- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Kk de mi bu topik cnm
Cnm sizin çıkış olmaması genetik bi bozukluktanmi anladgm kadaryla bizde genetik testler imiz i yaptrdi k sonuç çıkmadı. . Canım rabbim in izniyle hersey olur aminnn..
evet bende eşime yapıyorum iğneleriiiBen iğne yapabiliyorsam herkes yapabilir arkadaşlar cesur olun
şu anda androloji derneği başkanı prof dr selahattin çayana gidiyoruz.yaklaşık 5 ay oldu canım.kendisinden çok memnunum.şimdilik olumsuzluk yaşamadık.canım bu tür kürler bayağı yapılması gerekiyor.ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum.ama saraçoğlu süre ilgili bir şey demedi. yada ben unuttum.bilen varsa yardımcı olur.[ /QUOTE]
Peki canım su ana kadar doktorda hangi aşamaları geçirdiniz tüp bebek denemesi yaptınız mı
Peki canım siz hangi aşamaları geçirdiniz doktorlar bize tese yöntemini öneriler zaten.baska sansımız yok çünki testlerde hiç Sperm çıkmadı hatta adanada bi doçent mikrotese önerdi ama biz emin olamadık siz hep mersinde mi tedaviyi sürdürecwksiniz tüp bebek içindeki orda olacaksınız rabbim şifa versin Size cnmRabbim şifa versin inşallah... Biz mersinde selahattin hocaya gidiyoruz.. Size de çok uzak değil kendisi tese de yapıyor.. Bir değerlendirin.. Ama direkt tese yaptıracğız diyorsanız daha önce de dediğim gibi umut tüp bebek diyorum ben..
Peki canım siz hangi aşamaları geçirdiniz doktorlar bize tese yöntemini öneriler zaten.baska sansımız yok çünki testlerde hiç Sperm çıkmadı hatta adanada bi doçent mikrotese önerdi ama biz emin olamadık siz hep mersinde mi tedaviyi sürdürecwksiniz tüp bebek içindeki orda olacaksınız rabbim şifa versin Size cnm
cnm yaa çok soru soruyorum kusuruma bakma olurmu çünki çevremizde bilgi alabileceğim kimse yok sizdeki sorunda bizdekiyle aynımı biz genetik testi de yaptık temiz çıktı ama gittiğimiz dört ayrı doktorda bize tedavi olmadan direk mikro tese önerdi. Ve doğal yolla çocuk sahibi olmamızı imkansız olduğunu söyledi bizde bide kaan hocaya görünelim dedik oda taaa kasımda sizin gördüğünüz. tedavi nedir ne zamandır devam ediyorsunuz ama en önemlisi cnm bunları yaparken nasıl bi ruh halindesiniz biz eşimle karmakarışık bi haldeyiz daha dört ay önce öğrendik ve nasıl başa çıkacağmızı bilmiyoruzHayir canm mersinde tedavi olacagiz.. umut var mi yok mu ne diyeceklerse ona göre tese olacağız istanbulda. Emre bakircioglunda olmak istiyor esim.
