Allahımmm inşallahhhhh inşallahhh nasip etttt
Hocayla görüştük kızlar allahın izniyle çok umutlu konuştu rabbimin izniyle olacak bu iş dedi :)) rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Ayyyy kız ALLAH seni ne etmesin emiiii
Gül gül öldüm valla bugün sayende
ALLAH razı olsun senden
Rabbim nasip kısmet ettikten sonra hepsini yaşayacağız teker teker canım.
Kendi çocukluğumuzda yapamadığımız şeyleri yaşatacağız İNŞALLAH
Böğürtlen kişini okudum Mart menesekler ini alicam. Bayıldım bnde böğürtlen kışın a :)) uğur koşar in kitaplarını okuyorum tavsiye ederim. Sabahattin Ali nin kürk mantolu Madonna da çok güzelEvet canımm.. Çok şükürrr.. Ben de henüz serenadı okumadım ama çok güzel olduğuna eminim onunda... Böğürtlen kışını da okumalısınnnnn...
Bizim duygularımıza yakın duygular paylaşılmış o kitapta da.. Sarah Jio.. Çok severim kitaplarını.. Seviyorsan kitap okumayı Sarah'ın kitaplarını oku derim...
Böğürtlen kişini okudum Mart menesekler ini alicam. Bayıldım bnde böğürtlen kışın a :)) uğur koşar in kitaplarını okuyorum tavsiye ederim. Sabahattin Ali nin kürk mantolu Madonna da çok güzel
Rabbin icin sabret bana allah yeter kitaplari son çıkanlar çok beğeniyorum uğur koşar i bütün kitaplari var bnde..Sinan Akyüz u okudunmuBende livaneliden sonra Yarmur sonrası.nı okuyacağım.. Sırada o bekliyor.. Madonnayı okudumm çook güzeldi..Uğur koşarın da Allah de ötesini bırak yalnız onu okudum ama Allah için sabretmek de var onu da merak ediyorumm.. O da sırada bekliyor..
Yeni dua ne olcak belli mi
eşimdede azosperm var 3 yıllık evlyız sebebi kilinefelter sendrumu var kromozam bozuklugu var bzm gbı olanlar var mı
Aslıhikmet için okunacak diye gözüküyor listede canım.
Yeni dua ne olcak belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?