kızlar eşime ilk iğneyi yaptım :) şifa olsun. Anlatan arkadaşlara teşekkürler
Dün akşam kardeşimin hikayesini bitirdimm.. Gerçekten çok iyiydi. Kesinlikle okumalısınYastayımmmm şimdi 10 gider bu böyle
arkadaşım arı sütünü sabah aç karnına nohut kadar tahta kaşıkla atıp ağzında emip suyla yutuyorsun.zaten yumuşak kıvamlı yutması çok kolay.kahvaltıdan sonra 2 bardak klorsuz suya suya 6-7 kaşık nohut atıp kaynatıyorum 10dk kadar.akşam tekrar nohut suyu yapıyorsun yatacağı zaman kırk kilit çayı yapıyorsun.ben böyle biliyorum.saraçoğlunun sitesine bak istersen canım.kirkilitinde yaprağı olacak dalları değil canım.keçi boynuzuda bir bardak suya 6-7 keçi boynuzu.ama bunların hepsini aynı anda yapma.kür olarak uygula.
Aa bitirdinmi :)) bnde sinan yağmurdan Hz. Mevlana yi okuyorum aşkın gözyaşları serisi :) sonu iyi bitmedi herhlde cnm
Abowwww büyük bir cesaret valla.Brawo sana
Ben araba kullanıyorsam bunu da yaparım değil mi kız
Bundan seni senin adını iğneci kız koydum ona göre
canım ya rabbim çabalarınızı boşuna Çıkarmaz inşallah biz bu durumu dört ay önce öğrendik On bir aylık evliyiz eşim yirmili yaşlarda ateşli bi hastalık geçirmiş doktor bundan kaynaklı olduğunu söyledi ayrıca testisleri normalden daha küçükmüş dört ayrı yerde Sperm tahlili yaptı sonuç aynı canlı cansız Sperm hücresi bulunamadı biz henüz tedaviye başlamadık kendi memleketimiz dışında adanada baskent hastanesine gittik ama emin olmadık mikrotese dedi doktor tedaviyle olmaz dedi bizde internetten araştırdık kaan hocayı bulduk bize kasıma randevu verdiler bahçeci tıp merkezini aradık istediğiniz zaman gelin dediler eşimin işi ve uzak memlekette olduğumuz için işimizi şansa bırakmak istemiyoruz ama ne yapacağımızı bilmiyoruz
canım siz bilirsiniz ama ben microtese için adana başkenti önermem.zamanında epey bir araştırmıştım.kadın infertilitesinde iyidir belki ama erkek için aynı şeyi söyleyemem.mersinde selahattin çayanı size öneririm canım.kasıma kadar en azından selahattin hocaya bir gitseniz.mersin size uzak değil canım.bende tüpbebek için İstanbul ve adana arasında kararsızım.
Günaydınnnnnn canlaarrrrrr
İyi bir kurguydu.. Sonu hakkında yorum yaparsam okuduğunda yönlendirirsin kendini.. Ama şok oldum tabi.. Beklmediğim bir sondu
günaydın kitap kurdu.ben senin kadar okuyamıyorum ama arada okurum.evde bir sürü okunacak kitap var ama okuyacak adam yok.
ben yetiştiremiyorum canım.ne zaman elime kitap alsam ya migrenim tutar ya sinüzütüm tutar.
Canını sıkmadan okumaya çalış canımmm.. Migrenin falan tutunca okumaya zorlama kendini..
canım.az önce 30 pembe diye birini okudum eşi azoserpmiş.rüyasında biri tere yiyin demiş.3 aydır tere yemişler ve kadın hamile.istersen bir oku canım.
Canım bize doktor her ay yaptırın dedi bence yaptırınHayr yaptrmadk cnm her ay yaptrmak gerekiyormu acaba
Sıra ASLIHİKMET kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
ASLIHİKMET canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım
Canım biz 24 nisanda gittik testte hücre bile çıkmadı % 100 lökosit çıktı. Doppler da solda 2.6 mm sağda 1.6 mm varikosel çıktı .. Inhibin b testi sonucunu mayısta aldik oda 67 cikti. Kromozom testlerinin sonuçları çıkmadı daha.inşallah onlarda iyi çıkar. Eşim istanbul dan sonra hormon testi yaptrdi ilaca başlamamistik daha prolaktin 31 den 16 ya düşmüş. E2 22 dn 19 a düşmüş diğerleri normaldi yine.. hoca bitkisel ilaç verdi sadece igne vermedi 2 kapsül 2 sivi ilaç ..içeriklerinde at kestanesi oğul otu serbetci otu çuha çiçeği sarımsak var .. sıvı larda birinde propolis var öyle işte cnm celalettin hoca 3 ay kullanın dedi. Ilaclari gönderen bey 1 ay sonra test yapın dedi. Celalettin hoca ya kan testi hormon testi ve Biyokimya testi sonuçlarını yolladık eşim ariyck hocayı.. bugunumuze çok şükür Rabbim bundan daha güzel günler görmeyi göstersin inşallah
Canım bak bu gün diger müdür yardımcısı arkadaşım bana akıl labirenti diye bir kitap hediye etti cok güzelmiş oyle diyorCanını sıkmadan okumaya çalış canımmm.. Migrenin falan tutunca okumaya zorlama kendini..
Canım eğitim camiası burda toplandık galiba sen almanyada yasiyordun di miBende öğretmen değilim ama milli eğitim müdürlüğünde memurum
Sizin başınızdayım yani
Ama buraya gelenler bana hocam diyorlar.Dil alışkanlığı herhalde
Canım bak bu gün diger müdür yardımcısı arkadaşım bana akıl labirenti diye bir kitap hediye etti cok güzelmiş oyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?