evet canım genetik bi hastalık xxy li bu yuzdn testisli kücük kıllanma yok göguslerd braz buyukluk bunlar kilinefelter sendrumunun belırtıleri insallah sizin sncnzda bısey cıkmaz genetık azospermin tedavisi en zor olanı
Hayr yaptrmadk cnm her ay yaptrmak gerekiyormu acabaCanım yanlarında taşımaları zor is saatleri değişkenlik gösteriyor onlar için de zor allah hepimize yardim etsin iki ay sonra kontrole gidicez bizde siz karaciğer testlerinizi taptirdiniz mi
şu anda androloji derneği başkanı prof dr selahattin çayana gidiyoruz.yaklaşık 5 ay oldu canım.kendisinden çok memnunum.şimdilik olumsuzluk yaşamadık.canım bu tür kürler bayağı yapılması gerekiyor.ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum.ama saraçoğlu süre ilgili bir şey demedi. yada ben unuttum.bilen varsa yardımcı olur.[ /QUOTE]
Peki canım su ana kadar doktorda hangi aşamaları geçirdiniz tüp bebek denemesi yaptınız mı
canım sizin için hangisi iyiyse rabbim ona yönlendirsin canım.sana şuna git diyemem ama biz doktorumuzdan ŞİMDİLİK çok ama çok memnunuz.o kadar doktor tanıdık ki artık çizgilerini ölçebiliyorum canım.eğer sizde testisler yerinde değilse ve indirlmesi gerekiyorsa sana adana balcalıda prof şaban doran derim.eşim daha önce askerdeyken gatada kordon kısa diye batında bıraktıkları testisleri şaban hoca eşim 27 yaşındayken çok başarılı bir şekilde ikisinide yerine aldı.sonra gaziantepte suzan kadın doğum merkezinde özkan aydın leylek eşimi 2 sene tedavi ettiğini sandık.düşün bu kadın doğumcu.2 yıl böyle kaybettik.sonra tekrar şaban hocaya gittik tabi çok kızdı.sizinle ancak kaan hoca uğraşır dedi ve kaan aydosa gittik.2 yıl tedavi etti.microtesemizi yaptı.elonge spermatid çıktı.şimdiye kadar tek testisi açtığı için kızıyordum ama geçenlerde saraçoğlu bir proğramda microtesede tek testisi açtırın.tıp ilerliyor.tek testis sağlam olsunki ilerde ne olacağı belli olmaz dedi.ve o zaman doğru yaptığını anladım.belkide bu bizim şansımızdı bilemiyorum.teseden 1 yıl sonra kaan hoca gelin microtese yapalım deyince burdan celallettin peru çıktı.birde bunu deneyelim dedik.ama biz bu hatayı daha önce yapmıştık.kadın doğumcuyla acı tecrübe edinmiştik ama akıllanmamışız.dahiliyeciylede 11 ay tedavi olduk.sonu hüsran ve acı deneyim.bir kayıpta burda yaşadık.sonra selahattin çayanı duyduk.ama bu defa işinin ehli ve androlog olmalıydı.artık yıkım yaşamak istemiyordum.acabalarla selahattin hocaya gittik.ama daha önce neden gitmedik diye çok üzüldüm.oysa androloji deneği diye bile yazsaydım hocayı orda görecektim ama insan araştırmayınca göremiyor.
benim deneyimlerim bunlar canım.senin benim düştüğüm hatalara düşmeni istemem.kime gidersen git eğer doktor içine sinmiyorsa ve tedavisinden emin değilsen ve o doktor seni geriyorsa ve bir türlü söylediklerine inanıp doktoruna güvenmiyorsan tedavini uzatma.doktoru sevmek başka ona güvenmek başka.bir doktorun çok konuşmasından ziyade yerinde konuşmasına bak canım.rabbim yardımcın olsun inşallah.sizde sabır ve iman olduktan sonra hangi doktor olursa olsun inşallah başarırsınız.
