Rabbim gönüllerinizdeki hayırlı muratları nasip etsin İNŞALLAH
Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine yar ve yardımcınız olsun
Size 100 ya şafi okudum.Eşiniz şifa bulması için tese de spermlerinizin çıkması için.
Yüce Rabbim Kabul Etsin
Farketmez gülüm.bunda da vardır bi hayır.
Demekki rabbim bu kişiler için dua edilmesini istedi
Canım yazdığım yanlış anlaşıldı herhalde
Kendinden sonra derken buraya gelen ve yazan arkadaşlar için demek istemiştim
Dua listesindeki sıradan değil yani
Giden var canım.Ervae gidecek.Balım Gidecek.
Kizlar biraz once geldim eve okuldaydim sinav sonucumu ogrenmeye gittim korka korka cunki cokda iyi gecmemisti vee sinavdan 64 almisim sinavida okuluda gecmisimmbu donemde bitti gerisi diger gelecek doneme olsun insl...
canım kontrolünüz inşh çok güzel gerçer duadasın canım.canım biz de pazartesi hocadayız umarım önümüzdeki hafta ikimize de hayırlı olur canım
çok sevindim eşinin ameliyat olmamasına....merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir vallah beni sorarsaniz Ben simdilik cok iyim suan da tedavideyim hazirlaniyorum hayirlisiyla cumartesi yumurtalarim toplanicak esim de ameliyat olmasina gerek yokmus tek tuk Sperm bulundu cok sukur hoca yeterlidir teseye gerek yokmus cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve hayirlisiyla hamile kalirim ben den haberler bukadar lütfen dua edin lütfen allah herkese nasip etsin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kontrolünde inşh güzel souçlar alırsınız dualarımdasınızArkadaşlar hepimizin Berat Kandili kutlu olsun.
Allah dularımızı kabul etsin.Evlerimizin hayırlısıyla sağlıklı bebek sesleriyle yankılansın.
Halaylık sonuçlar nasip etsin.:18::18:
Aminn canımm.. Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah.. Bize de nasip etsin bir melek kucaklamayı.. onun kokusunu duymayı.. Gülüşünü görmeyi.. Bize ait olduğunu bizimmmm olduğunu hissetmemizi nasip etsin Rabbim.. Hepimizin buna ihtiyacı var.
Ya Rabbim! Sadece sana dua ediyoruz sadece senden istiyoruz! Sensin bize sınavımızı veren.. Sensin yine onun gücünü de veren.. Biz sabrediyoruz, biz savaşıyoruz ve sana şükretmeye devam edeceğiz verdiğinn herşey için...
Sen bu mübarek günde gönlümüzde ki dileğimizi geri çevirme Ya Rabbim!
Bu topikteki tüm arkadaşlarımınn yardımcısı ol.. Esen rüzgarı uçuşan yaprağı dileklerimize ulaşmamız için vesile kıl.. Bizi yavrumuzla kavuştur Allahımmmm!
Çok istiyoruzzz sana dua ediyoruz.. Bize yavrumuzu nasip et Ya Rabbim! (Amin)
Kandiliniz mübarek olsun canlarımmm benimmm..
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım... Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!
Bu gün birbirimize dua edelim
Mesela şöyle yapalım
Benden sonraki gelen arkadaşıma 100 YA ŞAFİ-120 YA ALLAH-110 YA RAHMAN-10 AYETEL KURSİ hediyemdir
Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine onun günahlarını affetsin.Hayırlısı ile muradına kavuştursun İNŞALLAH
Bu şekilde herkes kendinden sonra gelen kardeşine dua etsin.
En son gelen de benim için dua etsin.Hadi bakalım.Bismillah
Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin."HAYIRLI KANDİLLER
arkadşlar 1 yıliçinde doğacak ve öleceklerin yazıldığı bu mübarek kandilde Yüce Rabbim önce sağlık sonra hayırlı evlatlar yazsın bu yılki kaderimize. kandiliniz mübarek olsun.
hepimizin kandili mübarek olsun.rabbim semaya açılan elleri boş göndermezmiş.
içimizden allah sevgisi,kalbimizden muhammed aşkı eksik olmasın.yanlış yönlendiğimiz yolları doğruya çıkarsın inşallah.
Rabbim hepimizin gunahlarini bagislasin seneye bizleride evlatlarimiza kavustugumuz sene olarak yazilsin.
