Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aminnn aminn aminnn İNŞALLAHHHHH Allah razı olsuun canım

Farketmez gülüm.bunda da vardır bi hayır.
Demekki rabbim bu kişiler için dua edilmesini istedi

Aynen bitanemm.. Bende öyle içimden okuyorum bazen diyorum ki Rabbim nasıl olsa yerine ulaştırırsın sen.. Benim için hiç dert değil tatlım arkadaşlar üzülmesinler diye dedim ben

Canım yazdığım yanlış anlaşıldı herhalde
Kendinden sonra derken buraya gelen ve yazan arkadaşlar için demek istemiştim
Dua listesindeki sıradan değil yani

Anladım canım şimdi gelen gidenden kafam kalmadı da.Neyse akşam herkes için dua edeceğim zaten.Hemde benden sonra gelene:18::18:

Giden var canım.Ervae gidecek.Balım Gidecek.

Evet canım ya saatlerimiz uyuşursa ne güzel olacak

Kizlar biraz once geldim eve okuldaydim sinav sonucumu ogrenmeye gittim korka korka cunki cokda iyi gecmemisti vee sinavdan 64 almisim sinavida okuluda gecmisimm bu donemde bitti gerisi diger gelecek doneme olsun insl...

Cemrem çok sevindim.hayırlı olsun...
canım biz de pazartesi hocadayız umarım önümüzdeki hafta ikimize de hayırlı olur canım
canım kontrolünüz inşh çok güzel gerçer duadasın canım.
çok sevindim eşinin ameliyat olmamasına....

inşh herşey yolunda gider güzel haberlrini duyararız canım benim.Tedavinde hayırlıyla güzel sonuçlar al inşh.
Arkadaşlar hepimizin Berat Kandili kutlu olsun.
Allah dularımızı kabul etsin.Evlerimizin hayırlısıyla sağlıklı bebek sesleriyle yankılansın.
Halaylık sonuçlar nasip etsin.:18::18:
canım kontrolünde inşh güzel souçlar alırsınız dualarımdasınız

ne güzel dua etmişsin aminnnnnn canım hayırlı kandiller.

canım benim güzel yürekli insan hayırlı kandiller.

hayırlı kandiller.

arkadşlar 1 yıliçinde doğacak ve öleceklerin yazıldığı bu mübarek kandilde Yüce Rabbim önce sağlık sonra hayırlı evlatlar yazsın bu yılki kaderimize. kandiliniz mübarek olsun.

evet canım benim Allahım beratimizi alanlardan olmamızı nasip etsin

iyi kandiller canım

Rabbim hepimizin gunahlarini bagislasin seneye bizleride evlatlarimiza kavustugumuz sene olarak yazilsin.

Allahim bize inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz herşeyin çok şükür oldu sevincini yasat.

amin canım benim güzel yürekli arkadaşım amin hayırlı kandiller.

hayırlı kandileler
canım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız umarım
canım benim güzel anne iyi kadiller hayırlı kandileler
hayırlı kandiller, benden sonra gelen için fatiha, 7 ihlas, 10 ya şafi, 10 ya aliyyil azim hediye ettim. Bi de bu akşam dua listesinde ki herkese dua edelim ismeb inşallah.

canım hayırlı kandiller.

canım hayırlı kandiller.

canım hayırlı kandiller.

Çok geçmiş olsun canım. Baban içinde acil şifalar dileriz.
Hayırlı kandiller.
canım allah babanada şifa versin geçmişler olsun eşin ve baban için...inş dahada güzel haberlerle gelirsin buaraya..allahım hepimizin yüzünü güldürsün,kucagımızı doldursun inş

canım hayırlı kandiller.

Allahım ;

Benimdir diyebileceğim gözleri elleri yumuk ,bedeni ve kalpi küçüçük ,dünyadan habersiz ,anneliği tattıracak sağlıklı sihhatli bir melek ver …
Allahım bir melek yerleştir içime…

Bir melek ver ki umut olsun ..
Bir melek yerleştir içime …kokusunu hissedeyim bağrımda …
Bir melek gönder Rabbim gülüşünü göreyim ….
Çaresiz ne istediğini telefüz edemeden “ağlayışını duyayım “
Anne, baba diyişini duyalım hayat arkadaşımla..

Bir melek gönder Allahım evimize huzur olsun ,ayışığı gibi doğsun aydınlatsın bizi…

Bir melek ver Allahım oyunlar oynalalım.
Sana el açıp dualar edelim birlikte.. .

