Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşim büyük ihtimalle salı veya çarşamba test verecek çok heyecanlıyım kızlar:18::18::18::18:,bizim spermatitler ne alemde acebaa ....
Cnm spermatitler insl sperme donusmustur..
canım biz de pazartesi hocadayız umarım önümüzdeki hafta ikimize de hayırlı olur canım
Tatlim guzel haberini bekliyorum

Kizlar biraz once geldim eve okuldaydim sinav sonucumu ogrenmeye gittim korka korka cunki cokda iyi gecmemisti vee sinavdan 64 almisim sinavida okuluda gecmisimm bu donemde bitti gerisi diger gelecek doneme olsun insl...

kızlar canımçok sıkılıyo içim daralıyo hiç biryere sığamıyorum bugün evlilik yıl dönümümüz koskoca bomboş bir 8 yıl geride bıraktık çok yorgunum umudlarımı kaybediyorum uyuşuk gibiym hiç birseyden tat alamıyorum sadece uyuyorum haftaya hocaya gideceğiz aslında geçen ay gitmeliydik ama gidemedik haftaya salı gitmeyi düşünüyoruz amaan sizede negatif enerji dağıtıyorum ama ne yapim sizden baka kimse anlamazki beni

Kizlar biraz once geldim eve okuldaydim sinav sonucumu ogrenmeye gittim korka korka cunki cokda iyi gecmemisti vee sinavdan 64 almisim sinavida okuluda gecmisimm bu donemde bitti gerisi diger gelecek doneme olsun insl...

gözünaydın olsun canım insallah birdahaki dönemi daha kolay atlatırsın

Ah cnm dogru diyosun bazen cok huzursuz hissefiyoruz kendimizi insl sali guzel haberler alirdin ve moralunde duzelir..
gözünaydın olsun canım insallah birdahaki dönemi daha kolay atlatırsın
Sagol amin:) cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

faydası oluyorsa ne güzel canım. tobloda ki bilgiler çok fazla olduğundan tek sayfaya maalesef sığamıyor. bide harf karekteri olarak sınırı çoktan aşmış buyüzden çok zor paylaşılıyor. bende bilgisayarımda excelde tabloya güncellemeleri biriktirip paylaşıyorum. ama bazen tablo dediğin gibi çok geride kalıyor bu yüzden nacizane tavsiyem tabloyu merak edenler benim profilime girip yazdığım cevaplar kısmı var oradan daha kolay ulaşabilirler.

Canım zaman zaman böyle hissetmen çok doğal hepimiz yasiyoruz bunları hersey boş geliyor niye çalışıyorum niye yaşıyorum diyoruz bazen ve bunları hissetmemiz de çok doğal çünkü hepimiz çok zor bir savaş veriyoruz bu süreçte inisler duygu yogunluklari yorgunluklar mutlaka olacak ama unutma çocuk aile yapmaz senin bir esin var ve siz bir ailesiniz çocuk olursa tabi ki iyi olur ama olmazsa da hayatımızı hayat arkadasimizla mümkün olduğunca güzelleştirmemiz gerekir Allah ömür verdiyse daha hayat uzun toparlanmak lazım hayatı zindan etmek yerine mutlu olmaya çalışmak lazım tabi bu su anki ruh haline gore yazılmış şeyler inan herkes zsman zaman kötü hissediyor ve o zamanlarda iste buradaki herkes birbirine destek oluyor

Hepimize okudum.rabbim hepimizin eşlerine şifa verip hamile olalim anne baba olalim.
Hamilelerimuz saglikla kucaklaruna aksonlar evlatlatini

Evladina kavusanlar bir omur şifa ve mutluluk içinde gecirsinler

Geçsin bu günler simsek hiziyla evlatlarimiza kavusalim Rabbimin izniyle

cemrem ne güzel hem sınavı hem okulunu da geçmişsin sendeki bu azim maşallah örnek olunacak cinsten canım
inşallah diğer senelerde de aynı başarı olur canım

reaksiyon:7,2
hacim:3,0
sperm sayısı:38 milyon
total sperm sayısı:114 milyon
motilite oranı:
a) hızlı progresyon:%10
b)yavaş progresyon:%20
c)proresif değil:%20
d)hareketsiz:%50
Total fonk. sperm:34,200.000
normal morfoloji(kruger):%1
vitalite: bakılmadı
aglutinasyon:yok
round cell:<1
lokosit:<1
HAZIRLIK SONRASI SPER ANALİZİ MORFOLOJİK DEĞERLENDİRME
Hacim:1,0
sperm sayısı:21 milyon Normal morfoloji:%1
total sperm sayısı:21 milyon baş anomalisi:%52
motilite oranı:%95 ara parça anomalisi:%24
a)hızlı progesyon:%40 kuyruk anomalisi:%23
b)yavaş progesyon:55 sitoplazmik droplet:%6
c)progresif değil:%0 teratozoospermi indeksi-TZI:1.06
d)hareketsiz:%5
total fonk.sperm:19,950,000
rölatif kazanım:%58
lütfen bilenler bana yardımcı olsun(((

Arkadaslaaaaarrr esimin sonucu cikti haploid yapidaki hucreler yuvarlak yapida gozlenmistir yaziyo bu ne demek bileniniz war mi

canım biz de pazartesi hocadayız umarım önümüzdeki hafta ikimize de hayırlı olur canım

Canım bizde pazartesi sabah kontrole gideceğiz.Başka giden varmı ki o gün.Denk gelirsek tanışırız yani.
İnşallah hepimizin kontrolü iyi geçer iyi sonuçlarla döneriz.

Amin inşallah canım.Allahım gör şu kullarını dualarımızı kabul et.

Çok sevindim canım üzerinden bir ton yük kalkmıştır yani.Sıra geldi diye güzel haberlerine.
Allah gönlünün muradını versin.

Arkadaşlar esim bugun doktra gtti ultrason sonucnu gotrdu hersey normal amadogal yoldan çocuğunuz olmaz zeynp kamil hst.nin tup bebek bölümüne gidin demis bn hcbisi anlamdm bu adamn spermi yokki önce tese olmasi gerekmiyor mu bide bu bolmden ikimide randevu alcakmyzbu hastnye giden varmi nasl bi süreç izliyo

aynen canım kaan hocada kendı yonlendırdıgı yer var oradan baska yerde fısh boyama ıstemıyor sızın doktordamı ankarada celalettın soyadı nedır yazabılırmısın memnunumusunuz doktorunuzdan valla kaan hoca ıyı ama 500.000 adet germ hucre dedınız ne işe yarıyor ve sonra yaptırdıklarınızdamı çıktı bu sonuç arkadaşım çok soru sordum ama çaresizlik işte herşeyi öğrenip uyulamak istiyor insan

geçmiş olsun sizede kaan hoca azosperm konusunda ok iyi ama tüp bebek için bana sorarsan eger istanbulda memrial hastanesi var şilide ben orayı tavsıye ederım çevremdekilerden biliyorum bende iyi bir yer biraz pahalı ama durumun musaıtse git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…