Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
YILLARCA DERMAN ARADIM DERDİME, DERDİM BANA DERMAN İMİŞ...

bu sözü kim söylemiş bilmiyorum ama derdi veren Allah belki de biz katında değerli bir kul olmamızı istiyordur.

Cnm fsh niz biraz yüksek prolaktin iyi bizim daha yüksekti. Lh çok iyi .dr daha iyi bilir tabi.. Rabbim yardmcmZ olsun cnm

Cnm fsh niz biraz yüksek prolaktin iyi bizim daha yüksekti. Lh çok iyi .dr daha iyi bilir tabi.. Rabbim yardmcmZ olsun cnm

aminnnnn :) işallah hepimiz en kısa zamanda sperm çıkışlarını görürüz. normal yada tüp bebek hiç farketmez, bebeklerimizi sağlıklı sıhattli kucağımıza alırız.

Evet normal verilen değerlere göre fsh biraz yüksek ama eşimin durumuna göre beklenenden iyi diye sanırım o şekilde söyledi doktor :)

Amin cnmmm Sizin durumda evet daha fazla çıkar fsh ama çok şükür daha iyi..

arkadaşım.ankara inüversitesi cebecide yaptırılıyor diye biliyorum.biz kaan aydosla tedavideyken orda yaptırdık diye hatırlyorum ama geçmiş zaman unutmuş olabilirim..eşime sorayım odaha iyi biliyor.

tamam canım sorarsan çok menmum olurum birde direk gidip yaptırabiliyomuyuz?

canım tedavin hayırlı olsun size bebeğinizi nasip etsin inşallah.gerçekten rabbim durumu olmayanlara yardım ve merhamet etsin.hesapladım giderleri ortalama 2 000 000 tl yapıyor.durumu olmayan nerden bulup yapacak.yol konaklama ulaşım epey masraf gerektiriyor.rabbim yardımcı olsun.
evet tedaviye başlarken hepimiz heyecanla çıksında para önemli değil diyoruz ama durumu olmayan hiç başlayamıyor maalesef.yani nerdeyse microtese parası kadar ortada dönen para var.tabi tedavi uzayınca tüp bebek parası kadar mebla tutuyor.
seninle şöyle bir durumumuz benziyor.benim eşiminde testisleri 27 yaşındayken indirildi.yani çok geç kalınmış denildi.rabbim yardım etti ve kaan hoca testisin durumu dışardan görüldüğü gibi değil daha iyi dedğinde dünyalar bizim olmuştu.bizde elonge spermatid çıktı ama sperm çıkmış kadar sevindik.eşim kendini tutamayıp ağladığında üzülme şansımız var ya bunu duymayı rabbim bize nasip etmeseydi ne yapardık dedim.elhamdülillah o süreci çabuk atlattık.hep daha kötüsünü düşündük.belki bizim yerimizde bile olmak isteyenler vardır diye.
bizimle aynı gün microtese olan çift vardı korkudan gidip kadınla konuşmadım bile ve kadınla göz göze gelmemek için her ikimizde elimizden geleni yaptık.ama hep merak ediyorum onların çıkmışmıydı diye.
bazen tedavimiz ilerlesin diye yeri geliyor kendime bir tek eşya bile almıyorum inan.bebeğim olursa daha iyisini alırım diye.hele eşim kurban olduğum kendisini o kadar suçlu hissediyorki sanki kendisine ceza veriyor gibi hiçbirşey almıyor.bu psikolojisini ne yaptıysam yenemiyor.ben ona kavgayla birşeyler alırım.sanki bana haksızlık yaptığını düşünüyor gibi geliyor.oysa onu ne kadar seviyorum.kaçtene çocuğum olursa olsun ondan vazgeçebilirmiyim?beni hiç üzmedi.ona benzeyen bir çocoğumun olmasını nasılda arzuluyorum.
rabbim biliyor hiç sabredemiyorum.benim eşimin nesi eksik diyorum başka erkeklerden.oysa o kadar hak etmeyen varki baba olmayı.
yani biz tam aile olmak için daha nelerden vazgeçeceğim diye düşünüyorum.inan şu 10 yıllık evlilik nasıl geçti dersen hep doktor hep hastane hep tedaviyle geçti.her tatil geldiğindeki stresimi anlatamam.çevrenin artık ne zaman yaptıracaksınız söylemleride cabası.sanki ben zamanın geçtiğini bilmiyorum.ama olmuyor.tüplede doğalda olmuyor.evliliğimin ilk yıllarında istemiyorum diyordum ama şimdi açıkça tüplede olmuyor diyorum.tabi asla neden olduğunu söylemiyorum.cahilken sebepler üretiliyomuşta yaş kemale erince artık kimse istemiyorum demeleri yemiyor.belki bende olsam inanmam.karşımda çocuklara deli olan,onlara bakarken gözleri parlayan çifti görsem bende inanmazdım.
kusura bakma çok yazdım.neden yazdımda bilmiyorum.
tedavin inşallah olumlu olur,olumlu sonuç alırsınız.

