Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bende öğretmen değilim ama milli eğitim müdürlüğünde memurum
Sizin başınızdayım yani
Ama buraya gelenler bana hocam diyorlar.Dil alışkanlığı herhalde

Tabikiii... Ben kitapkurdu topiğine yeni katıldım ama bundan sonra sık sık yazarım.. Seni ekledim.. Paylaşımlarımı görürsün benim cnm.
Bende bekliyorum tavsiyelerinii mesela ekledim bile peter pan ölmeli yi çooktaan

Canım hatırlıyorum bizim de daha uc ay dolmadi ondan once farkli iki hap kullandık bir ay spermatosid cikti son testte

cnm inşallah güzel sonuçlar görürüz iyi gelişmeler olur. benimde eşim sıvıları düzenli kullanamıyor. saatini 1 saat falan geçiriyor. dün gece saat ikiye geliyordu hıçkıra hıçkıra ağlamaktan uyuyamadım ilaçlarına dikkat etmiyosun diye. süraklı msj atıyorum ilaç saatini, suyunu ilacını çıkarıp kendim veriyorum hele antibiyotik kullanırken kalem kagıt elimde ilaç saati takibi yapmaktan, yan etkilerden korkmaktan bi hal oldum düsün daha 2 ay böyleyiz rabbim tez zamanda cümlemize sifa versin

Canım yanlarında taşımaları zor is saatleri değişkenlik gösteriyor onlar için de zor allah hepimize yardim etsin iki ay sonra kontrole gidicez bizde siz karaciğer testlerinizi taptirdiniz mi

Cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun. .sizin hormonlariniz nasıldı tedavi oluomusunz

hormonlarıda cok yüksekti hormon tedavısi gördü testisleri gelşmemiş devleteki doktorla ugrasmayn deyp gonderdi kaan aydostan randövü aldık agustos aynda ılk goruşmemiz olcak rabbim herkesn yardmcısı olsun

hormonlarıda cok yüksekti hormon tedavısi gördü testisleri gelşmemiş devleteki doktorla ugrasmayn deyp gonderdi kaan aydostan randövü aldık agustos aynda ılk goruşmemiz olcak rabbim herkesn yardmcısı olsun

Bizde aynıyız canımm.. Rabbim yardımcımız olsun inşallah..

çok sevindimmm bende çok seviyorummm
çocukların icinde evlat hasreti cekiyoruz anneleri gelince onlari opmelerini sarilmalarini görüyorum bir yandan da ogrencilerimi evladım yerine koyuyorum ve şanslı olduğumu düşünüyorum Allahım hepimize ogrencileriniz gibi akıllı saglikli hayırlı evlatlar versin

Canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sakın moral bozma ve dua et

O duyguya benim de kapildigim cok oluyor. . Birtek cocuklara deil kuzrnlerime ve arkadaşlarıma da cok anac davranmaya basladim.. sende sanslisin onlarda cok şanslilar canimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sizin çıkış olmaması genetik bi bozukluktanmi anladgm kadaryla bizde genetik testler imiz i yaptrdi k sonuç çıkmadı. . Canım rabbim in izniyle hersey olur aminnn..

saol canım dualarmz herkeze rabbim önce bekleyen herkese snra bna versin yeterki versn evlatsz bırakmasn

Kk de mi bu topik cnm

Fsh ve lh yüksek mi tam olrk kaç. . Testestern kaç olmali cnm mesela bizim 3.89 düşükmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…