Allahim bize inşallah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz herşeyin çok şükür oldu sevincini yasat.
hayırlı kandilelerkızlar hepinizin kandili mübarek olsun,Rabbim bu mübarek gece hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin ve bugün benim için okuyacağınız tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine bu cumartesi hayırlısıyla olumlu sonuçlar almayı nasip etsin eşime:18:
buarada kendimizden sonraki kişiye dua hediye etme fikri çok güzel tülaycım sağol, bende regli dönemindeyim eşime okutacağım.. diğer arkadaşlar da öyle yapabilir enazından fire vermemiş oluruz :)
canım benim güzel anne iyi kadiller hayırlı kandilelercanım Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız umarım
hayırlı kandiller, benden sonra gelen için fatiha, 7 ihlas, 10 ya şafi, 10 ya aliyyil azim hediye ettim. Bi de bu akşam dua listesinde ki herkese dua edelim ismeb inşallah.
Papatyayarim için 100 ya şafi 120 ya Allah 110 ya Rahman 10 ayetelkursi okudum Allah kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar varsin. KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN🎀🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🎀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hayırlı kandiller.Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hepimizi bebeklerimize kavuştursun . Evlat hasretimiz son bulsun... minicik ağızlarıyla Annem dediklerini duymayı nasip etsin. Çare bekleyen tüm hastalara Şifalar Nasip etsin pazar günü tesemiz var ALLAHIM emeklerimizi boşa çıkartmaz inşAllah yalvarırım dua edin yalnız bırakamyın benide
Canlarım hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu gece de yapacağımız bütün dualarımızı kabul eylesin inşallahh.Biz dün ameliyatımızı olduk geldik.Herşey yolunda gitti çok şükür eşimin hiç ağrısı olmadı.Ben boşuna endişenmişim.Genart tüp bebek merkezinde müfit günel yaptı ameliyatı ve çok memnun kaldık.Gitmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.Ben de btd arkadaşımın sayesinde gitmeye karar vermiştim.Gerçekten anlattığı kadar varmış.Btdcimmm canım sana özelden tekrar yazıcam.Dün hem eşim ameliyat oldu hem babam ameliyat oldu daha babama gidemedim şimdi ona gidicem sana da dönünce tekrar yazıcam canım yardımların için ne kadar teşekkür etsem azdır.2 ay sonra hormon tahlili vericez belki spermiyogramda verebiliriz.İnşallah bende sizlere burdan güzel haberler verebilirim.Rabbim emeklerimizi de umutlarımızı da boşa çıkarmasın inşallah.Şimdilik bizden haberler bu kadar.....
canım allah babanada şifa versin geçmişler olsun eşin ve baban için...inş dahada güzel haberlerle gelirsin buaraya..allahım hepimizin yüzünü güldürsün,kucagımızı doldursun inş
Cemrem çok sevindim.hayırlı olsun...
canım kontrolünüz inşh çok güzel gerçer duadasın canım.
çok sevindim eşinin ameliyat olmamasına....
inşh herşey yolunda gider güzel haberlrini duyararız canım benim.Tedavinde hayırlıyla güzel sonuçlar al inşh.
canım kontrolünde inşh güzel souçlar alırsınız dualarımdasınız
ne güzel dua etmişsin aminnnnnn canım hayırlı kandiller.
canım benim güzel yürekli insan hayırlı kandiller.
hayırlı kandiller.
evet canım benim Allahım beratimizi alanlardan olmamızı nasip etsin
iyi kandiller canım
amin canım benim güzel yürekli arkadaşım amin hayırlı kandiller.
hayırlı kandileler
canım benim güzel anne iyi kadiller hayırlı kandileler
canım hayırlı kandiller.
canım hayırlı kandiller.
canım hayırlı kandiller.
Çok geçmiş olsun canım. Baban içinde acil şifalar dileriz.
Hayırlı kandiller.
canım hayırlı kandiller.
Allahım ;
Benimdir diyebileceğim gözleri elleri yumuk ,bedeni ve kalpi küçüçük ,dünyadan habersiz ,anneliği tattıracak sağlıklı sihhatli bir melek ver …
Allahım bir melek yerleştir içime…
Bir melek ver ki umut olsun ..
Bir melek yerleştir içime …kokusunu hissedeyim bağrımda …
Bir melek gönder Rabbim gülüşünü göreyim ….
Çaresiz ne istediğini telefüz edemeden “ağlayışını duyayım “
Anne, baba diyişini duyalım hayat arkadaşımla..