Son düzenleme:
canım nasılsın zor günler geçirmirşsin çok fazla geçmişi okuyamadım senin yazını gördüm geçmiş olsun herşeyin başı sağlık aslında Rabbim öncelikli olarak bizleri eşlerimizi ve ailemize sağlık sıhat nasip etsin kendine iyi bak

herkese merhaba kızlar bi kaç gündür doğru dürüst giremedim misafir akını oldu bi anda bende anlamadım
bugün temizlik iş güç anca topiğe bakayım dedim ...herkesler iyidir umarım

Tedaviniz umarım en kısa zamanda güzel bir şekilde sonuçlanır. Şuan ki durumunuz maşşallah çok iyi, bizde o günleri görürüz işallah :) Benim çevremde en yakın arkadaşlarım dahi bu durumu bilmiyor. Hep istemiyorum, yapamam, bakamam deyip geçiştiriyorum. Halbuki bir içimi bilseler, içimin farklı dışımın farklı söylediğini.... Eşimde söylememi istemiyor, çünki dediğiniz gibi toplum olarak farklıyız, herşeyi sorup, didikleyip, dedikodu olayını seviyoruz. ben asla evli çiftlere sormam çocuk yapmıyormusunuz, yapın vs. kendi durumumdan ötürü değil, bekarkende öyledim. iyi kide öyleyim ve öleymişim diyorum şimdi. Ya olmuyorsa !!!

Tedavinin gidişatına göre duruma bakıcaz. Olmadı kaan hocaya dahada olmazsa elbet yeni doktorlar yeni umutlar çıkacaktır. Belkide kök hücre yasallaşır ve yayılır. yurt dışına bunun için gideriz. Hayatın ne getirip ne götüreceği bilinmez.

Umarım bu yolla çıkmışken hepimiz güzel sonuçlar alırız ve eşlerimiz bu kadar ilaç alıyorken bir zararı olmaz Bize karşı bile kendilerini ezik hissetmeyip boyunlarını bükük bırakmaz

Son düzenleme:
Canım bak şu soruları facedeki grupta Celalettin Hoca cevaplamış

Zoa diye bitince spermler demek
Zoon deyince bir tanecik

Hocayla baya bi uzun konuştu eşim sonucu çıkan değerler mi zi inceledi doppler e tekrar baktı 15 yaşında tahmini bişey olmuş dedi . Igne ye geçiyoruz kızlar 1 senelik rapor çıkarack yarın haftada 3 gün vurulacakmis .değerlerin iyi dedi hoca oguzhan beyin nosunu verdi. Hangi iğne oldgu nu bilmiorum

gözün aydın canım.iğneleri bir yiyen birde yemeyen pişman haberin olsun.
önce biran önce iğneye ne zaman başlayacağız deriz sonrada ne zaman kurtulacağız diye şafak sayarız.

Tedavin hayirlar getirsin sifa olsun..
Degerlerinizinde iyi cikmsina sevindim tatlim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bir kızımız doğdu.oğlan kardeşimin kızı oldu.aradılar sesini duyurdular.allahım nasıl güzel ağlıyordu.şimdi bayramı nasıl bekleyeceğim.
ben görmek istiyorum.kardeşimin gelinin nasıl güzel nasıl mutlu sesleri geliyordu.abla sana çok dua ettim.seninde bebeğin olacak inanıyorum dedi.
canlarım kendi seviçlerinde benim üzüntümü yaşadılar.

gözün aydın canım.iğneleri bir yiyen birde yemeyen pişman haberin olsun.
önce biran önce iğneye ne zaman başlayacağız deriz sonrada ne zaman kurtulacağız diye şafak sayarız.
Haklısın cnm hayrlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…