Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Değerlerin iyi olmasına sevindim.İğneler inşallah şifa olur.
Allah sana bana isteyen herkese çifter çifter sağlıklı bebişler naip etsin.

Ne güzel ya Allah yiğenine sağlıklı ömürler versin.O bebek seslerini bizede duymak kucağımıza almak nasip etsin.
Amin amin amin.

Allah anali babali buyutsun.. omru uzun olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banada derler yaşını göstermiyorsun diye ama keşke çocuklarımız olsada yaşımızı göstersek olmamı

bence olur ben göstermediğine eminim zaten ki.

Acil şifalar dilerim tez zamanda ilerlemeler olur inşh.

Konuyla ilgili detaylı bilgim yok canım yanlış yönlendirmek istemem seni.
Acil şifalar dilerim.

sağol canım benim güzel anne...

kızçeler olmuş 2 tane yazamadım sana daha yeni döndüm yeşil sahalara

herşeyin başı sağlık umarım iyisindir nasıl gidiyor hamilelik?

herkese merhaba kızlar bi kaç gündür doğru dürüst giremedim misafir akını oldu bi anda bende anlamadım
bugün temizlik iş güç anca topiğe bakayım dedim ...herkesler iyidir umarım

misafir akını haaa oy ne güzel sevinilen yere gelirmiş evin hep dolsun taşsın canım

İğneleriniz şifa olsun canım tez zamanda ilerletsin inşh.

biz bu durumda bunu yapıyoruz mecburrr

sonra işi buna vurmak lazım

yoksa stres stres tsres böyle oluruz

sıkma canını bizimde olcak.biz olmadan konuşuyoruz yahu burda bir sürü onlar olunca

Aminnnn canmm inşallah Rabbim şifasını ufler...Rabbim dermansiz dert vermesin

Şimdiden okuyacak olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun

Teşekkür ederim hoşbuldum, Aminnnnn :) Aynen bizde zor vakkalardanız. Eşimde sertoli cell. Ameliyat çok geç yaşta olduğu için vücut bu görevi bile bilmiyor.

Oluşacak hücreleri zararlı olarak görüp lökositler yok ediyor olabilir ama umarın haftaya güzel haberlerle dönüp, bizlerle paylaşırsınız. Buradaki herhangi birinin en ufak ilerlemesi bile umut veriyor.

Kızlar duama daha var ama ben şimdiden söyliyim istedim inşallah dua okunurken sizden ricam adımla niyet etmeniz ismim de Zeliha :)

Eşim büyük ihtimalle salı veya çarşamba test verecek çok heyecanlıyım kızlar:18::18::18::18:,bizim spermatitler ne alemde acebaa ....

Canım tabloyu tekrar yayınladığı n için teşekkür ederim bazen karıştırıyorum bakma geregi duyuyorum çok sağol

evet canım 2 tane Allah nasip ederse kızçe gelecek
şimdilik iyi gidiyor hamilelik bakalım ilerleyen zamanlarda neler olur Allah sağlık sıhat versin hepimize inşallah
bende birkaç zaman giremedim evde yatılı misafirlerim vardı yeni gittiler artık bende buralardayım
sende kendine çok iyi bak inşallah nickin gibi herşey güzel olacak canım benim

Eşim büyük ihtimalle salı veya çarşamba test verecek çok heyecanlıyım kızlar:18::18::18::18:,bizim spermatitler ne alemde acebaa ....

Ne güzel heyecanlar bunlarr... Hayırlı haberini alacağızz biliyorumm inanıyorummmmm

Olsun şimdi onlar konuşsunlar sonra bize de sıra gelecekk

Canım inşallah sixin spermatidler artik büyüyüp abi olmuştur dualarimiz seninle

Ne güzel heyecanlar bunlarr... Hayırlı haberini alacağızz biliyorumm inanıyorummmmm

Olsun şimdi onlar konuşsunlar sonra bize de sıra gelecekk
İnşallah canım ama insaniz iste sonucta imreniyor insan hele bir de kiz bebek kıyafetleri görünce hepsini almak istiyorum

Canım tabloyu tekrar yayınladığı n için teşekkür ederim bazen karıştırıyorum bakma geregi duyuyorum çok sağol
canım tablo sizler için yapıyorum uğraşması zor oluyor ama sanki azo yenme savaşına katkı sağlıyormuşum gibi geliyor, gücümün yettiği yere kadarda düzenleyip yaynlayacağım inşallah

canım biz de pazartesi hocadayız umarım önümüzdeki hafta ikimize de hayırlı olur canım
canım nasılsın bayadir bahsetmedin tedavinizden nasıl gidiyor bir önceki sperm testi nasıldı... önümüzdeki haftada güzel habrlerini bekliyoruz tatlımm

canım tablo sizler için yapıyorum uğraşması zor oluyor ama sanki azo yenme savaşına katkı sağlıyormuşum gibi geliyor, gücümün yettiği yere kadarda düzenleyip yaynlayacağım inşallah

Hazırladığınız tablonun faydası olmaz mı hiç !!! O tablo sayesinde içime bir umut doğdu ve bu yola başladım :) Allah razı olsun....

Ama daha sonra çok aradım, bulamadım. Normal sohbetler, Dualar, bilgiler kaynayıp gidiyor ve sayfa çok oluncada tek tek bakıp yeniden bulması çok zor oluyor. Aslında buna bir çözüm bulsak ne iyi olur. Belki benim gibi başkalarınında içine umut olur. Yanlız tek olumsuz tarafı tablonun sayfa içine sığmaması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…