Bir melek gönder Allahım evimize huzur olsun ,ayışığı gibi doğsun aydınlatsın bizi…
Bir melek ver Allahım oyunlar oynalalım.
Sana el açıp dualar edelim birlikte.. .
:109::109:
Allahım ;
Benimdir diyebileceğim gözleri elleri yumuk ,bedeni ve kalpi küçüçük ,dünyadan habersiz ,anneliği tattıracak sağlıklı sihhatli bir melek ver
Allahım bir melek yerleştir içime
Bir melek yerleştir içime kokusunu hissedeyim bağrımda
Bir melek gönder Rabbim gülüşünü göreyim .
Çaresiz ne istediğini telefüz edemeden ağlayışını duyayım
Bir melek gönder Allahım evimize huzur olsun ,ayışığı gibi doğsun aydınlatsın bizi
Uffff Kendimi zor tutuyorum şu anda
Çok güzel dile getirmişsin
Biz hep bu hayallerin peşindeyiz.
İsimleri bile hazır.
Oğlum olursaABDULHAFIZ olacak.
Kız olursaSEVDENUR
İsmi gibi hafız olacak benim oğlum
Onu Muhammed ümmetine hayırlı bir kul olarak yetiştireceğiz İNŞALLAH
Bütün dualarımızın hayallerimizin gerçek olması dileği ile
Hayırlısı ne ise o olsun
Cnm çok etkilendim. .Allahım ;
Benimdir diyebileceğim gözleri elleri yumuk ,bedeni ve kalpi küçüçük ,dünyadan habersiz ,anneliği tattıracak sağlıklı sihhatli bir melek ver
Allahım bir melek yerleştir içime
Bir melek yerleştir içime kokusunu hissedeyim bağrımda
Bir melek gönder Rabbim gülüşünü göreyim .
Çaresiz ne istediğini telefüz edemeden ağlayışını duyayım
Bir melek gönder Allahım evimize huzur olsun ,ayışığı gibi doğsun aydınlatsın bizi
Uffff Kendimi zor tutuyorum şu anda
Çok güzel dile getirmişsin
Biz hep bu hayallerin peşindeyiz.
İsimleri bile hazır.
Oğlum olursaABDULHAFIZ olacak.
Kız olursaSEVDENUR
İsmi gibi hafız olacak benim oğlum
Onu Muhammed ümmetine hayırlı bir kul olarak yetiştireceğiz İNŞALLAH
Bütün dualarımızın hayallerimizin gerçek olması dileği ile
Hayırlısı ne ise o olsun
canıım benm inş hepsi gerçek olur çocuklarına isimlerini koyarsın rabbim kandilde dualarımızı kabul eder inşcanım ben şimdi okudum 100 ya şafi 120 ya Allah 110 ya rahman 10 ayetel kürsi okudum kimin olcak şimdi anlamadım canm
Cnm çok etkilendim. .(( rabbim bize de meleklerin i yollar inşallah inşallah bizimde oğlumuz olursa Eymen kızımız olursa ferah olsun istiyoruzzz rabbim nasip ederse. ..ferahlasin yuregimiz kizimzla inşallah
Berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
Rabbim yaptığınız duaları kabul eylesin inşallah..:26::26:
Canım iyi ve daha gelişmiş bir alemde olduklarını yazmani bekleyeceğim ....
Ne güzel heyecanlar bunlarr... Hayırlı haberini alacağızz biliyorumm inanıyorummmmm
Olsun şimdi onlar konuşsunlar sonra bize de sıra gelecekk
Canım inşallah sixin spermatidler artik büyüyüp abi olmuşturdualarimiz seninle
İnşallah canım ama insaniz iste sonucta imreniyor insan hele bir de kiz bebek kıyafetleri görünce hepsini almak istiyorum
canım biz de pazartesi hocadayız umarım önümüzdeki hafta ikimize de hayırlı olur canım
canlarım çook teşekkür ederim,inşallah güzel ilerlemeler olmuştur,daha önceler erken diye sperm çıkmaz diyordum ama artık sperm beklentim başladı Allah çıkmasını nasib eder inşallah.
Cnm spermatitler insl sperme donusmustur..
Tatlim guzel haberini bekliyorum
Hoş geldin bitanem.. Amin inşallahh.. Bebişi öp benim için.. Koklaa.. kıyamammm 5 aylıkkkk olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?