Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm sizin çıkış olmaması genetik bi bozukluktanmi anladgm kadaryla bizde genetik testler imiz i yaptrdi k sonuç çıkmadı. . Canım rabbim in izniyle hersey olur aminnn..

evet canım genetik bi hastalık xxy li bu yuzdn testisli kücük kıllanma yok göguslerd braz buyukluk bunlar kilinefelter sendrumunun belırtıleri insallah sizin sncnzda bısey cıkmaz genetık azospermin tedavisi en zor olanı

Peki canım siz hangi aşamaları geçirdiniz doktorlar bize tese yöntemini öneriler zaten.baska sansımız yok çünki testlerde hiç Sperm çıkmadı hatta adanada bi doçent mikrotese önerdi ama biz emin olamadık siz hep mersinde mi tedaviyi sürdürecwksiniz tüp bebek içindeki orda olacaksınız rabbim şifa versin Size cnm

Hayir canm mersinde tedavi olacagiz.. umut var mi yok mu ne diyeceklerse ona göre tese olacağız istanbulda. Emre bakircioglunda olmak istiyor esim.

Hayir canm mersinde tedavi olacagiz.. umut var mi yok mu ne diyeceklerse ona göre tese olacağız istanbulda. Emre bakircioglunda olmak istiyor esim.
cnm yaa çok soru soruyorum kusuruma bakma olurmu çünki çevremizde bilgi alabileceğim kimse yok sizdeki sorunda bizdekiyle aynımı biz genetik testi de yaptık temiz çıktı ama gittiğimiz dört ayrı doktorda bize tedavi olmadan direk mikro tese önerdi. Ve doğal yolla çocuk sahibi olmamızı imkansız olduğunu söyledi bizde bide kaan hocaya görünelim dedik oda taaa kasımda sizin gördüğünüz. tedavi nedir ne zamandır devam ediyorsunuz ama en önemlisi cnm bunları yaparken nasıl bi ruh halindesiniz biz eşimle karmakarışık bi haldeyiz daha dört ay önce öğrendik ve nasıl başa çıkacağmızı bilmiyoruz

Canım inşallah iyi çıkar.amin..Sağol. . Rabbim sizede şifa versin allah im yardmcmZ olsun

Arkadaşlar eşimle konuştuk ve cumartesi test vermeye karar verdik bir buçuk ay oluyor aslinda erken ama gelişme var mı çok merak ediyoruz bakalım kısmet inşallah güzel bir sonuç alabiliriz

Hormonlarimiz cikinca bugun hocayla tekrar görüşmeye gittik haftada 2 gun pregnyl tam doz, 2 gün menagon olarak ayarlama yapti cok guzel sohbet ettik. Ersel beyden ilaclarimiz gelecek ersel bey esime et ve yumurta yeme dedi. 2 ay sonra tekrar gidicez inşallah daha iyi sonuçlar almak nasip olur :)

Canım malesef bir cok kez sorun yasadik ama atlattik cok şükür. Bana bu konuyu konusmak istemiyorum dedi 2 yil boyunca tedaviye baslayalim demesini bekledim. Benim psikolojim zaten bozuluyor tersi olmasi zaten mümkün deil bu durumda.. (çocuk dusunmeyenler istisna) çünkü bir bebegimin olmasi benim hep hayalimdii..

Ama eşimin durumu cok daha kötü tabi psikolojik olarak.. emre bey de aynen bize tek cagreniz tese dedi. Ama ben yinede tedavi için cabalama taraftariyimm ve bitkisellere güveniyorum. Bitkisellerle düzeleceğine en azindan birseyler olabileceğine inanıyorum. . Bizimde genetikte sorun çıkmadı ama kabakulak gecirmis eşim. Kayinvalidem daha yeni hatirliyor. Esim havale gecirmis vs.. agir igneler yapilmis peniciln penadur gibi. Ve esim o ilaclardan sonra da bayilmis.. kayinvalidemin çözümu onu hastaneden cikartip agacin dibine oturtup ayran icirmek olmus. Rabbimin takdiri bu kimseyi suclamak dogru degil. Ama bir bebek dunyaya getireceksek biraz sorumluluk alip hayatta nerede oldugumuzu bilmemiz gerekiyor sanirim. Bir insan ben bu hayata yetebiliyorum bir çocuğu buyutebilirim deyip sonra o çocuğu Allahtan istemeli. Sadece cogalmak icin dogmamali cocuk. Yoksa aman cocuk bayildi ayran icsin ayilir birsey olmaz demekle oluyormuş işte. Neyse konustukca geriliyorum ben en iyisi bu kadarla yetineyim şimdilik. Rabbim bize hayirlisiyla buyutebilecegimiz evlat nasip etsin.. Saglikli huzurlu ve mutlu olacaksa olsun insallah. hayirli olsunnn.

Canım biz 24 nisanda gittik testte hücre bile çıkmadı % 100 lökosit çıktı. Doppler da solda 2.6 mm sağda 1.6 mm varikosel çıktı .. Inhibin b testi sonucunu mayısta aldik oda 67 cikti. Kromozom testlerinin sonuçları çıkmadı daha.inşallah onlarda iyi çıkar. Eşim istanbul dan sonra hormon testi yaptrdi ilaca başlamamistik daha prolaktin 31 den 16 ya düşmüş. E2 22 dn 19 a düşmüş diğerleri normaldi yine.. hoca bitkisel ilaç verdi sadece igne vermedi 2 kapsül 2 sivi ilaç ..içeriklerinde at kestanesi oğul otu serbetci otu çuha çiçeği sarımsak var .. sıvı larda birinde propolis var öyle işte cnm celalettin hoca 3 ay kullanın dedi. Ilaclari gönderen bey 1 ay sonra test yapın dedi. Celalettin hoca ya kan testi hormon testi ve Biyokimya testi sonuçlarını yolladık eşim ariyck hocayı.. bugunumuze çok şükür Rabbim bundan daha güzel günler görmeyi göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…