Canım hiiiç önemli değil.. Biz celalettin hoca da deiliz. Selahattin hocadayız.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.. Bir şekilde dr.larımızı vesile kılsın bebeklerimize ulaşmamız için.. Doğru yolu göstersin Rabbim.. Bende takip edememiştim bu yüzden sende kusura bakma lütfenn.. Seni tanıdığıma bende çoook sevindim canımm benim..
Aslında kısa süre bende sizin meslektaşınızdımmm
Bir dönem bende dersanede ders verdim canım.. Lise düzeyi matemetik yaklaşık 1 buçuk yıl kadar..Meslektaş deyince bakayım dedim sende öğretmenmişsin.. Canım öğretmenlerimm benimmmm..
Canım yeni meslektaşım aynen katılıyorum onemli olan şifa bulmamız allah hepimizin yüzünü güldürecek sonunda artik kitap paylasimlarini bekliyorum bende ferahla konusmanizi gorunce dayanamadım kitap denilince akan sular duruyor
Bende öğretmen değilim ama milli eğitim müdürlüğünde memurum
Sizin başınızdayım yani
Ama buraya gelenler bana hocam diyorlar.Dil alışkanlığı herhalde
Canım hatırlıyorum bizim de daha uc ay dolmadi ondan once farkli iki hap kullandık bir ay spermatosid cikti son testte
Sayı olarak birşey demedi ama bu sayı kadar çekilse fena olmaz hani
Bnde varım şimdiden söyliyim cnm :)) 70000 mi okunmaliymis cnm
beni de unutma Tülaycımmm ekle olur muu
cnm inşallah güzel sonuçlar görürüz iyi gelişmeler olur. benimde eşim sıvıları düzenli kullanamıyor. saatini 1 saat falan geçiriyor. dün gece saat ikiye geliyordu hıçkıra hıçkıra ağlamaktan uyuyamadım ilaçlarına dikkat etmiyosun diye. süraklı msj atıyorum ilaç saatini, suyunu ilacını çıkarıp kendim veriyorum hele antibiyotik kullanırken kalem kagıt elimde ilaç saati takibi yapmaktan, yan etkilerden korkmaktan bi hal oldum düsün daha 2 ay böyleyiz rabbim tez zamanda cümlemize sifa versin
Gerçekten ne cokmusuz ben de matematik ogretmeniyim ve tüm meslektaslarimi çok seviyorumHocamm seni seviyoruzzNe çokmuşuzzz
Gerçekten ne cokmusuz ben de matematik ogretmeniyim ve tüm meslektaslarimi çok seviyorum
Cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun. .sizin hormonlariniz nasıldı tedavi oluomusunz
hormonlarıda cok yüksekti hormon tedavısi gördü testisleri gelşmemiş devleteki doktorla ugrasmayn deyp gonderdi kaan aydostan randövü aldık agustos aynda ılk goruşmemiz olcak rabbim herkesn yardmcısı olsun
çocukların icinde evlat hasreti cekiyoruz anneleri gelince onlari opmelerini sarilmalarini görüyorum bir yandan da ogrencilerimi evladım yerine koyuyorum ve şanslı olduğumu düşünüyorum Allahım hepimize ogrencileriniz gibi akıllı saglikli hayırlı evlatlar versinçok sevindimmmbende çok seviyorummm
hormonlarıda cok yüksekti hormon tedavısi gördü testisleri gelşmemiş devleteki doktorla ugrasmayn deyp gonderdi kaan aydostan randövü aldık agustos aynda ılk goruşmemiz olcak rabbim herkesn yardmcısı olsun
çocukların icinde evlat hasreti cekiyoruz anneleri gelince onlari opmelerini sarilmalarini görüyorum bir yandan da ogrencilerimi evladım yerine koyuyorum ve şanslı olduğumu düşünüyorum Allahım hepimize ogrencileriniz gibi akıllı saglikli hayırlı evlatlar versin
Canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız sakın moral bozma ve dua et
Kk de mi bu topik cnmTabikiii... Ben kitapkurdu topiğine yeni katıldım ama bundan sonra sık sık yazarım.. Seni ekledim.. Paylaşımlarımı görürsün benim cnm.
Bende bekliyorum tavsiyelerinii mesela ekledim bile peter pan ölmeli yi çooktaan
Kk de mi bu topik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?