canım ya rabbim çabalarınızı boşuna Çıkarmaz inşallah biz bu durumu dört ay önce öğrendik On bir aylık evliyiz eşim yirmili yaşlarda ateşli bi hastalık geçirmiş doktor bundan kaynaklı olduğunu söyledi ayrıca testisleri normalden daha küçükmüş dört ayrı yerde Sperm tahlili yaptı sonuç aynı canlı cansız Sperm hücresi bulunamadı biz henüz tedaviye başlamadık kendi memleketimiz dışında adanada baskent hastanesine gittik ama emin olmadık mikrotese dedi doktor tedaviyle olmaz dedi bizde internetten araştırdık kaan hocayı bulduk bize kasıma randevu verdiler bahçeci tıp merkezini aradık istediğiniz zaman gelin dediler eşimin işi ve uzak memlekette olduğumuz için işimizi şansa bırakmak istemiyoruz ama ne yapacağımızı bilmiyoruzcanım sizin için hangisi iyiyse rabbim ona yönlendirsin canım.sana şuna git diyemem ama biz doktorumuzdan ŞİMDİLİK çok ama çok memnunuz.o kadar doktor tanıdık ki artık çizgilerini ölçebiliyorum canım.eğer sizde testisler yerinde değilse ve indirlmesi gerekiyorsa sana adana balcalıda prof şaban doran derim.eşim daha önce askerdeyken gatada kordon kısa diye batında bıraktıkları testisleri şaban hoca eşim 27 yaşındayken çok başarılı bir şekilde ikisinide yerine aldı.sonra gaziantepte suzan kadın doğum merkezinde özkan aydın leylek eşimi 2 sene tedavi ettiğini sandık.düşün bu kadın doğumcu.2 yıl böyle kaybettik.sonra tekrar şaban hocaya gittik tabi çok kızdı.sizinle ancak kaan hoca uğraşır dedi ve kaan aydosa gittik.2 yıl tedavi etti.microtesemizi yaptı.elonge spermatid çıktı.şimdiye kadar tek testisi açtığı için kızıyordum ama geçenlerde saraçoğlu bir proğramda microtesede tek testisi açtırın.tıp ilerliyor.tek testis sağlam olsunki ilerde ne olacağı belli olmaz dedi.ve o zaman doğru yaptığını anladım.belkide bu bizim şansımızdı bilemiyorum.teseden 1 yıl sonra kaan hoca gelin microtese yapalım deyince burdan celallettin peru çıktı.birde bunu deneyelim dedik.ama biz bu hatayı daha önce yapmıştık.kadın doğumcuyla acı tecrübe edinmiştik ama akıllanmamışız.dahiliyeciylede 11 ay tedavi olduk.sonu hüsran ve acı deneyim.bir kayıpta burda yaşadık.sonra selahattin çayanı duyduk.ama bu defa işinin ehli ve androlog olmalıydı.artık yıkım yaşamak istemiyordum.acabalarla selahattin hocaya gittik.ama daha önce neden gitmedik diye çok üzüldüm.oysa androloji deneği diye bile yazsaydım hocayı orda görecektim ama insan araştırmayınca göremiyor.
benim deneyimlerim bunlar canım.senin benim düştüğüm hatalara düşmeni istemem.kime gidersen git eğer doktor içine sinmiyorsa ve tedavisinden emin değilsen ve o doktor seni geriyorsa ve bir türlü söylediklerine inanıp doktoruna güvenmiyorsan tedavini uzatma.doktoru sevmek başka ona güvenmek başka.bir doktorun çok konuşmasından ziyade yerinde konuşmasına bak canım.rabbim yardımcın olsun inşallah.sizde sabır ve iman olduktan sonra hangi doktor olursa olsun inşallah başarırsınız.
cnm yaa çok soru soruyorum kusuruma bakma olurmu çünki çevremizde bilgi alabileceğim kimse yok sizdeki sorunda bizdekiyle aynımı biz genetik testi de yaptık temiz çıktı ama gittiğimiz dört ayrı doktorda bize tedavi olmadan direk mikro tese önerdi. Ve doğal yolla çocuk sahibi olmamızı imkansız olduğunu söyledi bizde bide kaan hocaya görünelim dedik oda taaa kasımda sizin gördüğünüz. tedavi nedir ne zamandır devam ediyorsunuz ama en önemlisi cnm bunları yaparken nasıl bi ruh halindesiniz biz eşimle karmakarışık bi haldeyiz daha dört ay önce öğrendik ve nasıl başa çıkacağmızı bilmiyoruz
Canım aynen katılıyorum ben netten söylüyorum kitaplari ve okula geliyorlar eşim isteyken eve götürüyorum ve kitaplarimi sureli veriyorum arkadaslara cok degerliler benim icin ferah canim hangi ilaclari verdi doktor size siz bizden once gitmiştiniz kontrole hayalimmm seni daha önce takip edemedim sanırım bu benim ayibim sizde Celaleddin hocada misiniz simdi seni de tanidigima coook sevindim
Gunaydin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?