Canım bak şu soruları facedeki grupta Celalettin Hoca cevaplamış
Zoa diye bitince spermler demek
Zoon deyince bir tanecik
Canım inşallah en kisa zamanda kolayca sonuç alırsınız güzel haberlerini alırızHocayla baya bi uzun konuştu eşim sonucu çıkan değerler mi zi inceledi doppler e tekrar baktı 15 yaşında tahmini bişey olmuş dedi . Igne ye geçiyoruz kızlar 1 senelik rapor çıkarack yarın haftada 3 gün vurulacakmis .değerlerin iyi dedi hoca oguzhan beyin nosunu verdi. Hangi iğne oldgu nu bilmiorum
Hocayla baya bi uzun konuştu eşim sonucu çıkan değerler mi zi inceledi doppler e tekrar baktı 15 yaşında tahmini bişey olmuş dedi . Igne ye geçiyoruz kızlar 1 senelik rapor çıkarack yarın haftada 3 gün vurulacakmis .değerlerin iyi dedi hoca oguzhan beyin nosunu verdi. Hangi iğne oldgu nu bilmiorum
Nezmn kontrol biz kontrole gitmedik hala ilaçları kullanio cnm telden igneye geçicez dedi hoca cnm bakalım rabbim şifa verir inşallahCanım bizede bitkiseller vermişti hoca belki hatırlarsın bikaç tanesi sizinkilerle aynıydı. Bende merak içindeyim bakalım bi dahaki kontrolde bize de iğnemi verecek hoca .Ama ne verirse versin inşallah hepimizin Allah 'tan şifa vesilesi olsun. Kontrole az kaldı benide heyecan bastı..
Inşallah canimmm cumlemizinEvet canım gördüm benim sorumun cevabı
Canım inşallah en kisa zamanda kolayca sonuç alırsınız güzel haberlerini alırız
Nezmn kontrol biz kontrole gitmedik hala ilaçları kullanio cnm telden igneye geçicez dedi hoca cnm bakalım rabbim şifa verir inşallah
Evet canım gördüm benim sorumun cevabı
cnm gelişmelerine çok sevindim. Güzel ilerlemeler olmuşdevamı zoa lardan olsun :) inş.
Eeee şimdi sizde çıkış yok mu ben onu anlamadım şimdi.
Belli bir sahalarda görülmüştür o zaman öyle değil mi
Hocayla baya bi uzun konuştu eşim sonucu çıkan değerler mi zi inceledi doppler e tekrar baktı 15 yaşında tahmini bişey olmuş dedi . Igne ye geçiyoruz kızlar 1 senelik rapor çıkarack yarın haftada 3 gün vurulacakmis .değerlerin iyi dedi hoca oguzhan beyin nosunu verdi. Hangi iğne oldgu nu bilmiorum
kızlar bir kızımız doğdu.oğlan kardeşimin kızı oldu.aradılar sesini duyurdular.allahım nasıl güzel ağlıyordu.şimdi bayramı nasıl bekleyeceğim.
ben görmek istiyorum.kardeşimin gelinin nasıl güzel nasıl mutlu sesleri geliyordu.abla sana çok dua ettim.seninde bebeğin olacak inanıyorum dedi.
canlarım kendi seviçlerinde benim üzüntümü yaşadılar.
Merhaba arkadaslar oncelikle kendimi tanitayim esim azospermi hastasi kucukken kabakulak gecirmis ve uzu arastirmalarim sonucunda emre bakircioglu tarafindan mikrotese ameliyati yapildi ameliyat sonucu malesef sperm e rastlanmadi bu ameliyatin yikimindan sonra bir de ankarada ki kaan aydos a randevu alarak gittik kaan bey bize hormob ignesi tedavisi verdi haftasini uc gunu olmak uzere esim igne vuruluyor bir aylik tedaviden sonra yapilan tahlil de kaan beyin istedigi duzeye yani fsh 0 olarak goruldu 2.ay ki tedavimizde kullandığımız ignenin yanina bir igne daha eklendi bir ay boyunca bu igneleri kullandıktan sonra spermiyogram verecek ve sperm fisleme yani boyama islemi gorecek bunun yani sira haftanin dort gunu olmak uzere nohut yemegi yiyor. Bizim gibi miktlrotese ameliyatindan sperm cikmamis ve bu sekilde bir tedavi goren var mi veya dogru yol uzerindemi ilerliyoruz kaan beyden bizim gibi hasra olup yanit alabilen var mi cok fazla manevi olarak yipranmis durundayim telas icindeyim desem yeridir. Kusura bakmayin biraz karisik yazmis olabilirim is yerinden telefon ile
Canım geçmiş olsunn.. Rabbim yardımcınız olsunn.. Hormon değerleri ilk nasıldı eşinin? Tedaviden önce nasıldı? Şimdi hoca sıfırlamış fshı daha sonra yükseltecek inşallah sperm oluşsun diye normal değerlere getirecek.. Doğru yoldasınız anladığım kadarıyla..
Canım hayırlı olsun tedaviniz.. İnşallahh güzel sonuçlarına şahit oluruz canım benimm..
Canımmm benimm.. Hayırlı evlat olsun inşallahh.. Güle güle büyütsünler çocuklarını sağlıkla mutlulukla.. Olacak Allahın izni ile bizim de bebeklerimiz olacak sevinçten ağlayacağız o zaman üzülme
Canım geçmiş olsunn.. Rabbim yardımcınız olsunn.. Hormon değerleri ilk nasıldı eşinin? Tedaviden önce nasıldı? Şimdi hoca sıfırlamış fshı daha sonra yükseltecek inşallah sperm oluşsun diye normal değerlere getirecek.. Doğru yoldasınız anladığım kadarıyla..
Amin cnmm inşallah allah razı olsun.rabbim bu uğurda emek harcayan sabır gösteren herkese evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah
Teşekkürler canım tabi sperm çıkışı olmadı ama inşallah o da en kısa zamanda olur
Canım spermatozon elogne spermatid demekmis yani başı uzun kuyruğu olmayan yani çıkış yok henüz arif beyi dün aradık o açıkladı çünkü kafamiz karismisti malesef halaylik değil ama yine de sevindim tabi
İnşallah umutla sabırla duayla bekliyoruz Allah herkese nasip etsinSpermin öncüsü spermatid, son aşamanız kalmış sperm olması için. hadi inşallah en kısa zamanda oda olur.
Hayırlı olsun. Artık sizde iğne yapmaya başlarsınız :)
Ben yeni olduğum için bu terimleri yavaş yavaş zaman içinde öğrenicem :)
FSH 16.40
LH 5.98
PROLAKTİN 9.72
TESTESTERON 2.52
TSH 0.992
ESTRADİOL 29.80
SERBEST T4 1.45
Bizim durumumuzdaki biri için değerler iyiymiş. çift taraflı geç indirilmiş testis.
Sizce nasıl ? :) yada bu konularla yakınen ilgilenen kişilerin bakış açısı nedir ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?