Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bak şu soruları facedeki grupta Celalettin Hoca cevaplamış

Zoa diye bitince spermler demek
Zoon deyince bir tanecik

Evet canım gördüm benim sorumun cevabı
Canım inşallah en kisa zamanda kolayca sonuç alırsınız güzel haberlerini alırız

Canım bizede bitkiseller vermişti hoca belki hatırlarsın bikaç tanesi sizinkilerle aynıydı. Bende merak içindeyim bakalım bi dahaki kontrolde bize de iğnemi verecek hoca .Ama ne verirse versin inşallah hepimizin Allah 'tan şifa vesilesi olsun. Kontrole az kaldı benide heyecan bastı..

Nezmn kontrol biz kontrole gitmedik hala ilaçları kullanio cnm telden igneye geçicez dedi hoca cnm bakalım rabbim şifa verir inşallah

Sıra HAREMSU kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
HAREMSU canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım dua listesinde ufak bir tarih değişikliği oldu
Zozoo kardeşimizin eşi bu cumartesi test vereceği içn onu öne aldım
Penpis kardeşimiz İstanbula bebişlerini almaya gidecek.Onun için onu öne aldım
Tarih değişikliği için şimdi buraya yazacağım.Bugün hepinize listeyi göndermeye çalışcağım.

12-zozoo____________________ 12/06/2014 perşembe
13-elifzeynep _________________ 14/06/2014 cumartesi
14-doğadandeva_______________ 16/06/2014 pazartesi
15-zumra11__________________ 18/06/2014 Çarşamba
16-ese44_____________________20/06/2014 cuma
17-penbis____________________22/06/2014 pazar
18-elzem____________________ 24/06/2014 salı
19-ecrin23___________________ 26/06/2014 perşembe
20-ilkbahar_ilkbahar___________28/06/2014 cumartesi
21-ayyüzlüm_________________30/06/2014 pazartesi
22-derya06__________________ 02/07/2014 çarşamba
23-eda09____________________ 04/07/2014 cuma
24-feraheymen_______________ 06/07/2014 pazar
25-zaman___________________ 08/07/2014 salı
26-ervae____________________10/07/2014 perşembe
27-balım____________________12/07/2014 cumartesi
28-yase2____________________14/07/2014 pazartesi
29-ecrin_bebek_______________16/07/2014 çarşamba

Bu şekilde sıradan devam ediyoruz.
Anlayaşınız için teşekkürler

cnm gelişmelerine çok sevindim. Güzel ilerlemeler olmuş devamı zoa lardan olsun :) inş.

Teşekkürler canım tabi sperm çıkışı olmadı ama inşallah o da en kısa zamanda olur
Eeee şimdi sizde çıkış yok mu ben onu anlamadım şimdi.
Belli bir sahalarda görülmüştür o zaman öyle değil mi

Canım spermatozon elogne spermatid demekmis yani başı uzun kuyruğu olmayan yani çıkış yok henüz arif beyi dün aradık o açıkladı çünkü kafamiz karismisti malesef halaylik değil ama yine de sevindim tabi

Canım hayırlı olsun tedaviniz.. İnşallahh güzel sonuçlarına şahit oluruz canım benimm..

Canımmm benimm.. Hayırlı evlat olsun inşallahh.. Güle güle büyütsünler çocuklarını sağlıkla mutlulukla.. Olacak Allahın izni ile bizim de bebeklerimiz olacak sevinçten ağlayacağız o zaman üzülme

Spermin öncüsü spermatid, son aşamanız kalmış sperm olması için. hadi inşallah en kısa zamanda oda olur.

Hayırlı olsun. Artık sizde iğne yapmaya başlarsınız :)

Kizlar nerdesiniz yahu... su an okuldayim öğrenciler gelmedi oturuyoruz öğretmen arkadaslarla ve yaklaşık bir saattir bebeklerini cocuklarini yedirdiklerini giydirdiklerini kurduğu cümleleri dinliyorum ben de buraya kaçtım

Canıım aramıza hoşgeldin.Bizim hormon sonuçlarımız da sizinkine çok benziyor.Bir kaçı dışında ama bizim azosperm nedeni sertoli cell.Zor vakalardanız yani. 3-4 aydır pregnly iğne ve bitkisel ilaçlar kullanıyoruz.Hücre çıkışı hiç yok lökosit çok fazla.
Haftaya ilk kontrolümüz var.Umarım iyi sonuçlarla döneriz.
Allah hepimizin gönlündeki sağlıklı bebekleri kucaklarımıza versin.Dualarımızı kabul etsin.

TOSBAG CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…