:109::109:

Merhaba kader arkadaslarim bu mubarek gecede rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insalllah eslerimize sifa versin inşallah gelecek berat kandilinde hepimizin kucaginda evlatlarimiz olur insalllah berat kandiliniz mubarek olsun

Hayırlı kandiller canım🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uffff Kendimi zor tutuyorum şu anda
Çok güzel dile getirmişsin
Biz hep bu hayallerin peşindeyiz.
İsimleri bile hazır.
Oğlum olursa ABDULHAFIZ olacak.
Kız olursa SEVDENUR
İsmi gibi hafız olacak benim oğlum
Onu Muhammed ümmetine hayırlı bir kul olarak yetiştireceğiz İNŞALLAH

Bütün dualarımızın hayallerimizin gerçek olması dileği ile
Hayırlısı ne ise o olsun

Allah hebimize nasip etsin insalllah arkadasim yazini okurken agladim rabimize nasip eder evlerimiz senlenir rabbim duy sesimizi senin icin en degerli seyin hurmetine bizede anne baba olmayi nasip et

Amiinnn canımmmm.. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.. Ben bunu gezerken buldumm nette. Bizim gibi savaşan bir arkadaşımız böyle dua etmiş hep.. Bende görünce çok etkilendim sizinle paylaşmak istedimm.. Bende düğümlendim şuan işyerindeyim.. Evde olup ağlayabilmek isterdim..

Cnm çok etkilendim. . (( rabbim bize de meleklerin i yollar inşallah inşallah bizimde oğlumuz olursa Eymen kızımız olursa ferah olsun istiyoruzzz rabbim nasip ederse. ..ferahlasin yuregimiz kizimzla inşallah

canıım benm inş hepsi gerçek olur çocuklarına isimlerini koyarsın rabbim kandilde dualarımızı kabul eder inş canım ben şimdi okudum 100 ya şafi 120 ya Allah 110 ya rahman 10 ayetel kürsi okudum kimin olcak şimdi anlamadım canm

Amin canım ALLAH razı olsun

Burdan yazını görüp kim dua almak isterse o alacak ve sen de onun için dua etmiş olacaksın

Cnm çok etkilendim. . (( rabbim bize de meleklerin i yollar inşallah inşallah bizimde oğlumuz olursa Eymen kızımız olursa ferah olsun istiyoruzzz rabbim nasip ederse. ..ferahlasin yuregimiz kizimzla inşallah

Aminnn canımmmm benimm inşallah.. Bizim sürekli değişiyor isim belirleyemiyoruzz ama güzel anlamlı olsunlar istiyoruz.. Bunun için çok çabalayacağız..
Ben Kayra ismini beğeniyordum Allahın lutfu demek diye ama sonradan koymayın o ismi falan diye bir sürü yerde yazı gördüm.. Araştırmaktan vazgeçtim sonra.. Rabbim en hayırlı isimleri koymamızı sağlasın inşallah çocuklarımıza..

ASLIHİKMET CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Son düzenleyen: Moderatör:
Berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Rabbim yaptığınız duaları kabul eylesin inşallah..:26::26:

Hoş geldin bitanem.. Amin inşallahh.. Bebişi öp benim için.. Koklaa.. kıyamammm 5 aylıkkkk olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Canım iyi ve daha gelişmiş bir alemde olduklarını yazmani bekleyeceğim ....

Ne güzel heyecanlar bunlarr... Hayırlı haberini alacağızz biliyorumm inanıyorummmmm

Olsun şimdi onlar konuşsunlar sonra bize de sıra gelecekk

Canım inşallah sixin spermatidler artik büyüyüp abi olmuştur dualarimiz seninle

İnşallah canım ama insaniz iste sonucta imreniyor insan hele bir de kiz bebek kıyafetleri görünce hepsini almak istiyorum

canım biz de pazartesi hocadayız umarım önümüzdeki hafta ikimize de hayırlı olur canım

Cnm spermatitler insl sperme donusmustur..

Tatlim guzel haberini bekliyorum
canlarım çook teşekkür ederim,inşallah güzel ilerlemeler olmuştur,daha önceler erken diye sperm çıkmaz diyordum ama artık sperm beklentim başladı Allah çıkmasını nasib eder inşallah.
Ervae canım sizde hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah​

merhaba güzel arkadaşlarım.
uzun bir aradan sonra bugün için sizinle yazışmak istedim.
hepinizin kandilini kutluyorum.rabbim bugecenin hürmetine duallarımızı kabul etsin inşallah.dualarda buluşmak ümidiyle.

biraz tedavimizden bahsetmek istiyorum.eşim enson ocak ayında gitmişti istanbula.ilaçları biteli 25 gün olmuştur.ama daha gitmek kısmet olmadı.pazartesi gidecektik ama Arif Bey testi akşam 16:30 yapabilirim dediği için salı ya attık.salı da bir ihtimal.söz vermedi.
allah yardımcımız olsun.
rabbim buğurda hiç birimizi bo şçevirmesin inşallah.
umarım silere hayırlı haberlerle dönerim.
allaha emanet olun.
hepinizi çok öpüyorum

Hoş geldin bitanem.. Amin inşallahh.. Bebişi öp benim için.. Koklaa.. kıyamammm 5 aylıkkkk olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Hoşbulduk tatlımm öptüm bile teyzesiiiii
büyüdü valla nasıl geçti anlamadımmm canımm ama yaramazlıklarda başladıııııı
sen nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…